Facebook Pixel
ddm2_11.jpg

Festool FinansieringPLUS - FAQ

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 19. marts 2019

Her finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet i forbindelse med Festool FinansieringPLUS hos Dorch & Danola. Kan du ikke finde svaret her, er du naturligvis velkommen til at kontakte Dorch & Danola's kundeservice.

Festool BUSINESS LEASE er blevet til Festool FinansieringPLUS

Navnet er nyt men fordelene de samme!
Festool FinansieringPLUS er en god mulighed for professionelle og kvalitetsbevidste håndværksmestre at udstyre sine svende med professionel kvalitet el-værktøj her og nu, til gengæld for en lav månedlig ydelse i tre år. Herefter overtager du selv eller håndværksmesteren udstyret mod betaling af en favorabel lav restværdi.

Kort sagt: Med Festool FinansieringPLUS får du som professionel kunde adgang til kvalitetsværktøj og udstyr, uden at de sætte din likviditet over styr. Festool har ændrer navnet til Festool FinansieringPLUS, da det nu er et globalt koncept, som går under samme navn i alle lande.
 
Festool FinansieringPLUS
Opdater din maskinpakke og frigiv kapital. Med Festool FinansieringPLUS kan du igennem Dorch & Danola lease kvalitetsværktøj og opnå fordele som:
Fast lav månedlig ydelse
0 kr. i oprettelse (ingen up-front betaling)
Ingen skjulte gebyrer eller forudsete omkostninger i leasingperioden, da aftalen inkluderer, at maskinerne erstattes ved tyveri og gratis reparation.

-og ikke mindst for at undgå at være ude med for meget kapital.

Kom godt i gang med Festool Finansiering Plus
1) Besøg www.toollease.dk og se, hvor smart det er.
2) Find dine Festool-favoritter i shoppen, og få vist den samlede ydelse pr. måned.
3) Læg dine valg af maskiner i indkøbskurven og indtast dine oplysninger i checkout.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at ringe til Tool Lease kundeservice på tlf. 66 15 50 40
 
Hvad er Festool FinansieringPLUS?
Festool FinansieringPLUS er et finansieringskoncept, som giver professionelle håndværkere og virksomheder mulighed for at anvende markedets bedste værktøj og maskiner til en lav, fast månedlig omkostning. Reparationer og tyveriforsikring er inkluderet i 36 måneder. Efter 36 måneder frikøber kunden værktøjet til en lav restværdi og kan fortsat benytte det i det daglige arbejde også efter leasingsperiodens udløb. Finansieringen sker via samarbejde mellem finansieringsselskab (Grenkeleasing Aps) og din autoriserede Festool forhandler Dorch & Danola. Alt værktøj, som finansieres via leasing, skal du selv registreret til Festool All-inclusive garanti, for at kunne udnytte Festool SERVICE. Festool FinansieringPLUS består af en finansieringsaftale i 36 måneder i kombination med Festool All-inclusive garantierne, hvis maskiner er registreret.

Vigtig information!
Fra den 01.01.2021 har Dorch & Danola ikke længere mulighed for at registrere dine maskiner for din virksomhed. Du er altså selv ansvarlig for at registrere dine maskiner til Festool All-inclusive garanti. Registrering af maskinen er en forudsætning for brugen af Festool All-inclusive garantien og de fordele som følger med. Derfor er det vigtigt at du registrere dine maskiner, for at opnå alle Festool All-inclusive fordelene. Dette kan du gøre hurtigt og nemt via myFestool.

Hvilket værktøj omfattes af Festool FinansieringPLUS?
Alle Festool maskiner kan finansieres hos Dorch & Danola, samt meget af Festools tilbehør, i forbindelse med køb af maskiner. Kontakt Dorch & Danola, din autoriseret forhandler for mere information.

Hvem registrerer maskinen?
Du skal selv registrere Festool maskinerne. Dette kan du gøre på Festools hjemmeside eller via din MyFestool-konto: https://www.festool.dk/service

Angiv her, at din maskine er leaset. Derefter sender Festool automatisk garantiregistreringen til GRENKE. Du sparer hermed forsikringsomkostningerne på mindst 250,https://www.festool.dk/service- kr. Garantibeviset modtager du efterfølgende pr. e-mail. Efter registreringen kan du se dine værktøjer og andre informationer online på din personlige MyFestool kundekonto: www.festool.dk/myfestool

OBS! Du er altså selv ansvarlig for at registrere dine maskiner til Festool All-inclusive garanti. Registrering af maskinen er en forudsætning for brugen af Festool All-inclusive garantien og de fordele som følger med. Derfor er det vigtigt at du registrere dine maskiner, for at opnå alle Festool All-inclusive fordelene. For flere informationer kan du læse mere om vilkårene for Festool SERVICE her!

