Facebook Pixel
ddm1_165.jpg

Dorch & Danola forhandler nu ESSVE skruer & befæstigelse

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 16. december 2015

Hos Dorch & Danola finder du nu skruer og befæstigelse til enhver opgave. ESSVE er Nordens største leverandør af befæstigelse og er markedsledende i Sverige og Norge. Siden 1970 har professionelle håndværkere valgt ESSVE for sikker, tryg og innovativ befæstigelse, der gør arbejdet lettere og bedre for den enkelte håndværker. ESSVE sortiment dækker mere end 4500 produkter inden for skruer, plugs, lim, fugemasse, beslag og søm for montage i træ, beton og stål.

Dorch & Danola, der har fysisk butik i Odense, er samtidig et af skandinaviens største online-markeder til professionelle håndværkere. Fra næste uge kan Dorch & Danola også tilbyde ESSVEs mere end 4.500 produkter i deres sortiment.

Med ESSVE kan Dorch & Danola nå ud til endnu større segment af især professionelle tømrere. Virksomheden er i forvejen kendt som specialister i el-værktøj, maskiner og olier, og har blandt andet Skandinaviens største center for Festool i Odense. Men nu kan Dorch & Danolas kunder også finde over 400 ESSVE produkter på lager, samt få adgang til hele ESSVEs sortiment på 4.500 produkter indenfor befæstigelse.

“ESSVEs koncept er som skabt til vores forretning, da deres koncept faktisk ligger tættere på producenter af powertools, end traditionel befæstigelse. ESSBOX systemet og den tilhørende kuffert, samt den kvalitet og service, der kommer med deres produkter passer rigtig godt til os. Samtidig får vi mulighed for at udvide vores tilbud og nå et endnu større segment, især blandt snedkere og tømrere. Her er ESSVEs produkter helt optimale på sortimentsbredde i forhold til andre producenter indenfor befæstigelse,” siger Torben Madsen, direktør af Dorch & Danola A/S.

ESSVE rykker ind i Dorch & Danolas fysiske butik i løbet af december med et helt nyt butikskoncept, og Dorch & Danolas kunder vil samtidig få adgang til hele ESSVEs sortiment på 4.500 produkter via onlinebutikken dorchdanola.dk.

“Aftalen med Dorch & Danola er endnu et stort skridt på vores vej ind på det danske marked,” siger Søren Dagø, Sales Manager, ESSVE Danmark. “Med Dorch & Danola får vi ikke alene et stærkt fodfæste i Odense-området, hvor vi kan vise, hvad vi kan inden for spacemanagement og butiksindretning. Vi får også mulighed for at være tilstede på Skandinaviens største online marked for værktøj.”

Om Dorch & Danola
Dorch & Danola er i konstant udvikling og vil også i fremtiden profilere sig som en seriøs udvikler, producent og markedsfører af sammenhængende løsninger til industrien og håndværkeren. Dorch & Danola har et bredt produktsortiment på over 15.000 varenumre, som strækker sig fra el-værktøj, håndværktøj, trykluftværktøj, maskiner, tilbehør til maskiner, måleværktøj, sandpapir, pudsebånd, glidemidler, bio-olier, træbeskyttelse Fynske olier og arbejdsbeklædning samt reparation og service af værktøj og maskiner på eget service-værksted.