Facebook Pixel
ddm1_198.jpg

Er du klar til Milwaukee demo-salg?

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 25. maj 2022

Kom til kæmpe demo-salg med varer fra Milwaukee. Demo-salget er d. 2. og 3. juni 2022 kl. 10-14 i butikken på Ove Gjeddes Vej 7, Odense SØ.


Stort demo-salg med varer fra Milwaukee

Torsdag d. 2. og fredag d. 3. juni 2022 står Dorch & Danola i de rød-hvide farver – man kunne næsten tro, at det var en fødselsdagsfejring – men det er Milwaukees røde faner, der bliver flaget med den dag.

FOR VI HOLDER KÆMPE DEMO-SALG I BUTIKKEN
Du er inviteret til to dage, hvor det ikke går stille for sig. Vi forventer at varerne bliver revet ned fra hylderne og gravet op af papkasserne – man kan jo ikke forvente andet, når der reklameres med demovarer fra et højt elsket kvalitetsmærke som Milwaukee.

”Vi glæder os helt vildt til at få skudt det her demo-salg i gang! Der er allerede mange, som har vist interesse. Vi tror derfor også, det bliver to rigtig travle dage i butikken.” fortæller Thomas Jørgensen, der er med til at stable begivenheden på benene i Dorch & Danola.

Kæmpe udvalg

For bare lige at lufte et par af de Milwaukee-produkter, som du kan være heldig at få fingrene i, så har vi demo-salg på bl.a.:

18V batterier
Arbejdslamper i alle størrelser
Håndværktøj og værktøjssæt
Stort udvalg af Milwaukee PACKOUT
Værktøjskasser og opbevaring
Tøj og tilbehør
Håndholdte maskiner
Og meget, meget mere

Men du skal være hurtig, for der er kun et begrænset antal af hver vare!

Vær opmærksom på at demo-salget foregår i vores fysiske butik på Ove Gjeddes Vej 7, Odense SØ.

Du kan tilmelde dig begivenheden her

Vi glæder os til at se dig!