Facebook Pixel
ddm1_11.png

Festool jubilæumskampagne hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 29. oktober 2015

Mandag den 2.november starter Dorch og Danola den nye jubilæumskampagne på Festool, hvor du kan få fat i masser af uimodståeligt gode tilbud på Festool maskiner, værktøj og tilbehør. 

Dorch & Danola fejrer at Festool fylder 90 år med en stor jubilæumskampagne på Festool værktøj og hvor du kan få fingrene i den eksklusive PowerBank til mobilen fra Festool.  Lige præcis det, der har gjort Dorch & Danola til dem vi er - Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool!

Tilbuddene på Festool finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 31. december 2015 eller så længe lager haves.

Se Dorch & Danola's jubilæumskampagne på Festool værktøj her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Blandt tilbuddene finder du et bredt udvalg af  Festool tilbehør og Festool klassikere som fx dyksaven, ETS excenterslibere, Vecturo multicutter, røreværk, støvsugere.  Men også det, der er med til at tegne et Festool af i morgen. Nye produkter som diamantskæring uden støv - DSC AG 125, akku rundsav HKC 55 og meget mere.

Besøg os i vores fysiske håndværkerbutik i Odense og se vores store Festool showroom og testcenter.  Bor du ikke lige i nærheden af Odense, kan du se alle de gode tilbud online på Festool i vores webshop www.dorchdanola.dk eller i tilbudsavisen "Festool jubilæumskampagne" her.
Så kom og gør en god handel og vær med til at fejre Festool.

Dorch & Danola - Din Festool forhandler

 

Klik ind på www.dorchdanola.dk og kig nærmere på det store udvalg af fantastisk Festool værktøj.

Festool i høj kvalitet

Leder du efter noget nyt værktøj, så er www.dorchdanola.dk den helt rigtige hjemmeside at klikke ind forbi. Hos Dorch & Danola finder man nemlig kun det bedste værktøj i den allerbedste kvalitet. Dorch & Danola forhandler blandt andet de kendte mærker Festool, Metabo, Makita, og mange, mange flere. Det skulle således være muligt at finde præcis det værktøj, som du ønsker dig. Dorch & Danola har desuden mere end 80 års erfaring fra værktøjsbranchen, så du er i utroligt kyndige hænder, når du vælger Dorch & Danola som sin foretrukne forhandler af værktøj. Det er altså bare med at klikke ind forbi www.dorchdanola.dk allerede i dag, hvor du kan kigge meget nærmere på det skønne værktøj, som helt sikkert vil gøre din arbejdsdag nemmere og hurtigere.

Det kendte og fantastiske Festool

Lige meget om man spørger håndværkere, snedkere, tømre eller murere, om de kender Festool, så svarer stort set alle ja. Festool er nemlig ikke blot kendt for deres værktøj herhjemme, men Festool er også kendt i det meste af verdenen. Når du vælger at købe Festool, så ved du også, at man med garanti får noget værktøj, som holder til at kunne bruge i mange timer, og som holder i rigtig mange år. Du kan se meget nærmere på det store udvalg af diverse Festool maskiner ved at klikke ind på www.dorchdanola.dk.