Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_107.jpg

Festool kantlimer KA 65 CONTURO

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 31. januar 2014

Har du en stationær kantlimer? Nu kan du også blive mobil med Festool kantlimer KA 65.

Festool's nye CONTURO kantlimer gør det let at på lime kantlister ved lige kanter, rundinger, radier, konvekse og konkave former og indvendige hjørner, skrå kanter kan endda også bearbejdes i perfekt kvalitet med den stationære enhed. Hurtigt, enkelt og perfekt - ideel til faconemner og små serier.

Løsningen til den perfekte kant.

Med Festool kantlimer KA 65 CONTURO kan du bearbejdes alle former for kantlister, fra træ og kunststof til melamin, i en højde fra 18 - 65 mm og en kantliste tykkelse på 0,5 - 3,0 mm (afhænger af materialet). Festool CONTURO kantlimer ligger sikkert opbevaret i Systainer og er dermed yderst mobil og leverer også på byggepladsen en perfekt kantliste kvalitet sammen med system tilbehøret til CONTURO.

Alsidig anvendelse

Festool kantlimer CONTURO KA 65 til kantlimning af retvinklede dele, indvendige hjørner, rundinger, radier, konvekse og konkave former. Kantlimeren kan anvendes mobilt eller stationært. Stationært kan kantlimeren endda bearbejde skrå kanter (vinkel o - 47 grader). Festool kantlimeren kan bruges med alle gængse kantliste materialer fra træ og kunststof til melamin. Til kantliste højder på 18 - 65 mm og kantliste tykkelser på 0,5 - 3,0 mm. Lange kantlister kan også enkelt håndteres med Festool's kantliste magasin. Komplicerede former eller stive og skøbelige kantlister kan nemt håndteres med kantliste magasinet.

Nem håndtering
Festool kantlimer er effektiv, enkel at arbejde med og levere et rent arbejde, samt mulighed for hurtigt farveskifte takket være deres enestående limpatronsystem. Praktiske dysesystem uden rengøringsarbejde. Sikkert at arbejde med da kantlimeren kun har et minimalt opvarmning af huset. Behovstilpasset smeltning af limen. Med Festool kantlimer får du ingen opkogning, misfarvning eller kvalitetsreduktion af limen. Perfekt ergonomi, godt udsyn til emnet og kanten.

Den bedste løsning ligger i Festool systemet
Niveaufræsning og afrunding af kanter med Festool kantfræser MFK 700 Basic 574453 med føringslejebremse som giver dig et stribefrit resultat. Afkortning af kunststof kantlister, også på stødsamlingen med Festool kantliste klipper KP 65/2 499896. Fjernelse af sidste ujævnheder efter fræsningen samt udglatning af cutter-slag med Festool ziehklinge ZK HW 45/45 499749 med radierne R1, R1,5 og R2. Festool og Dorch & Danola levere alt til den perfekte finish - håndslibeklods, slibemateriale Vlies, sandpapir, polerfilt og polermiddel.

FAQ

Erstatter Festool kantlimer CONTURO-systemet en stationær maskine?

Ja hvis anskaffelsen af en stationær maskine ikke kommer i betragtning. Fremfor at en underleverandør gør kantlimningen er Festool kantlimer en ideel løsning: Overskuelig investering, der giver perfekte kanter.

Hvad adskiller Festool kantlimer fra andre mobile løsninger?

CONTURO gør arbejdet let og sikkert med det lukkede system. Limpåførslen fungerer lige så godt som udskiftning af limen - der anvendes patroner i stedet for granulat. CONTURO er desuden integeret i et komplet system med henblik på at opnå perfekte kanter.

Jeg har en stationær maskine. Hvad skal jeg bruge en Festool kantlimer til? 

For eksempel til specialopgaver som smalle radier, små emner og geringer eller små serier og mobil anvendelser. Der er så ikke længere noget, der står i vejen for specielle kunde ønsker.

 

Festool kantlimer KA 65 CONTURO forhandles af Dorch & Danola's håndværkerbutik i Odense og på nettet dorchdanola.dk. Hos Dorch & Danola kan du foruden et kæmpe udvalg af Festool produkter ligeledes få råd og vejledning omkring Festool's maskiner og tilbehør.
Dorch & Danola er fyldt med særdeles kompetence medarbejdere, der kan guide dig i stort og småt i forhold til de spørgsmål, der måtte dukke op inden indkøb af fx Festool kantliner og kantbearbejdningstilbehør.