Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_39.jpg

Festool Multi-Jetstream 2 - Det nye slibesystem til 150mm bagskiver

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 22. august 2017

Festool Multi-Jetstream 2 er det nye slibesystem til ø 150mm bagskiver, Interface-Pad og sandpapir. Med de 48 udsugningshuller i bagskiven og sandpapiret får du en kraftigere udsugning og en maksimal slibeeffekt. På trods af det nye hul-design i Multi-Jetstream 2, kan eksistrende 9 og 17 huls sandpapir stadig anvendes.

Det vil sige at Festool begynder at levere Multi-Jetstream 2 bagskiver og sandpapir med excentersliber ETS 150, ETS EC 150 og Rotex RO 150 fra september 2017.

Slibning med indbygget støvtransport
Høj arbejdshastighed med maksimal udsugning. Den patenterede Festool MULTI-JETSTREAM 2 bagskive giver med sit enestående funktionsprincip fremragende sliberesultater. Festool MULTI-JETSTREAM 2 defineres her ved det enestående samspil mellem til- og afgangsluft – med optimalt støvfang helt ud til kanterne.

Resultatet: Op mod 100% udsugning med ensartet høj arbejdshastighed, meget høj overfladekvalitet og sundt arbejde.

Endnu bedre støvtransport

Mellem tilluft- og afgangsluftkanalerne dannes en luftstrøm som ved udluftning af et rum. De 48 udsugningshuller opsamler støvet og leder det aktivt til afgangsluftkanalerne. Med den intelligente anordning af kanalerne suges støvet væk fra hele skiven – helt ud til kanten. Høj slibeeffekt og lang levetid.

Kraftig udsugning og slibeeffekt

Bagskivens velcro og sandpapir forbliver støvfri i længere tid, med de forbedret ind-/udsugningskanaler i Multi-Jestream 2 bagskiver og giver en bedre og mere effektiv udsugning. Slibeeffekten bibeholdes, og sandpapiret kan således anvendes i længere tid, samt en længere levetid på bagskiven.

Højtemperaturbestandig velcro

Bagskivens velcro består af temperaturbestandigt materiale og tåler høje tempaturer og giver bagskiven en meget længere levetid. Slibepapiret hæfter perfekt på grund af de specielle kroge på bagskiven.

Høj kantstabilitet

Festool MULTI_JETSTREAM 2 bagskiven har en skumblanding i høj kvalitet, hvilket gør den meget robust helt ud til kanten - giver lang levetid. Med Festool Multi-Jetstream 2 giver dig maksimal støvudsugning, også ved kanterne. Rent og sund arbejde.

Bagudkompatibel

På trods af det nye hul-design i Festool Multi-Jetstream 2 kan eksistrende 9 og 17 huls sandpapir stadig anvendes.

Dorch & Danola - Din Festool forhandler
Festool Multi-Jetstream 2 ø 150mm bagskiver kommer med M8 gevind til ETS 150, ETS EC 150, LEX 150, WTS 150/7 og med FastFix til RO 150, de fås så hver især i 3 udgaver - Normal, Blød og Hård.

Tryk på link for at få pris i webshoppen