Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

m.jpg

Festool KAPEX kap-/geringssav

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 19. juli 2013

Festool kap og geringssav Kapex fås i 2 udgaver Kapex KS 88 og KS 120, begge med præcision og perfekte snit. Med Festool Kapex kap-geringssav er du altid godt rustet til afkortning. De lette kompakte og alsidige kapsave giver perfekte resultater på værkstedet og byggepladsen.

Festool KAPEX KS 88

Festool KS 88 kap og geringssav overbeviser med ekstra kraftig og dobbelt kuglelejret samt dobbelt søjleføring, søjleføringen garanterer en sikker og problemfri føring af savklingen og som giver enestående præcision. Kapex KS 88 har en lav vægt, der sikrer nem transport og mobilitet. Små intelligente detaljer såsom vinkelindstilling og snaplås til hurtig fiksering af hældningsvinklen. Integreret MMC elektronik i motoren, som sørger for blød opstart, variabel regulering af omdrejningstallet og overbelastningsbeskyttelse som sikre optimal forarbejdning af forskellige materialer.

Hovedanvendelser Kapex KS 88 - Afkortning af brædder og paneler op til 305 x 88 mm.  Montering af kransprofiler op til 168 mm i »Original vægposition«.  Afkortning af tømmer og bjælker op til 88 mm tykkelse.

Festool KAPEX KS 120

Festool Kapex kap og geringssav KS 120 for endnu mere præcise og bedre resultater, takket være KS 120 ekstra egenskaber. Med Kapex 120 for du dobbeltlinjelaser til præcise snit. Bekvemt tilgængelig findindstilling tilmilimeter nøjagtig indstilling af savklinge vinklen. Kapex KS 120 har integreret speciel afkorterstilling til skæredybde op til max 120 mm og en praktisk smigvinkel til hurtig overførsel af ind- og udvendige vinkler. Med den specielle afkorterstilling på Kapex KS 120 kan lister op til 120 mm saves lodret til anslag eller loftlister og kransprofiler kan saves i orginal vægposition. MMC elektronik og i KS 120 udgaven også integreret hurtigbremse.

Hovedanvendelser Kapex KS 120 - Montering af fod- og dæklister op til 120 mm højde – uden beregning. Afkortning af brædder og paneler op til 305 x 88 mm. Montering af kransprofiler op til 168 mm i »Original vægposition«. Afkortning af tømmer og bjælker op til 88 mm tykkelse.

A

Festool Kapex kap geringssavene har en robust og mobil konstruktion til krævende opgaver på byggepladser. Ribber og trykstøbt magnesium øger stivheden samtig med, at vægten er lav på kapsavene. Med ergonomisk placerede greb, kabeloprulning, transportsikring og udtrækslås. FastFix til nem og hurtig udskiftning af rundsavskingen. På Kapex kap geringssavene er der frit udsyn til arbejdsemnet og støvfri omgivelser. En udsugningsanordning og spånfanger udsuger spånerne der, hvor de opstår.


Festool Kapex kap geringssavene har en robust og mobil konstruktion til krævende opgaver på byggepladser. Ribber og trykstøbt magnesium øger stivheden samtig med, at vægten er lav på kapsavene. Med ergonomisk placerede greb, kabeloprulning, transportsikring og udtrækslås. FastFix til nem og hurtig udskiftning af rundsavskingen. På Kapex kap geringssavene er der frit udsyn til arbejdsemnet og støvfri omgivelser. En udsugningsanordning og spånfanger udsuger spånerne der, hvor de opstår.

 

Kvalitet hos Dorch & Danola

Hvis man er kræsen med hensyn til kvalitet af ens værktøj, så er Festool det rette mærke at finde hos Dorch & Danola. Her finder man kun det bedste i håndværktøj og maskiner til træ, såsom Festool Kapex kap geringssave og dyksave, så man er sikret et præcist og flot resultat.

Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på Dorch & Danola's store udvalg af blandt andet Festool og Kapex kap og geringssave KS 88 / KS 120, så kan du besøge hjemmesiden dorchdanola.dk. Her kan du finde masser af information om de enkelte produkter, og der er samtidig en masse råd, vejledning og video klip. Dorchdanola.dk har et flot og overskueligt design, der gør det nemt at navigere rundt på hjemmesiden. Det er blot et lille eksempel på den gode service, som Dorch & Danola yder til dig.

Hvis du er interesseret i at kigge nærmere på Dorch & Danola's store udvalg af blandt andet Festool og Kapex kap og geringssave KS 88 / KS 120, så kan du besøge hjemmesiden dorchdanola.dk. Her kan du finde masser af information om de enkelte produkter, og der er samtidig en masse råd, vejledning og video klip. Dorchdanola.dk har et flot og overskueligt design, der gør det nemt at navigere rundt på hjemmesiden. Det er blot et lille eksempel på den gode service, som Dorch & Danola yder til dig.