Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_4.png

Festool kampagne hos Dorch & Danola

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 26. oktober 2016

Dorch & Danola kører nu en meget attraktiv Festool kampagne. Det markeres fysisk i håndværkerbutikken i Odense og online på webshoppen. Lige præcis det, der har gjort Dorch & Danola til dem vi er - Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool! 

Dorch & Danola fejrer at efteråret så småt er startet og vinteren venter forude med en stor kampagne på Festool værktøj og hvor du kan få fingrene i den lille eksklusive Micro systainer fra Festool til visitkort eller andre smådele. På kampagnen kan du få fat i en masse uimodståelige gode tilbud på Festool maskiner, værktøj og tilbehør.

Kampagnen løber fra den 28. oktober til og med den 31. december 2016.

Blandt tilbuddene finder du et bredt udvalg af Festool tilbehør og Festool klassikere som fx dyksaven, ETS excenterslibere, Kapex kap-/geringssav, Domino samlingsfræser, støvsugere, PowerSelect maskiner og systainere. Men også det, der er med til at tegne fremtidens Festool. Nye produkter som 18V Airstream batterier, systainer støvsugeren og meget meget mere.

 

PowerSelect & Airstream batterier
Festool har et stærkt sortiment af PowerSelect 18V ledningsfrie produkter, indenfor værktøjskategorien til tømrer og snedkere, som er udviklet til at være nemme og enkle at anvende. Festool har fokus på fleksibilitet og brugervenlighed, derfor er det muligt at anvende det samme 18V batteri til alle maskiner.

Når du køber et Festool 18V akku maskine inklusiv batteri og lader - eller, hvis du allerede ejer et 18V batteri maskine, kan du vælge at tilkøbe et Festool PowerSelect 18V Basic maskine uden batteri og lader til en væsentlig lavere pris.

I Festool PowerSelect 18V kategorien har du mulighed for at vælge mellem bore-/skruemaskiner, slagboremaskiner, stiksave, dyksave, rundsave, lygter, radio og mange andre produkter. I alt 14 produkter med fælles 18V Airstream batterisystem.

Det nye Festool AIRSTREAM batteri er hurtigere klar til brug igen, takket være AIRSTREAM-teknologi med kølefunktion og en betydeligt hurtigere opladningstid. Batteri er udstyret med en kølekanal, der forkorter afkølingstiden og dermed hele opladsningstiden med op til 65 %. Det betyder, at batteriet er hurtigere klar til brug igen - og det giver færre afbrydelser i dit arbejde, også når der bruges meget energi.

 

Kom og besøg Danmarks nok største Festool butik med maskiner og tilbehør, med over 100 kvm showroom og butik på Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ. Vi har alt det tilbehør liggende på lager, som du skal bruge til din Festool maskine. Bor du ikke lige i nærheden af Odense, kan du se alle de gode tilbud online på Festool i vores webshop dorchdanola.dk eller i tilbudsavisen "Festool vinter kampagne 2016".