Facebook Pixel
ddm1_38.png

ESSVE øger Dorch & Danolas salg af befæstigelse med 50 %

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 6. februar 2020

20. juni 2016 - Dorch & Danola er klar til at udvide samarbejdet med ESSVE, da kunderne har taget rigtig godt imod det nye produktsortiment, hvor især skruer og monteringslim er noget vi sælger meget af. Da samarbejdet har kørt på skinner indtil nu er det helt naturligt at udvide samarbejde med ESSVE.

Efter at have indgået aftale med ESSVE som leverandør, har Dorch & Danola øget salget af befæstigelse med 50 procent i løbet af bare seks måneder. Nu vil Dorch & Danola udvide samarbejdet med ESSVE yderligere.

Dorch & Danola, der først og fremmest er kendt som specialister i el-værktøj, maskiner og olier, indgik i slutningen af 2015 aftale med ESSVE, da de var på udkig efter en leverandør, der kunne få Dorch & Danola ud til et endnu større segment af især professionelle tømrere.

"At vi valgte rigtigt, har vi nærmest kunne mærke fra dag ét. Kunderne har taget rigtigt godt i mod det nye produktsortiment, hvor især skruer og monteringslim er nogle af de produkter vi sælger rigtig meget af," fortæller Torben Madsen, direktør i Dorch & Danola. "Sammen med ESSVE er det lykkedes at få en del af vores håndværkerkunder til at flytte deres køb af befæstigelse, fra direkte sælgende leverandører, over til os. Det er til kvalitetsbevidste håndværkere der i forvejen køber andre stærke varemærker indenfor værktøj, så som FESTOOL, hos os. Det har vist sig, at selvom vi befinder os i et prispresset marked, er det med ESSVEs unikke koncepter, produkter, service og store viden omkring befæstigelse, fuldt ud muligt at få ordrerne i hus - selv på projektsalg."

Dorch & Danola klar til at udvide samarbejdet
For Dorch & Danola har samarbejdet med ESSVE kørt fuldstændigt uden problemer, og man har fra forhandlerens side derfor et ønske om at bringe endnu flere ESSVE-produkter ind på hylderne.

"Vi ønsker at gøre mere på området for befæstigelse, og da samarbejdet med ESSVE har kørt på skinner indtil nu, så er det naturligt for os at ville udvide sortimentet i den kommende tid," siger Torben Madsen fra Dorch & Danola. Han fortæller ydermere, at ESSVE hele tiden har været gode til at bringe alternative løsninger til bordet, hvis det var nødvendigt, hvilket også har minimeret ventetiden for kunderne i forbindelse med spørgsmål til produkterne.

ESSBOX systemet, er med til at sikre succesen
Hos Dorch & Danola har man fået positive tilbagemeldinger fra kunderne på ESSVEs ESSBOX system, hvilket ikke mindst skyldes, at alt kan pakkes ned på én gang, så håndværkeren ikke er tvunget til at rende frem og tilbage mellem bil og projekt. På samme måde er der et langt mindre spild af skruer, da traditionelle papæsker ofte bliver ødelagt i dårligt vejr og generelt ikke holder så godt på skruerne.

"Og så er skruerne voldsomt skarpe i spidserne, hvilket betyder, at de hugger utroligt godt i træet, når de er sat på bits," udtaler Torben Madsen fra Dorch & Danola. "Ellers hører vi ikke det store fra vores kunder om produkterne, og i denne branche er det muligvis det største kvalitetsstempel at få. Når netop den type materialer ikke lever op til forventningerne, så går der ingen tid, før vi hører det fra kunderne", slutter Torben Madsen.

Om Dorch & Danola
Dorchdanola-netbutik.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedets specialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og webshop.

Om ESSVE
ESSVE udvikler og markedsfører et bredt sortiment af produkter og løsninger inden for befæstigelse. Siden 1970 har ESSVE hjulpet sine kunder med at blive mere effektive.
I tæt samarbejde med forhandlere, professionelle håndværkere og industrikunder har ESSVE udviklet innovative løsninger, der gør arbejdet lettere og giver holdbare resultater.