Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_15.jpg

Festool mobilitet - Bliv mere mobil med Festool systemet

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 19. juli 2018

At der slides og slæbes ud og ind af håndværker bilerne, er hverdag for de fleste håndværkere og det koster både tid og kræfter, men der findes mere effektive løsninger!

FESTOOL MOBILITET

Den bedste løsning ligger i Festool systemet
Vil du være god til dit arbejde, skal du have det perfekte værktøj. Vil du være bedre, skal du have et system. Et system, hvor tilbehør og forbrugsmateriale går hånd i hånd med værktøjet. Et system, som står for mere orden og organisation. Og som gør enhver investering til en smart investering. Et system, som kun har ét mål, nemlig at opnå resultater hurtigere, lettere og endnu bedre.

God organisation giver hurtigere resultater
Festool leverer derfor et helstøbt system. Med Festool Systainere og Sortainere, der står for mere orden og overblik. Alt passer sammen og er udviklet med det ene mål at gøre enhver arbejdsgang et stykke mere effektivt.

Forener 3 funktioner i én
Festool SYSTAINER T-LOC‘s centrale betjeningselement. Lukkes. Åbnes. Sammenkobles. Med et enkelt greb.

Festool systainervogn SYS-Roll

Festool rullebræt SYS-Cart

Spar tid og kræfter - ta alt med i et huk!

Kender du det, at man skal ud til en opgave, værktøj skal pakkes, slæbes hen til arbejdsstedet… tilbage til bilen, hente tasken med håndværktøjet, systainerkassen med forskellige skruer, bits og andet småt… tilbage til bilen hente en Festool støvsuger, forskellige dele og materialer skal også med. Man er jo helt træt inden man overhovedet er kommet i gang. Hmmm!

Men man kan jo også bare ta sin Festool støvsuger eller Festool sys-roll, sætte kasserne med værktøjet, batterier og ladere og andet tilbehør på, koble en sortainer med skruer og andet småt ovenpå igen, og på toppen af den en systainer med håndværktøjet og i virkeligheden er det bare fantasien der sætter grænser.

Med Festool systemet kan du koble, Festool støvsugere, værktøjskasser og kasser på kasser på kasser på …. Festool kalder kasserne systainere og hele Festool systemet har T-loc lukning der kobler det hele sammen og du kan rulle det hele afsted i et huk.

… psst. Og ved du hvad det geniale er, skal du bruge noget i nederste systainer, vender du bare t-loc’en rundt og kassen kan åbnes, uden du tager alle de andre kasser væk.

Festool rullebræt SYS-Cart

Festool rullebrættet med intelligent ekstraudstyr, er ideel til byggepladsen eller værkstedet. Alle fire store hjul kan drejes 360°. Derved forvandles Festool SYS-Cart til en manøvrerbar, mobil underkonstruktion. To af de fire hjul er udstyret med parkeringsbremser. Under transporten står Festool SYSTAINERNE sikkert i beholderen, og de to låseskydere giver ekstra sikkerhed. De robuste greb letter manøvrering og positionering af rullebrættet, og gør det let at transportere Festool systainere i størrelsen 1-5 og sortainere.

To hjul kan fikseres med hver sin parkeringsbremse. Derved står Festool SYS-Cart fast og sikkert i transporteren, på byggepladsen og i værkstedet. Alle hjul kan drejes 360°. Således kan Festool SYS-Cart manøvreres endnu lettere.

De to låseskydere fikserer Festool SYSTAINERNE og forhindrer udskridning eller væltning under transporten.

Med Festool SYS-Cart kan SYSTAINERE og andre værktøjskasser indtil 100 kg køre – med minimalt kraftforbrug.

Fire store hjul med gummikanter giver mobilitet og hurtighed. For eksempel ved transport af værktøj og materialer over længere veje, parkeringspladser eller store byggepladser.

