Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_38.png

Dorch & Danola er blevet e-mærket

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 6. februar 2020

22. maj 2013 - Dorch & Danolas Webshop er blevet godkendt til at bære e-mærket, og dermed lever vores hjemmeside op til de krav som e-handelsfonden opstiller i forbindelse med sikker online handel. Det betyder meget for os, da vi sætter stor ære i at give alle kunder en god og professionel service.

Dorch & Danolas webshop www.dorchdanola-netbutik.dk er netop blevet godkendt til at bære e-mærket og lever dermed op til de krav som e-handelsfonden har opstillet i forbindelse med sikker online handel. I et marked med stigende online handel er det vigtigt for os at være med på alle fronter, ikke mindst når det handler om tryghed og sikkerhed, siger direktør Torben Madsen fra Dorch & Danola A/S.

Et kvalitetsstempel

Vi har altid sat en ære i at give kunderne en god og professionel service i vores håndværkerbutik og e-mærket er et kvalitetsstempel til dorchdanola-netbutik.dk, som netop underbygger vores holdning. I forbindelse med online handel er det altafgørende, at forhold omkring returvarer, reklamationer og fortrydelse er optimale. Det er ofte på de områder kunden kan føle sig utryg, hvis ikke butikkens betingelser er i orden og det gælder både før og efter en handel, tilføjer Torben Madsen.

Kunden må ikke være i tvivl

For os er det lige meget om kunden netop har lagt en ordre eller har spørgsmål til returnering og reklamationer på en allerede leveret ordre. Alle henvendelser, uanset karakter, behandles professionelt så kunden kan føle sig tryg ved at handle med os. Samtidig er det vigtigt, at betalingsprocessen er optimeret til at vise alle elementer af handlen, så kunden ikke er i tvivl om hvad der er købt og hvad den samlede pris er for ordren, slutter Torben Madsen.

Se certifikatet for dorchdanola-netbutik.dk: https://certifikat.emaerket.dk/eshop/dorchdanola-netbutik.dk

e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet.

 

Dette indlæg blev udgivet i Pressemeddelelser, Dorch & Danola A/S og tagget e-mærket, dorchdanola.dk, webshop, Kvalitet, handelsfonden, sikkerhandel den 06-02-2020 af gorm.