Facebook Pixel
ddm1_109.jpg

Festool nyheder og meget mere til tilbudspriser

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 3. september 2013

Dorch & Danola forhandler Festool online til rigtige gode priser på vores webshop dorchdanola.dk.

Festool nyheder

Så oprandt dagen hvor Festool kom med nye produkter. En af de mange Festool nyheder, som Dorch og Danola ligger inde med, er Festool akku gipsskruemaskine DURADRIVE DWC også kaldet skrueautomat. Festool DURADRIVE gipsskruemaskine/skrueautomat er specialisten til det klassiske gipsarbejde og findes i to udgaver DWC 18-2500 og DWC 18-4500. Man kan med fordel købe Festool akku gipsskruemaskine/skrueautomat online hos Dorch og Danola, hvor der altid er gode penge at spare på selv nye varer fra Festool. Udvalget af netop Festool er imponerende stort hos Dorch & Danola, så du kan helt sikkert finde lige netop det værktøj eller maskine du leder efter.

Af Festool nyheder kan nævnes:

Festool arbejdslampe SYSLITE UNI
Festool systainer værktøjskasse SYS StorageBox 499901
Festool arbejdsbord og systainer SYS-MFT 500076
Festool boremaskine DR 18/4
Festool boremaskine DRP 20
Festool slagboremaskine QUADRILL PD
Festool akku slagbore-/skruemaskine QUADRIVE PDC
Festool akku gipsskruemaskine/skrueautomat DURADRIVE DWC
Festool kædesav/sværdsav UNIVERS SSU 200
Festool kædesav IS 330
Festool røreværk MXP
Festool duo-røreværk
Festool facadefræser eller renoveringsfræser RENOFIX RG 80 E
Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E
Festool facadefræser RENOFIX RG 150 E
Festool betonsliber DSG-AG 125 med diamantslibesystem
Festool diamantskæremaskine DSC-AG 125 og DSC-AG 230
Festool rundsav HK 132 E
Festool kædestemmer CM
Festool bjælkehøvl PL 205 og PL 245
Festool støvsuger CLEANTEX CTL 36 E AC HD DK
Festool støvsuger CLEANTEX CT 17
 

Festool støvsugere CTL MINI 584152 og CTL MIDI 584161 har fået et facelift og nye varenumre. Festool støvsugerne har fået et nyere og mere moderne design, og er blevet udstyret med T-LOC greb der gør det endnu lettere at koble Festool systainerne til støvsugerne. Ny konisk slange (32/27mm) som er antistatisk og har en højere sugeevne, samt et større slangedepot der giver bedre opbevaringsplads til støvsugerslangen.

Sammen med alle de andre nyheder har Festool også lanceret deres nye 4.2 Ah Li-on battrier i 14,4V og 18V, som passer til Festool's akku maskiner C 15 Li, T15+3, T18+3, TI 15 IMPACT, DRC 18/4, PDC 18/4, DWC 18, PSC 420 og PSBC 420.

Festool tilbud

Der er altid gode penge at spare, når man vælger at købe Festool online hos Dorch og Danola. På webshoppen finder man kategorien Festool som er fyldt med gode Festool tilbud. Der kommer hele tiden nye og spændende varer til, hvor der er særligt store besparelser i forhold til normalprisen hos andre forhandlere. Festool er kendt og vellidt hos håndværkere over hele verden, så hvis man ønsker at få fingrene i det populære værktøj, og man samtidigt gerne vil spare nogle penge, så kan man med fordel handle på Dorch og Danola's webshop dorchdanola.dk. Her kan man se nærmere på det store udvalg af nyheder og tilbud på Festool, som Dorch og Danola har at tilbyde på. Du finder alle nyhederne i vores webshop dorchdanola.dk under kategorien FESTOOL og mange af dem i vores håndværkerbutik i Odense.