Festool systainervogn SYS-Roll

Festool SYS-Roll med rullebrætfunktion skaber mobilitet. Hurtig og kraftsparende transport af alle værktøjer og materialer fra værksted til bil, fra bil til kunde, på byggepladsen eller inden for værkstedet - alt er med og perfekt organiseret. Festool systainervogn har optimal manøvrerbarhed på trapper takket være de ekstra store baghjul og sækkevognsfunktion. Så er det en let øvelse, at komme op og ned ad trapper med maskiner og værktøj. På Festool SYS-Roll står SYSTAINERE fast og transportsikkert og ved hjælp af sikkerhedsselen er SYSTAINERNE perfekt sikret. Festool SYS-Roll er kompatibel og koblingsbar med begge generationer af Festools SYSTAINER Classic og SYSTAINER T-LOC.

Sådan sparer man meget tid, endnu flere kræfter og er samtidig perfekt organiseret.

Pænt, velorganiseret indtryk, også på byggepladsen og ude hos kunden med Festool SYS-Roll.

Sikkerhedsremmen på SYS-Roll giver ekstra beskyttelse – således er væltefaren ved transport nærmest udelukket.

Skuffen er perfekt til opbevaring af smådele, med en samlet vægt op til 5 kg.

Fire hjul giver mobilitet og hurtighed. For eksempel ved transport af værktøj og materialer over længere veje, parkeringspladser eller store byggepladser.

Med de to ekstra store baghjul på systainervognen, klarer man nemt enhver trappe og enhver ujævnhed.

Fronthjulene kan drejes i alle retninger 360°. Således kan Festool SYS-Roll køres og manøreres endnu lettere. Fronthjulene kan desuden låses, med hver sin bremse.

Festool kabeltromle SYS-PowerHub

Den første kabeltromle i SYSTAINER-format. Festool SYS-PowerHub forener alle fordele ved en almindelig kabeltromle, med fordelene ved Festool Systainer-systemet. Festool kabeltromle kan forsyner op til fire el-værktøjer med strøm samtidigt. Du kan fx også oplade en mobiltelefon godt beskyttet inde i SYSTAINEREN, da Festool SYS-PowerHub også er forsynet med en indvendig stikdåse. Frihed med det 10 meter lange tilslutningskabel, der kan opbevares inde i systainerkassen under transporten. Desuden har SYS-PowerHub også plads til batterier eller andre smådele i kassen. Passer optimalt på Festool SYS-Roll og Festool SYS-Cart og kan nemt transporteres til og fra byggepladsen, og selvfølgelig er Festool SYS-PowerHub kabeltromle stænktæt (IP44) og med indbygget termisk overbelastning sikring.

Festool SYS-PowerHub - Strømfordeling med system og fuldt kompatibel med Systainer-systemet. Det efterlader et professionelt indtryk hos kunden

Festool SYS-PowerHub kan også forbindes med andre Systainere, når den er lukket og tilsluttet til stikkontakten ved hjælp af de to kabeludgange.

De fire udvendigt placerede 230V stikdåser giver dig den frihed, du har brug for. Festool SYS-PowerHub forsyner op til fire el-værktøjer med strøm samtidigt – samt oplade en mobiltelefon eller tablet.

Oplad din telefonen, beskyttet mod støv og snavs med stikdåsen inde i kabeltromlen. Den indbyggede termiske overbelastningsbeskyttelse sørger for ekstra sikkerhed.

Så snart Festool SYS-PowerHub kabeltromle er tilsluttet til strøm, signaliserer den røde lampe på forsiden, at PowerHuppen er klar til brug.

Festool SYS-PowerHup kabeltromle i systaner-format, passer perfekt på Festool SYS-Roll og SYS-Cart, så den er mobil og nem at transportere.

Ingen kabelsalat, med det lange fast forbundne 10 m tilslutningskabel, som kan ligge inde i kassen under transporten.  Festool SYS-PowerHub sørger for orden på værkstedet og byggepladsen. Det efterlader et professionelt indtryk hos kunden.

Se mere hos Dorch & Danola din autoriserede Festool forhandler eller gå ind på www.dorchdanola.dk/festool, hvis du vil vide mere om Festool mobilitet systemet eller bare købe Festool til en god pris.