Facebook Pixel
ddm1_113.jpg

Festool PLANEX LHS 225 girafsliber

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 16. august 2013

En girafsliber er en slibemaskine til større overflader. Den er særligt velegnet til slibning af vægge og lofter, og gør arbejdet nemt og overkommeligt. Festool girafsliber LHS 225 sliber utroligt kraftigt og er ganske let. Kort og handy til trange forhold... og pragtfuld lang til høje rum. Du kan dreje og vende Festool PLANEX LHS 225 i enhver position: Girafsliberen fra Festool passer perfekt i hånden og klarer ethvert job – med eller uden forlænger. Montér eller afmontér forlængeren på Festool PLANEX for en udvidet eller kompakt maskine ideel for malere – to længder, én maskine.Slibeeffekten på Festool PLANEX er simpelthen ikke til at slå. Som en girafsliber bør være. Med få håndgreb bygges Festool PLANEX LHS 225 om til en girafsliber af nyeste generation. 160 cm lang og ideel til bearbejdning af høje vægge og lofte – helt ind til kanten. Ergonomisk og kraftbesparende. Den ekstra fordel ved Festool PLANEX: De enkelte dele forbindes så stabilt, at du endda kan anvende en ekstra forlænger. Det kan især betale sig at anskaffe sig en ekstra forlænger, hvis du vil undgå stilladsarbejde. Ved at investere i den ekstra forlænger, der giver en samlet længde på 210 cm, har du også styr på meget høje rum. Kort og godt - Også når pladsen er trang, skal arbejdet gå godt fra hånden. Overbevis dig selv om kvaliteten af Festool PLANEX LHS 225 som korthalssliber. 110 cm lang, utrolig kraftig og intet gram for meget.

Godt gennemtænkt, perfekt udført

Til førsteklasses forberedte rum findes der nu også det værktøj, som gør overfladerne endnu mere perfekte: Festool girafsliber PLANEX LHS 225. Maskinen kan varieres i længden, sliber utroligt kraftigt og har en længere levetid end alt, hvad du hidtil har kendt. Det samlede koncept er ligeså overbevisende som de mange detaljer.

Lang levetid - Festool motoren med 2-trins gear af metal overfører kraften optimalt til bagskiven. Resultatet: Ekstrem høj slibeeffekt og lang levetid.

Aftagelig børsteenhed - Bagskiven kan lynhurtigt gøres fri i det forreste område, så du kan arbejde tæt til kanten.

Variabel udsugning - Udsugningen kan indstilles til ind- eller udvendig udsugning. Ved lettere arbejde kan du anvende den indvendige udsugning.

Robust bagskive - Slidstærkt MPE-kunststof og varmebestandig velcro gør bagskiven robust. Den hvide kant – uden velcro – gør det hurtigt at skifte sandpapir.

Stort svingområde - Det smidige led giver stort frirum. Og bagskiven ligger plan og sliber med fuld effekt.

Plug it-tilslutning - Skulle strømkablet blive defekt, kan det hurtigt udskiftes takket være plug it-forbindelsen.

Perfekt fastgørelse - Den mekaniske lås til 36 mmslanger forhindrer, at slangen falder af udsugningsstudsen, når maskinen bevæges. Udsugningen er altid optimal.

Materialetilpasset arbejde - MMC Electronic holder omdrejningstallet konstant. Og ved hård anvendelse sikrer den støvbeskyttede og frit lejrede start-stopkontakt en problemfri funktion.

Hurtig og sikker forbindelse - Ved hjælp af et enkelt hurtigspændesystem af robust stål kan længden af Festool PLANEX girafsliber tilpasses med få håndgreb.

Gennemtænkt ergonomi - Håndformede greb sikrer en komfortabel håndtering. Softgrip-overfladen forbedrer grebet betydeligt.

Regulerbar udsugning - Sugeeffekten kan tilpasses til arbejdsopgaven ved hjælp af sugereguleringen. Festool PLANEX girafsliber virker lettere på grund af undertrykket og er derfor let at styre.

Den ultimative girafsliber fra Festool

Lynhurtig tilpasning af længden. To længder – én maskine. Med Festool girafsliber LHS 225 PLANEX kan du lynhurtigt bygge din langhalssliber om til en korthalssliber og omvendt. Det enestående hurtigspændesystem gør det muligt. Maskinen indstilles således hurtigt og nemt til en ny arbejdslængde. Hvad enten den skal være kort, lang eller ekstra lang.

