Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_99.jpg

Festool roadshow 2014

Udgivet af: Udgivet i: Festool, Dorch & Danola A/S Dated: 7. august 2014

Oplev Festool's store sortiment, hør om støvfrit arbejde, få tips og tricks og meget mere til Festool roadshow i Rødovre.

Under mottoet " New products from the world of Festool" kommer Festool roadshow, European Tour til København som det eneste sted i Danmark den 28 august 2014 Kl. 10.30 – 16.00. Festool eventen finder sted ved Københavns Tekniske Skole i Rødovre og alle interesserede er velkommen til at kigge forbi. Den nye Festool verden kan blive opdaget på første hånd i deres imponerende demotruck som er fuldt udrustet med alle deres Festool produkter.

Som besøgende til deres roadshow har du mulighed for at opleve deres fantastiske innovative verden af værktøj, fx Festool Conturo kantlimer, alle nye produkter lanceret i foråret, Festool’s komplette 18V sortiment og andre produkter inden for slibning, polering, savning og renovering, samt et par verdens nyheder.

Festool roadshow besøgende vil få en unik mulighed for at se og prøve Festool på en ny måde. Der bliver rig mulighed til at få masser af tips og tricks fra Festool-personalet og afprøve alle deres produkter i forskellige anvendelsessituationer på stedet. Høre om optimale løsninger for de forskellige maskiner, for at gøre din arbejdsproces endnu mere optimal og sundhedsvenlig.

Roadshowet vil også fokusere på nye produkter og kommende produkter, fx deres unikke kantlimer Conturo og tilbehøret dertil, hele Festool's 18V akku verden, samt deres "Service all-inclusive" . I en lille lounge i lastbilen kan man få detaljerede oplysninger om fordelene ved "Service all-inclusive" som dækker over tyverfiforsikring, fri reparationsservice i 3 år, tilfreds eller pengene tilbage og min. 10 års reservedelstilgængelighed.

Under Festool roadshow har du mulighed for at vinde en eksklusiv præmie, Festool sætter en akku borehammer BHC 18 LI 4,2 Plus på højkant! For at være med i konkurrencen skal du bare registrer dig på en af deres ipad i lastbilen. Festool roadshow 2014 leverer en optimal platform for dig til at få oplysninger om de nyeste produkter og produktløsninger direkte fra producenten.

Dorch & Danola vil være repræsenteret ved Festool roadshow 2014 den 28 august i københavn, hvor du kan møde os og gøre en god handel. Det hele finder sted på Københavns Tekniske Skole i Rødovre som har lagt location til arrangementet. Der vil også blive serveret mad og drikke på dagen.

Vi glæder os til at se dig.
Dorch & Danola - Din Festool forhandler.

Festool Roadshow 2014
Den 28 august kl. 10.30 - 16.00
Københavns Tekniske skole Rødovre
Tæbyvej 65
2610 Rødovre