Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_38.png

Dorch & Danola relancerer webshop og sletter netbutik

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 6. februar 2020

17. marts 2017 - Dorch & Danolas webadresse er blevet ændret til dorchdanola.dk. Det er nu nemmere at få overblik på webshoppen og nemmere at finde præcis den varer som vores kunder har brug for. Nyt design – Nyt domæne, men selvfølge samme lave pris.

For at sikre vores kunder en god oplevelse, når de shopper online har vi valgt at relancere vores webshop og ændre webadressen da tiden var løbet fra begge dele.

Webadressen er blevet ændret til det mere mundrette www.dorchdanola.dk i stedet for det mere tunge www.dorchdanola-netbutik.dk. Men selvom noget ændres, er det vigtigste præcis som før: Som kunde hos Dorch & Danola kan du altid være sikker på, at du gør en god handel. Og det ændre sig ikke. Nyt design - Nyt domæne, men selvfølgelig med samme lave priser.

Det er nu nemmere at få et overblik på webshoppen. Vi ved at tid er vigtigt for vores kunder og derfor har vi valgt at gøre det nemmere at finde lige præcis de varer som de har brug for. Dette har vi gjort ved blandt andet at implementere en bedre søgefunktion, hvor det gerne skulle være lettere at overskue produktudvalget, da man fx kan sortere på brands, type m.m.

Vi ved godt, at det kan være svært at overskue en ny webshop, hvor der er ændret en masse ting. Bær over med os, hvis der lige er nogle småfejl i starten. Vi arbejder hele tiden på at optimere alle undersider og produkter. Filtreringen af produkter vil løbende blive bedre og ny funktioner og produkter vil komme til i løbet af 2017. Så klik rundt på webshoppen, det er nok sådan du bedst kommer til at kende indholdet. Vi modtager altid gerne ris, ros og forslag til videre udvikling af dorchdanola.dk

På www.dorchdanola.dk kan du altid være sikker på, at du gør en god handel.
Vi glæder os til at se dig på www.dorchdanola.dk.

- Nyt design
- Nyt domæne
- Samme lave priser!