Facebook Pixel
ddm1_210.jpg

Bygning af træterrasse med skjulte skruer

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 9. marts 2022

Her er din guide til, hvordan du bygger din træterrasse med skjulte skruer. ESSVE har professionelt udstyr, der sikrer dig en nem, flot og effektiv lægning af din nye træterrasse. Med ESSVEs monteringsværktøj kan du placere skruerne i siderne på brædderne og derved skjule skruerne. Du får derfor et meget professionelt og flot resultat.Hvad skal jeg bruge til bygning af træterrasse?

Foråret og sommeren nærmer sig og det kan være at du, som mange andre danskere, drømmer om at lægge en ny træterrasse til de varme sommerdage.

En træterrasse uden synlige skruer er som en sovs uden klumper – det giver bare et mere lækkert finish! ESSVE giver dig muligheden for nemt at lægge den nye træterrasse, hvor skruerne er placeret i siden af brættet. Med ESSVEs Hidden Decking System (HDS), får du et monteringsværktøj, hvor du kan montere terrasseskruerne uden forboring.

Med i ESSVEs HDS monteringsværktøj får du et system, der består af monteringsværktøjet, terrasseskruer og bits. En perfekt kombination til lægningen af en fejlfri træterrasse. Med værktøjet undgår du også lettere, at der opstår sprækker og splinter i dine brædder. Når du klemmer værktøjets ben fast på terrassebrædderne, skaber benene på værktøjet automatisk den rigtige afstand mellem hvert terrassebræt.


Sådan lægger du træterrasse med HDS monteringsværktøjet:

1. Placér og klem monteringsværktøjet fast over brættet
2. Placer en HDS skrue i hvert af monteringshullerne
3. Montér HDS skruerne uden forboring
Tip: Husk at benytte værktøjet i begge ender, for at få den samme afstand mellem terrassebrædderne.

Træterrasse med skjulte skruer

ESSVEs monteringsværktøj egner sig både til den professionelle fagmand og gør-det-selv entusiasten, der ønsker et flot resultat. Monteringsværktøjet kommer i to størrelser, der passer til en bræddebredde på: 85 - 110mm og 110 - 150mm. HDS skruen er en terrasseskrue, som er specialudviklet til træterrasser og monteringsværktøjet. Herved får du det bedste resultat.

Med ESSVEs HDS værktøj er det slut med ujævne terrassebrædder med synlige huller og skruer. Du slipper også for dårligt placerede skruer og forkert afstandsbredde mellem dine terrassebrædder. Alt i alt får du derfor meget nemmere en lækker terrasse, med styr på detaljerne.

Du kan købe ESSVEs udstyr til træterrassen hos Dorch & Danola på vores webshop her.

Vi har et fint udvalg af kvalitetsprodukter fra ESSVE, der gør dit projekt langt nemmere og giver dig et flottere slutresultat.