Facebook Pixel
f55.jpg

Festool dyksav TSC 55 - Den bedste dyksav, nu med batteri

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 26. marts 2014

Den nye Festool akku dyksav TSC 55 giver perfekt savning, som ikke giver afkald på noget - undtagen ledningen.

Festool's nye akku dyksav TSC 55 med dobbeltbatterikoncept, er udviklet på basis af TS 55 R dyksaven og med det for øje at opnå samme høje niveau med hensyn til performance, gennemtrækskraft og præcision. Med 5.200 kraftfulde omdrejninger pr. minut og dermed op til 24 % højere omdrejningstal end almindelige akku dyksave. Akku dyksaven er med variabel hastighedsindstilling til finfølende, materialetilpasset arbejde. Dyksaven er desuden med intelligent motorstyring og EC-TEC kulfri motor, som overfører kraften direkte til savklingen, næsten uden tab af ydelse. Festool TSC 55 er med et dobbeltbatterikoncept, hvormed du kan kombinere 18V/18V, 18V/14,4V og 14,4V/14,4V eller bare arbejde med et batteri på dyksaven, alt efter om du ønsker fuld ydelse eller minimal vægt.

Gør arbejdsdagen mere uafhængig med TSC 55

Kort sagt, alt hvad der gør det så enestående at arbejde med TS 55 R, er overført konsekvent til den nye akku dyksav TSC 55. Flossefri savning og præcision med føringsskinnen. Præcise snit giver mindre efterbearbejdning, TSC 55 kan udstyres med overfladebeskytter til flossefri savning i begge sider eller med skueglas til optimalt udsyn til afmærkningen. Mere indbygget sikkerhed og mere komfort i form af motorbremse og variabel vinkelindstilling til præcis underskæring, samt den fjedermonterede spaltekniv som går ned bag ved savklinge. Spaltekniven forhindrer at savklingen sætter sig fast og gør det nemmere at placere dyksaven i eksisterende snitfuger. Festool TSC 55 dyksaven arbejder med standardsavklinger (2,2 mm skærebredde) dette betaler sig dobbelt. Dels fordi det ikke er nødvendigt at købe de ellers sædvanlige savklinger til tynde snit, dels fordi en batterimodels rolige gang bibeholdes, så man slipper for tidskrævende efterbearbejdning. Akku dyksaven TSC 55 kører med de samme savklinger som Festool's TS 55 R, nemt og enkelt. Støvfrit arbejde med tilkobling til støvsuger eller med den specielt udviklet støvpose. Den kan fx benyttes ved arbejde på tag eller hvor støvsugeren ikke kan komme med.

Festool akku dyksav er hurtig, stærk & udholdende

Samspillet mellem effektive litium-ion-batterier og den EC-TEC kulfri motor sikrer ydelse uden kompromis. og dobbeltbatterikonceptets kombinationsmuligheder giver større fleksibilitet. Du kan vælge mellem maksimal ydelse eller minimal vægt.

Tekniske data TSC 55
Batterispænding 1 x 14,4V - 2 x 18V (36 V)
Omdrejningstal i tomgang (2 x 18V) 2650-5200 min-1
Omdrejningstal i tomgang (1 x 18V) 2650-3800 min-1
Savklinge diameter 160 mm
Skæredybde 0-55 mm
Skæredybde ved 45° 0-43 mm
Vinkelområde -1° til 47°
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Batterikapacitet Li-ion 4,2 Ah Vægt med (1 x 18V) / (2 x 18V) batteri 4,6/5,3 kg

Køb denne dyksav hos dorchdanola.dk til en god pris.

Stærkt udvalg i Festool dyksave, akku værktøj og forbrugs artikler
Hvis du længe har været på udkig efter kvalitetsprodukter inden for rundsave og dyksave, kan du nu indstille søgningen. Hos dorchdanola.dk finder du et stort udvalg af alt inden for Festool maskine, værktøj og tilbehør med mere.

Hvis du søger en kvalitetsbevist forhandler af Festool, så vil du synes godt om Dorch & Danola. Hos dorchdanola.dk finder du eksklusive mærker som Festool, så er du sikret værktøj af allerhøjeste kvalitet. På dorchdanola.dk finder du et stort udvalg af Festool maskiner og et bredt udvalg af tilbehør som spænder bredt. Så står du og skal bruge værktøj af høj kvalitet, hvorfor så ikke købe det hos en kvalitetsbevist Festool forhandler som Dorch Danola. Se vores store udvalg af Festool på dorchdanola.dk eller i vores håndværkerbutik i Odense.