Facebook Pixel
ddm1_38.png

Fejl i el-tavle årsag til brand hos Dorch & Danola A/S i Odense

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S, Pressemeddelelser Dated: 31. januar 2020

7. marts 2013 - Brand i Dorch & Danolas lagerbygning forsaget af fejl i el-systemet kunne ses i hele Odense og omegn. Beboere i Odense SØ blev bedt om at holde sig inden døre indtil brandvæsenet konstaterede at røgen ikke var giftig.

Der har gået rygter om, at det var linolie fra vores træolie produktion af Fynske olier, som havde selv-antændt og måske var årsagen til branden, men det er nu blevet afkræftet af politiets undersøgelser.

Men det var en fejl i el-systemet, der mandag aften var skyld i den voldsomme lagerbrand hos Dorch & Danola A/S i Odense SØ.

Branden opstod i midten af lageret, hvor der hang et el-sikringsskab, og her har politiets teknikere fundet en fejl i el-systemet. Da der ikke er fundet andre ting, der kan have forårsaget branden, har politiets teknikere afsluttet undersøgelsen. Brandtomten er frigivet til Dorch og Danola og nu kan genopbygningsarbejdet begynde.

Direktør og ejer Torben Madsen siger "Røgen har lagt sig på mere end én måde. På trods af de voldsomme ødelæggelser, hvor det hele en overgang så sort ud, så ser vi fremad. Det betyder, at butikken holder åbent som vanligt og vores kunder kan forvente samme gode service som de plejer at få ".

Torben Madsen fortsætter " Nu skal vi i den nærmeste fremtid have ryddet grunden, og så får vi opført en ny hal til alt vores værktøj, maskiner & træolier. "

Den voldsomme brand ødelagde lagerbygninger på cirka 500 kvadratmeter, og den udsendte en stor røgsky. Den sorte røg kunne ses langt omkring, og beboerne i Odense SØ skulle holde sig indendørs, indtil brandvæsnet konstaterede, at røgen ikke var giftig.

Yderligere oplysninger, kontakt Direktør Torben Madsen på tlf. 20 41 52 57

Se i øvrigt: www.dorchdanola.dk og www.facebook.com/dorchdanola