Regulerbar udsugning - Lettere at opnå et perfekt resultat Festool PLANEX LHS 225 har otte huller i bagskiven. De sørger for pålidelig udsugning af slibestøvet og suger samtidig PLANEX ind mod væggen eller loftet. Det ønskede undertryk til optimal føring af maskinen kan reguleres trinløst med et indstillingshjul.

Enorm slibeeffekt - Det klarer ingen andre så hurtigt Den enestående motorydelse med 2-trins gear og den direkte kraftoverførsel giver Festool PLANEX LHS 225 girafsliber en fremragende slibeeffekt. Med fjernelse af op til 30 kg materiale i timen er Festool PLANEX LHS 225 girafsliberen førende og udgør en klasse for sig.

Godt pakket i MAXI SYSTAINER - Typisk Festool: Behagelig transport For at alt er i bedste orden, er Festool PLANEX LHS 225 pakket i en MAXI SYSTAINER. Du har altid det hele med, maskinen ligger godt beskyttet, og du efterlader et professionelt indtryk hos kunden. Desuden har MAXI SYSTAINEREN plads til en ekstra forlænger.

Aftagelig børsteenhed - Problemfri slibning langs kanter Hvad enten det gælder overgangen fra væg til væg eller fra loft til væg, sliber Festool PLANEX LHS 225 girafsliberen konsekvent – og absolut pålideligt – helt ind til kanten takket være den aftagelige børsteenhed.

Mekanisk slangelås - Maksimal stabilitet Festool PLANEX LHS 225 girafsliber er yderst solidt bygget. Det ses på de mange detaljer som f.eks. den mekaniske lås til støvsugerslangen. Således forhindres det, at slangen falder af, når maskinen bevæges. Festool girafsliber PLANEX LHS 225 udsuger altid optimalt – i enhver position.

Indstillelig udsugning - Udvendig til det grove, indvendig til det fine Festool PLANEX girafsliber LHS 225 har to forskellige udsugningsmuligheder: Den indvendige udsugning til fint støv og den udvendige udsugning til grovere materialer, f.eks. tapetrester. Når den indvendige udsugning er indstillet, aktiveres sugeeffekten via 8-huls-udsugningssystemet.

Robust motor - Kraft uden ende Den robuste motor med 2-trins gear overfører kraften optimalt til bagskiven og sikrer en høj belastningsevne samt en lang levetid.

Med fjernelse af op til 30 kg materiale i timen går Festool PLANEX girafsliber hårdt til værks. Og for at slibestøvet også går derhen, hvor det skal, har vi udviklet Festool PLANEX specialstøvsuger CTM 36 E AC PLANEX med automatisk filterrensesystem. Den ekstrem kraftige støvsuger med konstant sugeeffekt er nem at håndtere og følger dig på skridt og trit. Giver perfekte arbejdsresultater, en ren byggeplads og skåner ikke mindst dit helbred.

Den ekstremt kraftige PLANEX specialstøvsuger CTM 36 E AC PLANEX fra Festool udsuger effektivt store støvmængder fra Festool girafsliberen PLANEX LHS 225. Sammen er PLANEX LHS 225 og PLANEX specialstøvsugeren ikke til at slå.

Billige priser på Festool PLANEX girafsliber i høj kvalitet

Festool produkter til erhverv og industri kan man købe til gode priser online hos dorchdanola.dk, der er mange virksomheders foretrukne sted at handle ind.

En af de producenter af elværktøj, som man har valgt at føre online hos dorchdanola.dk, er bland andet Festool. Festool er kendt for at producere maskiner af højeste kvalitet til gode priser. Festool er den fortrukne leverandør af blandt andet akku maskiner og elværktøj hos mange virksomheder, og netop derfor har Dorch & Danola valgt at bruge Festool som en af deres foretrukne leverandører. En girafsliber fra Festool, som man kan købe online hos dorchdanola.dk, er af højeste kvalitet. På Dorch & Danolas hjemmeside kan man læse nærmere om PLANEX girafsliberen fra Festool og derudover se alle de andre spændende og gode tilbehørsprodukter, der kan gøre ens arbejde nemmere og hurtigere. Som altid får man kun den højeste kvalitet og service, når man vælger at handle hos Dorch & Danola på hjemmesiden dorchdanola.dk