Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_135.jpg

Dorch & Danola - Covid-19 information

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 30. december 2020

Dorch & Danola håndværkerbutik holder lukket for private kunder frem til den 28. februar 2021. Du kan forsat handle på dorchdanola.dk, som er åben for alle 24/7. Vi holder åbent for erhvervskunder, samt for afhentning i butikken frem til den 28. februar 2021.


Covid-19 information

Corona smitten stiger lige nu i det danske samfund og det har fået de danske sundhedsmyndigheder til at skærpe restriktionerne yderligere. Dorch & Danola bakker naturligvis op om myndighedernes indsats for at få smitten under kontrol.

I forbindelse med de seneste Corona restriktioner skelner myndighederne mellem privatkunder og erhvervskunder for byggemarkeder. Derfor gør vi opmærksom på, at det stadig er tilladt for erhvervskunder og professionelle håndværkere at handle i Dorch & Danola’s håndværkerbutik i Odense. Det betyder at håndværkerbutikken holder åbent som normalt. For private er butikken desværre lukket frem til den 28. februar 2021.
Erhvervskunder
Dorch & Danola holder åbent for erhvervskunder og professionelle håndværkere som normalt. Det er stadigvæk tilladt for dig som erhvervskunde at handle i Dorch & Danola’s håndværkerbutik, inden for vores normale åbningstider.
Privatkunder
Dorch & Danola’s håndværkerbutik holder lukket for private kunder frem til den 28. februar 2021. Du kan forsat handle online på dorchdanola.dk og vi tager også mod bestillinger over telefon og mail til levering eller afhentning. Du vil modtage en mail eller SMS, så snart din ordre er klar til afhentning. Vi beder dig om ikke at komme, førend du har modtaget besked fra os.

Bemærk – Salg til private er ikke tilladt pga. Corona restriktioner i håndværkerbutikken. Der afviges IKKE fra dette.
Returvarer
Har du returvarer/julegaver, så husk at vi bytter helt frem til 31. marts 2021. Vi tager fysisk imod returvarer efter den 28. februar 2021 for private.
Håndværkerbutikken
Har du behov for at komme i butikken, sørger vi naturligvis for, at det kan ske så trygt som muligt. Vi har mundbind, visir, håndsprit, afskærmning på plads i butikken. Ellers vil håndværkerbutikken være midlertidig være lukket for private kunder frem til den 28. februar 2021, som følge af de seneste tiltag i kampen mod Covid-19 fra myndighederne.
Shop døgnet rundt på dorchdanola.dk
Du kan forsat handle online døgnet rundt på dorchdanola.dk, hvor du frit kan vælge mellem levering of afhentning. Hvis du vælger afhentning, beder vi dig om at bære mundbind eller visir og om at holde god afstand.

Vi informerer dig så snarDette indlæg blev udgivet i Seneste nyheder, Dorch & Danola A/S og tagget Corona, Covid, Covid-19, Åbningstider den 30-12-2020 af gorm.t, der er muglighed for afhentning og beder dig om ikke at komme, førend du har modtaget en mail eller SMS fra os omkring afhentning.