Facebook Pixel
ddm1_89.jpg

Festool CS 70 - let & mobil bordrundsav

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 17. juni 2015

Der er jo ingen grund til at slæbe sig flere pukler til end højst nødvendig. Med en egenvægt på kun 34 kg er bordrundsaven CS 70 fra Festool - let og handy at transportere fra arbejdsplads til arbejdsplads.

Pga elektronisk universalmotor - såkaldt MMC-elektronik - leverer CS 70 perfekt snitkvalitet og gennemtrækskraft. Med regulering af omdrejningstal opnås materialetilpasset snithastighed, lavt støvniveau - grundet lav tomgangsomdrejningstal og rykfri start. Motoren er med temperaturkontrol sikret mod overbelastning.
CS 70erens stabile alukonstruktion og den præcise kuglelejeføring sikrer perfekt snitkvalitet. Også højdeindstillingen er ekstrem nøjagtig.

Savens anslagssystem er et raffineret vinkelanslag, der kan monteres på alle fire sider, med justerbart længdeanslag og anslagsskinne, der kan flyttes. Længdeanslaget kan indstilles efter savklingens tykkelse.

Flossefrit snit
Ved kapsavning skærer savklingen oppefra og ned gennem arbejdsemnet. Ved paneler indtil 320 mm opnås flossefri snitkanter på emnets overside i hele snitlængden.
Ved længdesnit kan kap-saven hurtigt omstilles til bordrundsav, og det er en af grundene til, at Festool CS 70 både er rationel og økonomisk. Den leveres med en effektiv spåne- og støvudsugning til en Festool støvsuger. Resultatet er ren og støvfri luft og frit syn til arbejdsemnet.
Til Festool CS 70 fåes en større tilbehørs-række, og der er fx mulighed for bearbejdning af store emner med et forlængerbord eller rullebord. Med det sikre underlag kan der saves med tiendedels-millimeters nøjagtighed.
Med en passende savklinge og materialetilpasset omdrejningstal, kan CS 70 også save i andre materialer som fx kunststof, aluminium og plast.

Se mere om Festool bordrundsav CS 70 og tilbehør til saven på dorchdanola.dk.