Facebook Pixel
CNC fræser – Det siger kunderne om SmartBench

CNC fræser – Det siger kunderne om SmartBench

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Seneste nyheder, Yeti Tool Dated: 3. januar 2022

Overvejer du at udvide dit værksted med en CNC fræser, der kan gøre arbejdet for dig? Men er du fanget i en jungle af valgmuligheder, der gør det nærmest uoverskueligt at finde hoved og hale i de mange fordele og ulemper, der er ved de forskellige CNC maskiner? Yeti Tools SmartBench er et godt valg til både dig, der er ny indenfor CNC fræsning og til dig, der gerne vil supplere din virksomhed med frie hænder og smart, automatisk arbejde.


SmartBench - Det siger kunderne

Vi kan sagtens sidde her og hælde vand ud af ørerne om, hvorfor du skal vælge lige netop SmartBench til din virksomhed. Vi har jo netop valgt at føre den i vores sortiment, fordi vi kan se fordelene ved den. Men vi ved, at der ikke er nogen bedre til at tale maskinens sag end kunderne selv.

Læs med her.

Er du nysgerrig på, hvad SmartBench egentlig kan? Så kan du læse om det lige her.
”The sky is the limit - hvis du har ideen, kan SmartBench klare arbejdet for dig”
Det solide team bestående af 3 mænd fra London under virksomhedsnavnet JR Projects havde aldrig før arbejdet med en CNC maskine. Men efter en introduktion til SmartBench og flere overvejelser, faldt valget på den intuitive fræser. Og det har de ikke fortrudt.

”Efter vi har tilføjet SmartBench til vores virksomhed, er virksomheden vokset til helt nye højder. Opgaver, der før virkede umulige eller for tidskrævende, kan vi nu klare uden problemer. Det giver os mere tid på hånden, som vi kan bruge på andre projekter”
 


CNC fræser med smarte funktioner

Det er især SmartBenchs innovative funktioner og styremåde, der tiltrækker kunderne.

Loft and Bunk, den erfarne virksomhed, der laver skræddersyede sengemøbler, kan sagtens se fordelene ved SmartBench. Selvom de har meget erfaring inden for området, faldt deres valg altså på Yetis fræser. Og det er der mange grunde til.

”De ting, der appellerer til os er, at den ikke bruger meget strøm, kun 110 volt. Den kan klare plader på 2500 x 1250mm og har et smalt fodprint. Det er meget vigtigt for os, da vi har et lille værksted. Så at have muligheden for at skille den ad og sætte den op igen hurtigt er en virkelig god funktion.”

Gør arbejdet til en leg

Og de er ikke de eneste, der kan se fordelene ved SmartBenchs dimensioner.
”Mine favorit-funktioner er dens store kapacitet, og at den kan transporteres, da det er de mest praktiske ting.”
Sanderling Woodcrafts gik fra at være en mindre hobbyvirksomhed, der lavede skilte til venner og bekendte til i dag at være en virksomhed, der sælger til kunder fra nær og fjern. Her bliver SmartBench brugt til at lave kabinetter, skabe, beholdere, skilte, kasser og meget mere. Og valget faldt netop på SmartBench på grund af dens høje præcision og pålidelige arbejde.

Men der er også andre fristende grunde til at vælge SmartBench.

”Dog elsker den lille dreng inde i mig nul-funktionen med spejlpladen, da den får mig til at føle, at jeg roder med en flux capacitor fra Tilbage til Fremtiden eller kalibrerer et warp-drev fra Star Trek."

”SmartBench har åbnet dørene for så mange nye projekter”
For Martin Purdy har SmartBench åbnet en helt ny verden inden for hvilke projekter, han kan lave i sit værksted. Faktisk har han fulgt med i udviklingen af CNC fræseren helt fra dens spæde begyndelse. Efter lidt betænkningstid valgte han at investere i SmartBench. Og det har han ikke fortrudt.

”Jeg købte en SmartBench af flere årsager. Det handler ikke om en enkelt funktion for mig, SmartBench er intelligent, intuitiv og kan tilpasse sig. Touchskærmen, det indbyggede software-system, software til filoverførsel, muligheden for at tage SmartBench med sig, den store kapacitet danner tilsammen en komplet pakke på markedet for CNC fræsere.”

CNC maskine til nybegynder

Er du en af dem, der overvejer en CNC fræser, men måske tøver, fordi du ikke er sikker på, om den nu er nem at bruge? Så kan Bjørn Knudsen fortælle dig, at det ikke skal være en hæmsko. Han var nemlig i samme båd.
”Jeg besluttede at købe den, selvom jeg ikke havde noget erfaring eller viden om CNC fræsning. Til at starte med var det lidt af en læringskurve. Men efter nogle timer på YouTube følte jeg mig klar til at bruge maskinen.”

“Jeg har brugt den til at arbejde i træ med og til at lave møbler. Den giver dig virkelig superkræfter”