Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm2_21.jpg

Festool overfræser OF 1400

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 27. august 2013

Festool OF 1400 - Perfekt og præcis

Uanset størrelse, vægt og ydelse er Festool overfræser OF 1400 ikke blot alsidig, men også nem at håndtere. Festool overfræser OF 1400 opfylder alle de krav, den professionelle håndværker stiller til en overfræser af denne størrelse. Uanset arbejdsopgave opnås perfekte arbejdsresultater med Festool OF 1400 med en fræsedybde på 70 mm. Hurtigt og nemt. Festool overfræser OF 1400 en profi. Med det passende systemtilbehør uovertruffen. Fra udsugningsteknik via føringssystem til de enkelte fræsere, alt tilbehør passer sammen for perfekt arbejdsresultat og alsidig anvendelse.

Den alsidige Festool overfræser OF 1400

Alsidig brug. Kraftig og uden vægtproblemer: Med Festool OF 1400 opnås høj ydelse og optimal håndtering. Lav vægt: OF 1400 overfræseren vejer kun 4,5 kg, men har en ydelse på 1.400 watt. Kombinationen med det ergonomisk rigtige greb på den ene side og fastlåsningsgrebet på den anden side, er forudsætninger for nøjagtig føring og perfekt fræsning. Med en fræsedybde på 70 mm er den nye overfræser meget anvendelig og alsidig. Fx ved udfræsning til beslag ved vinduer og døre. Fræsedybden, der går tabt ved brug af skabeloner, udlignes på denne måde.

Optimalt arbejdsmiljø. Optimal støvopsugning ved Festool overfræser OF 1400. Sørger for frit syn til arbejdsemnet og en ren arbejdsplads. Et rent arbejdsmiljø. Den 360° drejelige spånfanger sørger for, at spåner og træstøv fjernes optimalt. På denne måde fjernes ved kantfræsning op til 99% spåner og træstøv effektivt. Derved ses fordelen ved, at håndgrebet og udsugningsslangen er parallel. Der opnås optimal håndtering.

Præcision. Festool overfræser OF 1400 med dobbelt fastklemning. Overfræseren med stabilität. Perfekt arbejdsresultat. Intet efterarbejde. Hurtig og nem udskiftning af fræsejern. Med spindel-stop spares tid ved udskiftning af overfræsebor. Sådan udskiftes nemt og hurtigt fræserjern og spændetang. På Festool overfræser OF 1400 kan spændetænger fra 6,35 mm til 12,7 mm anvendes.

Udskiftning. Så hurtigt går det. Med et klik er kopiringen monteret – hurtigt og uden brug af værktøj. Og den kan ligeså hurtigt fjernes igen. Der spares ikke kun tid, men der undgås også fejl. Kopiringen passer kun i én position og bliver centreret præcist. Yderligere tilbehør i forbindelse med brug af kopiringe: Glidesål med mindre centerboring-diameter er ideel, hvis der skal anvendes mindre fræsere. Derved opnås sikker og stabil føring af overfræser OF 1400. Fræsning med stor nøjagtighed og præcision.

Få et stort udvalg af Festool overfræsere online

Du kommer ikke til at lede forgæves hos Dorch & Danola, hvis du vil have fat i en Festool overfræser.

Dorch & Danola prioriterer mange ressourcer til at give kunder et stærkt udvalg, som føres til overkommelige priser. Altid findes relevante løsninger i Dorch & Danola tegn, og det er ikke nogen undtagelse, når snakken falder på Festool. Du kan se det hele på vores hjemmeside. Man kan bruge en Festool overfræser til en lang række opgaver. Overfræseren anvendes fx til afrunding, affasning, falsning og profilering af kanter. Fræsning af cirkler og udskæringer med multifræseskabelonen. Fræsning af noter på bagvægge eller placering af gratlister ved hjælp af føringssystemet fra Festool. Fræsning til dørtætninger eller vinduesbeslag med fræseadapteren. Fræsning af mineralske materialer. Kvalitetsmæssigt besidder overfræserne fra Festool et bemærkelsesværdigt højt niveau. Dette høje niveau kommer til priser, der må kategoriseres som værende fair. Det er svært at takke nej til en overfræser fra Festool. Dorch & Danola forhandler også tilbehør til overfræser.

Mærker som Makita, Metabo, Milwaukee m.m. er i sortimentet. Disse mærker er nogle af topspillerne på markedet. Dorch & Danola drives af fagfolk med mange års erfaringer i træ branchen. Du kan med fordel benytte deres ekspertise til at vælge de helt rigtige produkter. Det er ikke svært at finde noget fristende, og det gælder ikke kun for sortimentet af Festool. Alle deres kategorier byder på fristende tilbud. Nogle af produkterne er nedsatte udover det sædvanlige. Det er dumt ikke at slå til, når man kan spare så mange penge på dorchdanola.dk.