Bemærk, at Festool servicen: "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage“, er undtaget og indgår ikke ved køb med Festool FinansieringPlus.

Hvad gør jeg hvis værktøjet behøver reparation?
Book din reparation online på Festool.dk med din MyFestool konto. Hvis værktøjet er registreret og omfattet af Festool All-inclusive garanti, så er afhentning, reparation og levering helt gratis.
Eller aflever maskinen hos Dorch & Danola, som autoriseret Festool forhandleren sender vi maskinen til Festools Original service værksted og det leveres tilbage til afhentning hos Dorch & Danola igen. Længere leveringstider og administrations gebyr kan tilkomme.
Reparationsomkostninger, som opstår, og som ikke er omfattet af vilkårene for Festool All-inclusive garanti, afregnes direkte mellem Festool og dig som registreret bruger af maskinen. Dette gælder fx skader på værktøj, som er opstået pga. fejlagtig anvendelse eller skødesløshed. Komplette vilkår omkring Festool All-inclusive garanti finder du på festool.dk/service.

Hvad gør jeg, hvis maskinen bliver stjålet?
Meld tyveriet til politiet, og kontakt Dorch & Danola. Dorch & Danola kontakter Festools kundeservice, der håndterer sagen i samarbejde med Dorch & Danola. Der sendes en ny Festool maskine til forhandleren, som sender den til dig mod en selvrisiko på DKK 900,- ekskl. moms pr. maskine. Finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps har intet at gøre med tyveriforsikringen.

Hvad sker der efter 36 måneder?
Efter finansieringsperioden på de 36 måneder sender Grenkeleasing Aps en faktura på 3% af anskaffelsesværdien, dvs. du frikøber værktøjet og du kan have glæde af værktøjet i mange år i nu.

Er der et mindstebeløb for Festool FinansieringPLUS?
Ja. finanseringsselskabet Grenkeleasing Aps har et minimumsbeløb for oprettelse af en leasingkontrakt på DKK 3.500,- ekskl. moms, intet administrationsgebyr.

Kan alle bruge Festool FinansieringPLUS?
Festool FinansieringPLUS gælder kun for virksomheder med et CVR-nr. og ikke privatpersoner. Som kunde skal du også godkendes af finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps for at kunne indgå en leasingkontrakt. Finansieringsselskabet foretager en kreditvurdering ved aftaleforespørgsel og kan derfor bede om regnskab, årsopgørelse, CPR-nr. og billed ID hvis de finder det nødvendigt.

Hvem er ansvarlig for finansieringskontrakten?
Dorch & Danola og finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps samarbejder som kunde og leverandør. Festool tilbyder Festool All-inclusive garantien ved registrering af maskinen, undtaget "tilfreds eller pengene retur - inden 15 dage" som frafalder ved køb via Festool FinansieringPLUS.

Hvem ejer værktøjet ved FinansieringPLUS?
Når du får finansieret dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet Grenkeleasing Aps som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af Festool FinansieringPLUS aftalen, overdrager brugsretten til dig og din virksomhed.

Hvad skal Grenkeleasing bruge ved kredit foresprøgelse?
Enkeltmandsvirksomheder: Ejeren hæfter personligt og der skal bruges CPR-nr. ved indgåelse af Festool FinansieringPLUS kontrakten. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.

Interessentvirksomheder: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.

Iværksættervirksomheder: Interessenterne hæfter ikke personligt og har ikke skudt kapital ind som ved et ApS eller A/S. Derfor vil der altid være selvskyldnerkaution. Grenkeleasing Aps skal bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.

ApS selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Grenkeleasing Aps godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Grenkeleasing Aps bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.

A/S selskaber: Hvis der ikke er en sund økonomi eller det er nyoprettet selskab, kan Grenkeleasing Aps godkende kunden mod en selvskyldnerkaution. Ved selvskyldnerkaution skal Grenkeleasing Aps bruge et personligt regnskab/årsopgørelse, som dokumentation for positiv likviditet.

Foreninger: Grenkeleasing Aps skal bruge regnskab og vedtægter – ingen hæfter personligt.

Kommanditselskaber: Flere ejere – Ejerne hæfter personligt og solidarisk, og der skal bruges CPR-nummer på alle interessenter. Kan kreditgodkendes alene på CPR-nr. op til DKK 40.000,-. Overstiger hovedstolen DKK 40.000,- skal Grenkeleasing Aps se regnskab/årsopgørelse.

Hvornår skal Grenkeleasing bruge billed-ID?
- Enkeltmandsselskaber
- Interessent selskaber (alle interessenter)
- Enkeltmands Aps’er og A/S’er – en enkelt direktør uden bestyrelse
- Foreninger
- Alle personer der kautionerer personligt