Facebook Pixel
ddm10.png

Elsker du også at få meget for pengene?

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Dorch & Danola A/S Dated: 20. maj 2015

Så tag et kig i det nye Teng Tools magasin forår 2015. I tilbudsavisen finder et stort udvalg af kvalitets værktøj fra Teng Tools, som fx værkstedsvogne, topnøglesæt, ringgaffelnøglesæt, skruetrækkersæt, værktøjssæt mv til billige priser.

Dorch & Danola har lavet en ny stor kampagne på værktøj i samarbejde med Teng Tools. Med Teng Tools får du kvalitets værktøj der holder, til rigtig gode priser. Se alle de gode tilbud i tilbudsavisen Teng Tools magasin forår 2015 her: http://goo.gl/n7ibHm
Eller se meget mere om alle Teng Tools produkter i vores webshop dorchdanola.dk og find andre gode tilbud.

Dorch & Danola har lavet en ny stor kampagne på værktøj i samarbejde med Teng Tools. Med Teng Tools får du kvalitets værktøj der holder, til rigtig gode priser. Se alle de gode tilbud i tilbudsavisen Teng Tools magasin forår 2015 her: http://goo.gl/n7ibHm
Eller se meget mere om alle Teng Tools produkter i vores webshop dorchdanola.dk og find andre gode tilbud.


Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen Teng Tools magasin forår 2015 og så har Teng Tools evigheds garanti på deres værktøj.

 

Teng Tools værktøj med livstidsgaranti bliv fx brugt af Petter Solberg (Verdensmester 2014 i rallycross) og hans mekanikere på Petter Solbergs Rallycross Team, PSRX.

Teng Tools kendetegnes ved god kvalitet, stort sortiment og rigtige gode løsninger når det gælder intelligent opbevaring af værktøj.
Teng Tools blev først kendt for deres elegante værktøjssæt. Senere har Teng Tools bygget på med en række andre smarte løsninger og produkter som fx deres TT-set - serien med værktøj i sæt som kan bygges ind i servicekuffert, værktøjskasse eller værkstedsvogn, et stort udvalg af komplette værktøjsvogne og med op til 1.000 dele og en serie komplette, værktøjskufferter med hjul til servicefolk som er på farten.

På dorchdanola.dk er vi stolte af vores store udvalg af Teng Tools værktøj. Samlet set har vi over 15.000 varenumre i hele vores sortiment. Stort udvalg betyder mange muligheder: Vi har alt lige fra momentnøgler, topnøglesæt, skruetrækkere til værkstedsvogne og værktøjssæt. Vi går efter at tilbyde det bedste værktøj og maskiner i topkvalitet til billige priser, så alle kan være med.

Det rette værktøj er fundamentet for en nem hverdag

De mange maskiner og Teng Tools produkter til arbejdsdagen er et vigtigt fundament for en effektivt og velfungerende arbejdsdag. I en travl, dynamisk hverdag kan du nemlig spare både tid og kræfter ved at benytte dig af maskiner, der gør meget af arbejdet for dig og Teng Tools intelligente værktøjssystem. Dette giver dig masser af frihed til andre gøremål.

Find de rigtige produkter: Vi sidder klar til at hjælpe.