Facebook Pixel
ESSVE HDS - HIDDEN DECKING SYSTEM

ESSVE HDS - HIDDEN DECKING SYSTEM

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 31. marts 2017

ESSVE HDS er et nyt system til montering af terrasser med skjult montage. Ingen synlige skruer, ingen splinter eller revner.

 

 

ESSVE HDS - Hidden Decking System gør det let at montere terrasse- og beklædningsbrædder uden synlige skruer. Med HDS monteres terrasseskruen i siden af brættet og giver dermed en skjult montage. Terrassen får et eksklusivt og minimalistisk udseende, som er svært at opnå med den traditionelle montering af terrasseskruer. Ved montering i brættes sider undgås også revner og splinter der ellers nemt opstår ved montering med almindelige terrasseskruer. Slutresultatet med ESSVE HDS bliver lige så holdbart som konventionel montering.

ESSVE HDS er et komplet system, der består af monteringsværktøj, rustfrie terrasseskruer og bits, bare uden synlige skruer, sprækker eller splinter.

1. Placer og klem HDS monteringsværktøjet fast på terrassebrættet.

2. Placer en skrue i hvert montagehul i monteringsværktøjet.

3. Sørg for at batteriet på skruemaskinen ikke står på terrassebrættet, ved at vinkle skruemaskinen. Derved minskes risikoen for fejlmontering samt skader på monteringsværktøjet og bits.

4. Monter skruerne med ESSVE HDS bits, start altid med den yderste skrue. Frikoble HDS monteringsværktøjet.

Tips!

For hurtigere montering og for lettere at få den rigtige afstand mellem terrassebrædderne, brug 2 eller flere HDS monteringsværktøjer. For at øge afstanden mellem brædderne til 5 mm, monteres de medfølgende afstandsskiver på monteringsværktøjes ben.

OBS!

Ved samling af brædder, monter en ekstra understøtning under samlingen for at forhindre at terrasseskruer monteres for tæt på endetræet.

HDS monteringsværktøj
Størrelse: 110 - 150 mm
Leveres inkl. 2 stk. bits TX15 x 65 mm

HDS terrasseskrue A4 rustfri
4,8 x 60 mm, 250 stk.
For trætykkelse 25 - 34 mm og maks. bredde 145 mm
 

HDS bits
TX15 x 65 mm, 2 stk.

ESSVE HDS er velegnet til:

Trykimprægneret træ
Lærketræ
Superwood
Kebony
ThermoWood

Anbefalet skruelængdeog antal skruer Terrassebrædder Skruelængde Skrue

28 x 120 mm 60 mm

32 stk. cc

40

28 x 145 mm 60 mm

27 stk. cc

40

34 x 145 mm 60 mm

27 stk. cc

40