Facebook Pixel
ddm3_13.jpg

Festool dyksav TS 75

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 23. august 2013

Perfektion i XL med Festool store dyksav TS 75, den er kraftfuld og handy og har en skæredybde på 75 mm. Tysk kvalitetsværktøj for professionelle håndværkere og så passer den ind i Festool systemet. Ideel inden for en lang række områder.

Stor og dybdegående dyksav

Hvor 65-mm-save ikke kommer videre, er Festool dyksaven TS 75 med 75 mm skæredybde i sit rette element: I tykke materialer eller fx i 68 mm kraftige hoved- og sikkerhedsdøre. Festool TS 75 kombinerer desuden stor kraft med let håndterlighed i én kompakt maskine. Føringsskinnen gør det muligt at arbejde fleksibelt med TS 75 dyksaven.

Tekniske fordele i Festool TS 75

Stopbeslag lige ved hånden. Stopbeslaget forhindrer tilbageslag af dyksaven ved neddykning. Altid lige ved hånden i den praktiske holder, hvilket gør det muligt at arbejde sikkert.

Drejelig udsugningsstuds. Mere bevægelsesfrihed og mindre slid. Udsugningsslangen ligger altid rigtigt, er ikke i vejen og kan derfor altid blive på – det skåner helbredet.

Glidekobling. Skulle savklingen sætte sig fast, forhindrer glidekoblingen tilbageslag af dyksaven.

Bevægelig spaltekniv. Er der, når du behøver den. Forsvinder, når den er i vejen: Den bevægelige spaltekniv skubbes automatisk tilbage i huset ved neddykning.

FastFix udskiftning af savklinge. Det er nu muligt at skifte savklinge med få håndgreb, uden brug af værktøj. Det betyder, at man kan skifte oftere, og der arbejdes mere materialetilpasset.

Trepunktslejring. Motorens trepunktslejring giver en mere rolig gang og forlænger levetiden.

Præcis føring. Føringsbakkerne på føringsskinnen kan indstilles med bare to fingre. Det muliggør en præcis føring af maskinen, som igen forbedrer snitkvaliteten.

Nøjagtig dybdeindstilling. Det flertrinnede dybdeanslag gør det muligt at indstille skæredybden med millimeters nøjagtighed.

Dobbeltsidet overfladebeskytter. Flossefri savning i begge sider. Den monterbare overfladebeskytter og føringsskinnen gør det muligt.

Hurtig og præcis - Gennem tykt og tyndt med ét snit. Hvis det skal være lidt bedre, er en skæredybde på 75 mm og en ydelse på 1600 watt ideel. Dermed kan selv tykke arbejdsemner saves over med ét snit. Aldrig mere tidskrævende arbejde i begge sider. Efterbearbejdningen minimeres, og arbejdsemnet skal ikke møjsommeligt vendes om. Altid vinkelpræcist arbejde. Med Festool dyksav TS 75 er præcist arbejde også en selvfølgelighed ved vinkelsnit. Afmærkningskanten er nemlig lig med snitkanten, når savklingen drejes. Savklingen kan drejes fra 0° til 47° nøjagtigt indstillet på den let aflæselige skala.

Fleksibel - Fleksibel takket være dyk-princippet. Hvor 65 mm maskiner har sine begrænsninger, viser Festool dyksav TS 75 hele sin styrke – og det i en handy form. Med det enestående dykprincip og en passende savklinge klares selv tilpasningsopgaver i stort set alle materialer med en tykkelse op til 75 mm (fx sandwichplader eller kabelkanaler). Hvorfor omstændeligt, når det kan gøres med FastFix. Ofte saves forskellige materialer med én savklinge. Det går selvfølgelig ud over kvaliteten. Festool kommer her til hjælp: FastFix udskiftning af savklinge uden brug af værktøj. Så let kan det gøres uden omstændelig håndtering.

Sikker - Fjederen gør en forskel. Ved neddykning er en ikke nedsænkelig spaltekniv i vejen. Ikke på Festool TS 75 dyksav. Dens spaltekniv er bevægelig og skubbes automatisk tilbage i huset, når saven sættes på arbejdsemnet. Efter neddykning af maskinen kører spaltekniven ned i savsporet og forhindrer dermed savklingen i at sætte sig fast. Det vil sige, at spaltekniven altid bliver på saven og giver pålidelig sikkerhed. Sikker og nøjagtig neddykning. Stopbeslaget til Festool dyksav TS 75 udfylder to opgaver samtidig: Fastgjort til føringsskinnen forhindrer det tilbageslag af saven ved neddykning, og det holder saven i den indstillede position. Det sikrer en præcis neddykning.

Den hurtigere vej til rene snit — med føringsskinne systemet fra Festool. Moderne rund og dyksave skal opfylde mange krav. De skal være mobile og alsidige og samtidig arbejde næsten så præcist, som stationære maskiner. Festool gør det muligt. Både rundsave og de populære dyksave passer nøjagtigt på føringsskinnen. Resultatet: præcise og flossefri snit – takket være den patenterede, dobbeltsidede overfladebeskytter. Festool dyksavene TS 55 og TS 75 er et sandt eksempel på alsidighed og mobilitet. De har en lang række kendetegn som FastFix udskiftning af savklinge, bevægelig spaltekniv og intelligent MMC Electronic. De overbevisende enkeltmaskiner vækker i øvrigt begejstring i systemer. Hvad enten det gælder vinkelenheder, adaptere eller den problemfrie tilslutning til udsugningen, alt passer, og arbejdet optimeres.

Savning som på skinner. Der er ikke mange, der udvikler dyksave så praksisorienteret som Festool. Derfor opfandt vi allerede for mere end 40 år siden føringsskinnen og sætter hele tiden nye milepæle med dyksavene. Sammen repræsenterer de den styrke, som gør Festool så enestående: Systemtænkningen.

Find den rigtige dyksav online

Vil du have fat i en Festool dyksav TS 55 eller TS 75? Du kan købe dem på dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik i Odense.

Festool dyksaven er et ideelt valg, hvis man ønsker en kvalitets maskine med lang levetid. Køb Festool dyksav, og få bedste på markedet. Festool laver også et bredt sortiment af tilbehør til deres dyksave fx rundsavsklinger og føringsskinner. Det er ikke kun dyksave Festool laver. På dorchdanola.dk kan man også købe Festool overfræsere, stiksave, CMS systemet og meget andet elværktøj fra Festool. Dorch & Danola sælger værktøj af høj kvalitet fx Festool. Festool maskinerne holder i lang tid, da maskinerne er lavet i de bedste materialer. Man får godt tysk design og god tysk kvalitet for en rimelig pris. Festool har i lang tid været mange håndværkeres foretrukne mærke. I tyskland ligger Festool's fabrikken, og derfra produceres kvalitetsmaskinerne som fx de mange dyksave, de har i sortimentet. Festool er anbefalesesværdige, og det er deres dyksave TS 55 og TS 75 også. Se Festool dyksavene ved at klikke på dorchdanola.dk.