Facebook Pixel
ddm1_5.jpg

Festool Nyheder: Akku slagskruetrækker TID 18

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Seneste nyheder Dated: 10. februar 2020

Akku slagskruetrækker TID 18, er en ekstrem effektiv maskine. Den har en perfekt ergonomi i en kompakt konstruktion og så vejer den kun 960 gram. Slagskruetrækkeren har en kraftfuld teknik med et moment på 180 Nm. Læs mere om alle fordelene her.

Fordelene ved Akku slagskruetrækker
Akku slagskruetrækkeren TID 18 er en ekstrem effektiv maskine og kan indstilles på tre hastighedstrin for materialetilpasset arbejde. -modus registrerer overgangen fra metalplade til træ og tilpasser derfor omdrejningstallet automatisk.

Festool Akku slagskruetrækker TID 18 har en perfekt ergonomi, en kompakt konstruktion og den lave maskinvægt på kun 960 gram, sørger for god håndtering af maskinen. Det er også gældende ved lange arbejdspas eller skruning over hovedhøjde. Takket være IMPACT-princippet drejer TID 18 udelukkende på skruen og ikke på håndledet.

TID 18 er med kulfri, yderst kraftfuld EC-TEC-motor i den nyeste generation og dens særdeles robuste slagværk er parat til grænseløs og langvarig drift.

Festool Akku slagskruetrækker TID 18 har en perfekt ergonomi, en kompakt konstruktion og den lave maskinvægt på kun 960 gram, sørger for god håndtering af maskinen. Det er også gældende ved lange arbejdspas eller skruning over hovedhøjde. Takket være IMPACT-princippet drejer TID 18 udelukkende på skruen og ikke på håndledet.

TID 18 er med kulfri, yderst kraftfuld EC-TEC-motor i den nyeste generation og dens særdeles robuste slagværk er parat til grænseløs og langvarig drift.


Produktoplysninger

Kraftfuld teknik

Med et moment på 180 Nm og den kraftfulde, kulfrie EC-TEC-motor med re hastighedstrin.

Slag i skrueretning

Mindre belastning af håndleddet på grund af skruning uden returmoment.

T-modus

Til kontrolleret  iskruning af selvborende skruer.

Kompakt konstruktion

En maskinvægt på kun 960 gram for mere arbejdskomfort, også på svært tilgængelige steder.

¼“ værktøjsholder

Nem og hurtig bitskift

Gør dig mobil

Den kommer i Systaineren³ og kan således integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen.

¼“ værktøjsholder

Nem og hurtig bitskift

Gør dig mobil

Den kommer i Systaineren³ og kan således integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen.


Slagværkernes funktioner og anvendelsesområder.

Akku slagskruetrækker TID 18

Akku slagskruetrækkeren TID 18, skruer uden besvær med slagværk i skrue drejeretning. Slaget sker i tangential retning.

Akku slagbore-/skruemaskine PDC 18/4

Akku slagbore-/skruemaskine med aktiverbar aksial slagfunktion, som genereres af slagværket. Slaget sker i aksial retning.

Akku borehammer BHC 18

Kraftfuld akku borehammer med pneumatisk slagværk, der leverer en enorm slagenergi under boring. Slaget sker i aksial retning.


Produktbeskrivelse

 

Det kompakte muskelbundt overbeviser med en enorm levetid takket være det robuste slagværk. Det perfekte samspil mellem den kulfrie EC-TEC-motor i den nyeste generation og batteriet sørger for maksimal ydelse og udholdenhed. Tilmed drejer TID 18 med ¼"-værktøjsholderen udelukkende på skruen – og ikke på håndleddet: Det sørger tangential-slagværket uden kraftforbrugende returmoment for. Takket være maskinens lave vægt på kun 960 gram kan man arbejde længe uden at blive træt.

Styrker og fordele

Sikker: Slag i skrueretning uden bagslag skåner håndleddet

Komfortabel: Værktøjsfri ¼"-holder, integreret bitsholder, optimal oplysning af arbejdsområde med LED; bælteclips, der kan monteres i begge sider

Ergonomisk: Det kompakte design gør det muligt at arbejde vedholdende og præcist uden at blive træt, selv på vanskeligt tilgængelige steder

Fleksibelt batterisystem: Til anvendelser med højt effektbehov leverer 4,0 Ah Li-HighPower Compact-batteriet den ideelle kombination af kraft, kompakthed og lethed. Ved at vælge 3,1 Ah Compact-batteriet til lette skrueopgaver kommer vægten endnu længere ned

Mobil: Emballeret i Systaineren³ kan TID 18 integreres perfekt i bott bilindretningen med henblik på enkel transport fra værkstedet til byggepladsen

Robust: Langtidsholdbare kvalitetskomponenter, desuden fuldt ud forsikret takket være Festools Services omfattende serviceydelser

Maksimal ydelse: Takket være kraftfuld, kulfri og robust EC-TEC-motor i den nyeste generation med tre hastighedstrin, 180 Nm moment og ekstra T-modus specielt til selvborende skruer

 


Tekniske data