Facebook Pixel
ddm1_147.jpg

Du kan nu købe britisk kvalitet i Danmark

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Seneste nyheder Dated: 6. februar 2020

23. januar 2020 - Værktøjs- og udstyrsmærket Axminster har indgået en eksklusiv forhandleraftale med den Odense-baserede værktøjsforhandler Dorch & Danola. Det betyder, du nu kan købe bl.a. Axminster og UJK i Danmark.

Danmarks entusiaster inden for træarbejde, snedkere og andre håndværkere kan fryde sig. Axminster og alle deres underbrands kan nemlig nu købes i Danmark.

Værktøjsforhandleren og –webshoppen Dorch & Danola har indgået en forhandleraftale, der betyder, at de som den eneste i Danmark kan forhandle de britiske mærker. Mærkerne henvender sig primært til snedker- og træarbejdsbranchen med stort maskineri og drejeværktøj, men inkluderer også bl.a. håndværktøj, opmålingsudstyr og fastspænding. Hobbysnedkere og andre entusiaster skal derfor ikke føle sig uden for.

Aftalen er allerede trådt i kraft og en del af produkterne kan allerede findes på Dorch & Danolas webshop. Der tilføjes dog kontinuerligt nye produkter.

”Axminsters brands har et gigantisk sortiment, faktisk det største i hele Storbritannien, og med produktoversættelser osv. kommer det til at tage lidt tid at få lagt alting ind på vores webshop. Men vi arbejder hårdt på det, så vores kunder hurtigt kan få de ting, de efterspørger.” siger Torben Madsen, direktør hos Dorch & Danola.

Ligesom resten af Dorch & Danolas sortiment, vil Axminster og deres underbrands blive udbudt til både professionelle håndværkere og private.

Dorch & Danola ser aftalen som en stort plus på kontoen: ”Vi er meget glade for aftalen med Axminster. Det betyder, at vi som de eneste kan udbyde mange af de specialprodukter som fx UJK laver og som er svære at få fat i andre steder. Samtidig ligner de meget os som virksomhed, med både familieeje og vægt på stor viden om produkterne, så jeg er ikke i tvivl om at samarbejdet bliver givtigt for begge parter.” udtaler Torben Madsen.

Axminster er, med 45 års erfaring i branchen, markedsleder i Storbritannien inden for postordre-værktøjs- og maskinbranchen. De har over 17.000 produktlinjer og har længe været anerkendt som havende det bredeste sortiment inden for værktøj, maskineri, tilbehør og forbrugsvarer i Storbritannien. Deres brands, som nu også vil blive solgt i Danmark, inkluderer Axcaliber, Craftprokits, Ice Bear, UJK, Axminster og Axminster: Evolution, Craft, Precision, Rider, Trade Clamps, Trade Series, Vices, Traditional, Woodturning Chucks og Workshop.

Dorch & Danola er en mindre, familieejet værktøjsforhandler, der kører webshoppen dorchdanola.dk. Med mere end 80 år som markedsspecialist inden for salg af værktøj og el-værktøj, er de Danmarks største enkeltforhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola forhandler alt fra store, stationære maskiner, over el-værktøj og håndværktøj, til tilbehør og reservedele til både professionelle håndværkere og private. De er lokaliseret i Odense, hvor de også har butik, administration, reparationsværksted og afholder messer.