Facebook Pixel
ddm1_75.png

Chestnut Products sikrer en flot finish

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 16. november 2020

For mange handler det at skabe et flot produkt om selve processen ved at gøre det. Og i den forbindelse bliver efterbehandlingen ofte overset og sprunget over. Og det er ærgerligt. Det er nemlig her, du kan komme helt i mål med dine produkter. Derfor skal det nu være slut med at springe overfladebehandlingen over. Her kommer Chestnut ind i billedet.


For over 25 år siden blev Chestnut Products grundlagt. Her var visionen at lave produkter til en perfekt finish, som den seriøse amatør-træarbejder kunne få glæde af. Netop det er byggestenen bag Chestnut

Chestnut har siden slutningen af det 20’ende århundrede produceret træbehandlingsvarer til træarbejde på hobbyplan eller den professionelle trædrejer. Terry Smart, der står bag Chestnut, skabte virksomheden med en vision om, at nye projekter skal se bedst muligt ud. Og det har han gjort. Chestnut forhandler alt, hvad du skal bruge til at få den helt rigtige finish på dine projekter.

En flot overflade sætter prikken over i’et

Det er fedt at stå foran drejebænken i flere timer i streg og nørkle med et fedt projekt, der skal ende ud i et unikt produkt. Men for at dit færdige produkt skal komme til sin ret, kræver det noget der kan sætte prikken over i’et. Her kommer Chestnuts produkter ind i billedet. Med dem kan du nemlig få det helt rigtige finish på dit projekt.

Chestnut forhandler alt indenfor overfladebehandling af træ. For dem er efterbehandlingen ikke blot en irriterende del af det at arbejde med træ. De mener nemlig, at den rette efterbehandling er en lige så vigtig del som så meget andet. Den helt rette finish på dit projekt kan betyde om det tager sig flot ud eller blot er ’pænt nok’.

Produkter til den perfekte polering

Eftersom Chestnut går 100 procent ind i deres dedikation mod vigtigheden af efterbehandling, har de selvsagt et kæmpe udvalg af midler til at opnå det helt rigtige finish. De ved dog også, at efterbehandling for mange blot er en del af det, der bare skal overstås. Derfor er Chestnuts mål at gøre efterbehandling så effektiv og hurtigt som muligt. Med deres produkter til efterbehandling kommer du nemt helt i mål med dit projekt.

Chestnut forhandler produkter som olier, voks, lak og meget mere og selvfølgelig alt sammen i høj kvalitet. Her finder du blandt andet polermopper der er ideelle til polering af indersiden af emner, et stort udvalg af sandpapir og mange forskellige slags olier og lak.

Vælg olie som dit slutprodukt

Når du hører, at man skal bruge olie som slutprodukt, tænker du sikkert på en meget langsom tørreproces. Og her har du ret. I hvert fald i forhold til mange andre overfladebehandlingsprodukter. Men olier kan bidrage med mange andre unikke ting når det kommer til at få det helt rigtige resultat på dit projekts overflade.

Når olien påføres, trænger den langsomt gennem træet. Det sikrer, at olien binder sig til overfladen og efterlader et tynd lag. Olie er fleksibelt, hvilket betyder, at hvis træet giver sig, vil olien ikke sprække. Det betyder også, at oliebehandlingen gør produktet splinter-fri. Og så er olien nem at påføre og svær at bruge forkert.

Lak har mange fordele

Et af de populære valg til at give det helt rigtige finish på et projekt er lak. Lak er hurtigtørrende og skabt til at give en hårdfør og langtidsholdbar finish. Lakken findes i forskellige typer; vandbaseret og cellulosebaseret. Lak skal påføres enten med en klud, en børste eller en spray. Hvad der kendetegner lak er, at det tørrer hurtigt og er nemt at påføre. Det er altså ideelt til de fleste små projekter, der fortjener en kærlig behandling.