Facebook Pixel
ddm2_23.jpg

Festool DOMINO samlingssystem

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 23. maj 2023

Nem og præcis samling med Festool samlingsfræser Domino DF 500 og er meget handy, samt har nærmest ubegrænsede kombinationsmuligheder. Hvad enten det gælder plade- og korpuskonstruktioner eller lette ramme- og stelsamlinger – Festool Domino DF 500 overbeviser med høj præcision og nem håndtering.

Festool samlingsfræser DOMINO DF 500

Alsidigt, stabilt, hurtigt. Festool DOMINO systemet forener runddyvlens præcision med den traditionelle fladdyvels fl eksibilitet – den perfekte løsning til pladesamlinger. Systemet består af Festool samlingsfræseren DF 500, DOMINO brikkerne i forskellige størrelser og et omfattende tilbehør til særlige formål. Resultat er ekstremt stabile, usynlige samlinger. Og Festool DOMINO fræseren kan meget mere end det: Stelsamlinger, rammesamlinger, skuffesamlinger… DOMINO brikken passer perfekt, takket være præcist fræset fastgørelseshul og den specielle DOMINO rillestruktur. 100 % vridningsfast allerede fra første DOMINO brik er justering af emner unødvendig. Højeste stabilitet på grund af DOMINO brikkens form, de svellende limlommer og de langsgående riller i siden. Nedenunder kan du læse mere om alle de samlinger, du kan lave med DOMINO-systemet, samt tilbehøret.

Anvendelses muligheder med Festool Domino DF 500

Pladesamlinger 90° - Ved pladesamlinger på 90° positioneres den første DOMINO brik præcist og anbringer skabssiden i siden som en runddyvel. Yderligere langhuller fræses nemt – som ved løse fjedre – med luft.

Pladesamlinger, midterside - Også ved pladesamlinger på midten gør Festool DOMINO samlingsfræseren det nemt for dig. Takket være den fl ade konstruktion kan samlingsfræseren lægges vandret på emnet eller lodret på midtersiden.

Pladesamlinger 45° - Pladesamlinger med vinkler fra 0 til 45° er ikke noget problem med Festool DOMINO fræseren: Brikkernes optimale pasnøjagtighed forhindrer, at geringens rutsjer ved limning.

Skuffesamlinger - Det er nu også muligt at samle tynde tværsnit fra 12 mm på perfekt vis – med de nye DOMINO brikker 4 x 20 mm og den tilhørende fræser. 4 x 20 mm brikken egner sig til retvinklede samlinger i tynde emner eller geringssamlinger fra 14 mm tykkelse.

Stelsamlinger - Med Festool DOMINO fræseren kan du lave stelsamlinger utroligt tidsbesparende. Som ved pladesamlinger bringes maskinen hen til emnet, og samlingerne fræses på opstregning – superpræcist, vridningsfast og stabilt.

Rammesamlinger - Anvendelsesmulighederne for Festool DOMINO samlingssystemet er stort set ubegrænsede. Allerede med én DOMINO brik er rammehjørnerne samlet skridsikkert og stabilt – på den måde kan du opnå attraktive møbelfronter i en håndevending.

Blokrammesamlinger - DOMINO brikkens ovale form har en stor limflade og sikrer en meget høj stabilitet. Dermed viser DOMINO-fræseren sin styrke også ved større belastninger ved ramme- eller stelfremstilling.

Trædæksamlinger - Med DOMINO dæksamlingssystemet kan du legende let lave fabelagtige trædæk – uden synlige skruer i overfl aden og dermed uden ujævnheder og vandrester. Det nye samlebeslag skrues simpelthen på underkonstruktionen og griber ind i de fræste DOMINO langhuller. Lange klammesøm sikrer endvidere en sikker fastgørelse, også når plankerne trækker sig sammen om sommeren.

Tilbehør til Domino DF 500

Festool Ekstra anslag 495666 - Det ekstra anslag forhøjer støttefladen og nedsætter sideafstanden til DOMINO-midten fra 37 mm til 20 mm. Det muliggør en superpræcis positionering af tynde emner.

Festool Rundanslag 494847 - Med rundanslaget kan du uden problemer samle runde emner. Trærundstave fra Ø 35 til 60 mm er allerede fastgjort sikkert med en DOMINObrik. Anslaget skal blot sættes på og fi njusteres én gang, og emnet skal holdes på og fræses.

Festool Listeanslag 493487 - Med listeanslaget er det muligt at foretage en hurtig midterpositionering og fi ksering af lister med en bredde fra 25 til 60 mm.

Festool Tværanslag 493488 - Regelmæssige hulafstande fra 100 mm til 205 mm overføres nemt ved hjælp af tværanslaget. Det er ikke nødvendigt at opmærke arbejdsemnet.

DOMINO brik bøg/indendørs - Bøgetræsbrikkerne er forsynet med kvalitetsmærket fra Pan European Forest Council (PEFC) for træprodukter fra en bæredygtig og ansvarsbevidst skovdrift. For at DOMINO-briksortimentet altid opbevares ordentligt, fås SYSTAINER SYS 2 med praktisk ruminddeling. Den indeholder også det komplette fræsersortiment.

DOMINO brik Sipo/udendørs - Sipo-brikkerne er vejrbestandige og modstandsdygtige over for insekt- og skimmelbelægninger. De fremstilles af træ fra kontrollerede skovområder.

Festool DOMINO fræsejern - DOMINO fræserne er med deres snitgeometri og hårdmetallet afstemt optimalt efter det patenterede DOMINO fræseprincip og kan fræse op til 10.000 langhuller (afhængigt af træet).

Festool DOMINO dæksamlingssystem - Dæksamlingssystemet har mange anvendelsesmuligheder: Fire forskellige samlebeslag kan anvendes til trin-, kant-, afslutnings- og afsætningsplanker. Egner sig til både blødt og hårdt træ.

Præcise resultater med hurtigt og nemt indstillelige anslag. Systemtilbehøret passer til begge DOMINO samlingsfræsere DF 500 og  DF 700.

Kvalitetsværktøj hos dorchdanola-netbutik.dk

Få værktøj med kvalitet. Rigtige håndværkere har styr på værktøjet, og de har kvalitetsværktøj, der bare virker helt perfekt. Få opgraderet din værktøjssamling med kvalitetsværktøj fra Dorch & Danola. Dorch & Danaola er lokaliseret i Odense, og hvis du har brug for at få svar ang. værktøjet, så kan du altid kontakte dem. Det er nemt at handle på netbutikken dorchdanola.dk. Man behøver ikke engang at oprette en profil for at handle online. dorchdanola.dk sælger Festool, Makita, Metabo m.m. på webshoppen, samt en masse håndværktøj. Hvis du vil modtage nyheder og gode tilbud på mail, så er det også en mulighed. Dorch & Danola holder dig opdateret med værktøjsnyheder, produkt nyheder og tilbud på fx Festool. Så behøver du ikke at bruge lang tid på at finde ud af, hvad der er det nyeste og bedste på markedet.

Dorchdanola.dk sælger værktøj og maskiner på intternettet. Du finder fx Festool DOMINO fræser DF 500 på siden.