Facebook Pixel
ddm8.jpg

Festool arbejdsbord MFT 3

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 15. juli 2013

1 arbejdsbord 1000 muligheder For nogle er Festool MFT 3 bare et bord. Praktisk til fralægning af værktøj og papirer eller til hurtige notater. Det er jo et bord!. Festool MFT 3 er mere end bare et bord. Festool arbejdsbord MFT 3 er nok det mest alsidige arbejdsbord i verden. Arbejdsbordet er udviklet af praktikere og håndværkere så det letter det daglige arbejde og er mobilt, samt at det passer pefekt ind i Festool systemet.  Og det alt sammen i højeste kvalitet.  

Arbejdsbordet MFT 3 i Festool systemet

 

Festool arbejdsbord MFT 3 er mere end bare et bord. Det er en arbejdsbænk, som muliggør absolut præcist arbejde, fx ved hjælp føringsskinnen og vinkelanslaget med anslagslineal. Med   skruetvingerne og spændeelementerne fastholdes arbejdsemnet sikkert. Ved brug af MFT 3 forlængerbord er det muligt at anvende alle modulerne fra Festool's CMS systemet og meget af CMS tilbehøret. Arbejdsbordet er også kompatibelt med Festool's VAC SYS vakuumspændesystem takket være Festool systemet. Festool tænker i systemer og muligheder, så du får mest muligt ud af dit Festool værktøj. Derfor har du med arbejdsbordet MFT 3 1000 muligheder.

MFT 3: Alsidigt, præcist og mobilt Præcise resultater - Føringsskinnen kan indstilles til forskellige materialetykkelser og sørger for præcis føring af Festool overfræser og stiksav samt dyksav TS 55, det giver præcise resultater. Ved hjælp af vinkelanslaget kan arbejdsemnerne desuden placeres og justeres præcist, så der arbejdes vinkelnøjagtigt. Også gentagne snit eller serieproduktion er mulig, ved hjælp af anslagsrytteren.

Sikker fastspænding - Ved slibning, høvling, limning eller fræsning med skabeloner er det vigtigt, at arbejdsemnet, hvad enten det er stort eller lille, kantet eller rundt er sikkert fastspændt på arbejdsbordet. MFT 3 arbejdbordet giver dig netop denne fleksibilitet: Ved hjælp af hulpladen i bordet opspændes de arbejdsemner, der skal bearbejdes, nemt og hurtigt på bordpladen med spændeelementerne. Skruetvingerne gør det desuden muligt at opspænde arbejdsemnerne både vertikalt og horisontalt hurtigt og nemt.

Ergonomisk arbejde - Arbejdshøjden på 90 cm gør det også muligt for høje personer at arbejde ergonomisk korrekt og rygskånende. Festool arbejdsbordet MFT 3 kan desuden let klappes sammen og er derfor optimal til mobil anvendelse på værkstedet og byggepladsen. Klapbenene på MFT 3 arbejdbordet gør det muligt at klappe arbejdsbordet hurtigt sammen, så det nemt kan opbevares og let transporteres, da det ikke fylder så meget.

Størrere arbejdsbord! - Ved hjælp af samlestykker er det muligt at forbinde flere Festool arbejdsborde med hinanden. Den heraf resulterende større arbejdsflade gør det let at opspænde og bearbejde større arbejdsemner eller flere arbejdsemner samtidig samt serieproduktion af emner.

MFT 3 som arbejdsstation med CMS systemet - Ved hjælp af Festool V-noten kan CMS modulsystemet og CMS tilbehøret forbindes med MFT 3 bordet. Det betyder, at du kan anvende dyksav og stiksav, overfræser og båndslibemodulet sammen med arbejdsbordet. Det gør dit arbejdsbord endnu mere alsidig, og det er samtidig muligt at udføre flere trin efter hinanden uden omspænding. Kort sagt bliver MFT 3 til en mobil og effektiv arbejdsstation.

Udvidede opspændings muligheder med VAC SYS - Fremtidens spændeløsning hedder VAC SYS fra Festool. I kraft af vakuumspændesystemet VAC SYS har du for første gang mulighed for at dreje dine arbejdsemner op til 360° og svinge dem op til 90° med et enkelt greb. Arbejdsemnet kan således bearbejdes fra alle sider uden at fastspænde det på ny. Vakuumspændesystemet VAC SYS forbindes med MFT 3 ved hjælp af en adapterplade. Og når du ikke har brug for VAC SYS systemet, kan du bare svinge den ned under arbejdsbordet. For flere informationer om Festool arbejdsbord MFT 3 og CMS systemet, så kan du læse mere om produkterne på Dorch & Danola's hjemmeside dorchdanola-netbutik.dk. Her finder man desuden også et stort udvalg af Festool maskiner og Festool tilbehør online. Dorch og Danola har nok det bedste udvalg af Festool produkter på markedet og vi levere lige til din dør. Dorch & Danola levere i hele Danmark og det meste af norden. Dorchdanola.dk modtager de fleste kreditkort og priserne er lave på Festool. Festool findes online på webshoppen med navnet dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik i Odense.

 

Udvidede opspændings muligheder med VAC SYS - Fremtidens spændeløsning hedder VAC SYS fra Festool. I kraft af vakuumspændesystemet VAC SYS har du for første gang mulighed for at dreje dine arbejdsemner op til 360° og svinge dem op til 90° med et enkelt greb. Arbejdsemnet kan således bearbejdes fra alle sider uden at fastspænde det på ny. Vakuumspændesystemet VAC SYS forbindes med MFT 3 ved hjælp af en adapterplade. Og når du ikke har brug for VAC SYS systemet, kan du bare svinge den ned under arbejdsbordet. For flere informationer om Festool arbejdsbord MFT 3 og CMS systemet, så kan du læse mere om produkterne på Dorch & Danola's hjemmeside dorchdanola-netbutik.dk. Her finder man desuden også et stort udvalg af Festool maskiner og Festool tilbehør online. Dorch og Danola har nok det bedste udvalg af Festool produkter på markedet og vi levere lige til din dør. Dorch & Danola levere i hele Danmark og det meste af norden. Dorchdanola.dk modtager de fleste kreditkort og priserne er lave på Festool. Festool findes online på webshoppen med navnet dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik i Odense.