Facebook Pixel
Dorch & Danola kampagne på Makita akku & elværktøj

Dorch & Danola kampagne på Makita akku & elværktøj

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 11. oktober 2016

Ny tilbudsavis fra Dorch & Danola er på gade nu, med ekstra skarpe priser på Makita værktøj. 
Kom og gør en god handel på Makita's maskiner og pupulært tilbehør hos Dorch & Danola lige nu. Kampagneavisen er sprængfyldt med ekstra gode tilbud på Makita slagboremaskiner, bore-/skruemaskiner, multicutter, kap-geringssave, rundsave, vinkelslibere og mange andre Makita maskiner. Desuden er avisen er fyldt med de sidste nyheder indenfor Makita's populære 18V serie, fx slagnøgle DTW1002Z på 1.000NM og slagskruetrækker DTD152ZX1 inkl. 4 stk. Torsion guld bits til fantastiske intropriser og et udpluk fra det velkendte Makita sortiment til attraktive kampagnepriser.

Bemærk - Alle priser er incl. moms i Makita kampagne avisen. Dorch & Danola har eget serviceværksted på Makita hvis uheldet er ude.


Tilbuddende på Makita finder du også på vores webshop dorchdanola.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 31.12.2016 eller så længe lager haves.


Makita elværktøj i topkvalitet
Skal du bruge elværktøj er Dorch & Danola stedet, hvor Makita produkter i topkvalitet forhandles til rigtig gode priser. Se udvalget på webshoppen dorchdanola.dk.

Elværktøj
Når det gælder el-værktøj, er der få online forhandlere, der kan toppe Dorchdanola.dk. Det gælder både med hensyn til udvalg og priser. Dorch & Danola huser et imponerende sortiment af forskellige former for el-værktøj, som man nemt og enkelt kan bestille hjem via webshoppen dorchdanola.dk. Der findes efterhånden mange online forhandlere af elektrisk og akku værktøj, men det er de færreste, der kan konkurrere med udvalget, priserne og kvaliteten som hos Dorch & Danola. Vores udvalg af el-værktøj til byggeri og gør-det-selv arbejde er delt op i flere kategorier, der skal gøre det nemmere for dig at finde frem til det værktøj, du lige står og mangler. Uanset om det er en kraftfuld borehammer eller en excentersliber, du skal bruge, finder du det til en favorabel pris online hos dorchdanola.dk. Hvis du har spørgsmål til Makita maskinerne, sidder webshoppens kundeservice klar til at besvare alle henvendelser hurtigst muligt fra dig.

Se hele udvalget af praktisk Makita elværktøj ved at klikke ind på Dorch & Danola's webshop, hvor du med sikkerhed finder netop dét, du står og mangler.