Facebook Pixel
ddm1_47.jpg

Festool Connect '17 hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 2. maj 2017

Riv et par timer ud af kalenderen og kig forbi, når Dorch & Danola, i Odense, Fredag den 19. maj 2017 fra kl. 10.00 – 16.00 inviterer til Festool Connect ’17.

Dorch & Danola tager Festool dagen til et helt nyt niveau og kalder det fremover Festool Connect og håber det kan blive en tilbagevendende begivenhed. Festool Connect bliver afholdt i Dorch & Danola’s håndværkerbutik i Odense. På dagen kan du møde alle Festool eksperterne og se Danmarks nok største Festool butik. Få et eksklusivt førstehåndsindtryk på det nyeste og bedste el-værktøj.

Dorch & Danola

På Festool Connect ’17 kan du blandt andet møde Danmarks nok bedste faglærer og international dommer ved World Skills Henrik Jørgensen, som kommer og underviser i fræsning med overfræser, boring af hulrækker til fx Festool skuffeudtræk til systainere og andre opgaver med overfræseren som du måtte stå overfor.

Henrik viser bl.a. hvordan du laver din egen fræseskabelon og perfekte fingersamlinger, samt forskellen på at bruge et alm. notjern og en spiral notfræser.

Demonstration af hele serien af Festool KAPEX kap-/geringssave og bordrundsave og alle mulighederne med dem eller bare få mere ud af dem.

På hele dagen vil Henrik Jørgensen og 4 Festool eksperter dele ud af deres viden og give små fif og gode råd til brug af maskinerne.

Mød og netværk med andre Festool’s fans og få opfrisket og udvidet dine kompetencer. Udveksle tips og tricks, og del dine egne Festool erfaringer og få en snak med os omkring Festool på dagen.

Junckers overfladebehandling

Junckers Industrier deltager også på dagen, hvor Junckers konsulent Morten demonstrer og vejleder om deres lak- og olieprodukter, så du kan få den perfekte overflade hver gang. Junckers har allieret sig med møbelsnedker Thomas Rørvang fra Rørvang Furniture, som kommer og arbejder og snakker om, hvorfor han har valgt at bruge Juncker olier og lakker i det daglige arbejde.

Bliv stylet til Festool Connect ‘17

Vil du klædes godt på og se godt ud, også når du er på arbejde? Carhartt arbejdstøjsspecialister gør det let for dig at få moderne, gennemtestet arbejdstøj i høj kvalitet. Carhartt specialisterne guider dig med mål og hjælper dig gerne med vejledning om funktionalitet, pasform og hvilket tøj, der passer til dine arbejdsopgaver.

HERRE FEDT HÅR - med Rogue Barber Brotherhood

Samtidig med at du kan blive klædt smart på, har du også mulighed for at få håret eller skægget stylet hos „The Container Barber“ som er en del af den internationale Rogue Barber Brotherhood. Café latten og den lille chokolade kan du godt kigge langt efter på dagen. Til gengæld får du ægte mandehørm, sort kaffe eller en whisky.

Frit lejde på Festool Connect ‘17

Har du ikke fået registret din Festool maskine eller har glemt det i farten, så har du nu mulighed for at få den registret* og få del i alle Festool’s Service all-inclusive fordelene. Så hvis du har en maskine der er mellem 30 og 1.095 dage gammel har du nu mulighed for at få den registret alligevel – så du kan gøre brug af Service all-inclusive.

Service all-inclusive

Fri reparationsservive i 3 år – inklusive sliddele
Tyveriforsikring – også på byggepladsen
Reservedelstilgængelighed eller ny maskine u/b
Har du ikke en myFestool-konto i dag, så opretter vi også gerne en for dig.

Hør mere om problemfrit ejerskab med Festool Service all-inclusive på Festool Connect ’17.

Husk!
- Som altid har vi masser af skarpe tilbud, som kun gælder på dagen.  Hvis du vil vide, hvad der kommer af tilbud, kan du se nogle af produkterne på www.dorchdanola.dk/festool-connect-17. Se flere tilbud den 19. maj i håndværkerbutikken eller i webshoppen.

Vi glæder os til at se jer lørdag den 19. maj på Ove Gjeddes Vej 7 i Odense.