Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_36.png

Dorch & Danola A/S fortsætter den høje vækst og er Børsens Gazelle for anden gang!

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 6. februar 2020

6. oktober 2016 - For andet år i træk er Dorch & Danola A/S kåret til Børsens Gazelle. Det er vi naturligvis meget stolte af, da prisen betyder at vi er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Desuden er det kun 35 % de firmaer der bliver nomineret, der bliver det mere end en gang.

For andet år i træk er Dorch & Danola A/S en del af Børsens Gazelle-liste, en hæder Dagbladet Børsen uddeler til virksomheder, der kan fremvise kraftig vækst i de sidste fire regnskabsår. "Kun 35 procent af de firmaer, der modtager en Gazellepris nomineres mere end den ene gang, og vi er stolte over at være blandt den gruppe" udtaler Dorch & Danola's direktør Torben Madsen.

"Vi er naturligvis meget stolte over Gazelle-kåringen for andet år i træk og den anerkendelse, der følger med prisen. For os betyder det rigtig meget, at Dorch & Danola A/S er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Vi er jo et lille firma, der sælger værktøj og maskiner i Odense, udtaler Dorch & Danola's direktør Torben Madsen ".

At vi vinder Børsens Gazelle 2016 er ikke kun en anerkendelse af Dorch & Danola's arbejde, men lige så meget en anerkendelse af vores kunder, som tror på os og den service og de produkter vi leverer. Så vi vil gerne sige tak til alle vores trofaste kunder, der bidrager til vores vækst og succes.

Vores mål med at drive forretningen er ikke vækst i sig selv. Væksten skal komme naturlig og i et tempo, hvor vi stadig kan servicere vores kunder bedst muligt. En naturlig konsekvens af vores vækst, som også mærkes hos vores kunder er et større produktsortiment, bedre priser og mange flere dygtige medarbejdere.

Om Dorch & Danola
Dorchdanola-netbutik.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedsspecialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og e-mærket webshop.

Danmarks vækstelite hædret siden 1995
Dagbladet Børsen har siden 1995 hvert år identificeret Danmarks vækstelite, og Gazellen er med tiden blevet en del af det danske sprog som et synonym for virksomheder i vækst.

Udvælgelsen gennemføres af Greens Analyseinstitut og kriterierne er objektive og bygger på data fra Bisnode Credit A/S. Kort fortalt er definitionen på en Gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.