Facebook Pixel
Den perfekte kant med Festool

Den perfekte kant med Festool

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 31. maj 2016

- En inspirationshåndbog til Festool’s CONTURO-system

 

Festool har udviklet det innovative koncept ”Den perfekte kant”. Konceptet tager udgangspunkt i Festool CONTURO - et mobilt håndført el-værktøj til professionel kantlimning. CONTURO er ikke tænkt som erstatning for en stationær kantlimemaskine, men som en samlet systemløsning til fremstilling af små serier. CONTURO egner sig bl.a. til hurtig og perfekt kantbearbejdning af konvekse og konkave overflader. Systemet giver et fejlfrit resultat og er utrolig nemt at betjene.

Med Festools CONTURO-system kan du skabe den perfekte kan på skabe, borde og meget mere.

En flot afslutning er prikken over i’et
En flot og fejlfri afslutning på borde, skabe og møbler m.m. er mindst lige så vigtig som selve emnet. Emnet falder i kvalitet, hvis afslutningen ikke er perfekt. Festool står for perfektion ned til sidste detalje, og det er målet, at du med denne maskine skal kunne skabe den perfekte afslutning.

”Vi ville ikke bare give mulighed for at lime kantlisterne med næsten usynlige fuger, men levere en systemløsning til perfekte kanter – hvor komponenterne passer perfekt sammen, og hvor maskine, tilbehør og forbrugsmateriale går hånd i hånd”- Festool

Drømmer du også om den perfekte kant? Så læs meget mere om emnet i inspirationshåndbogen eller se vores et udvalg af Festool CONTURO-kantlimere i vores webshop.

  God fornøjelse

 

Drømmer du også om den perfekte kant? Så læs meget mere om emnet i inspirationshåndbogen eller se vores et udvalg af Festool CONTURO-kantlimere i vores webshop.

  God fornøjelse