Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm3_5.jpg

Festool rotationspolerer SHINEX EC RAP 150/230

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Seneste nyheder Dated: 11. februar 2020

SHINEX EC når nye højder – på overfladen og i arbejdshverdagen. Den kulfrie og dermed vedligeholdelsesfrie ECTEC-motor gør ikke alene SHINEX EC kraftfuld, men også ekstremt udholdende og pålidelig

Rotationspolerer SHINEX EC RAP har en overbevisende lang levetid og en imponerende ydeevne. Den kulfrie og dermed vedligeholdelsesfrie EC-TEC-motor gør at SHINEX EC RAP er uhyr kraftfuld, udholdende og pålidelig.

Rotationspoleren har en vægt på kun 2,1 kg og med dens kompakte konstruktion ligger den godt i hånden, også ved lange arbejdspas. Dens perfekte føringsegenskaber gør arbejdet komfortabelt.

SHINEX EC er komplet omfattet af Festool services mange servicer.


Produktoplysninger

Op til flere gange længere levetid

Med kulfri, vedligeholdelsesfri og dermed ekstrem rebust EC-TEC-motor overbeviser SHINEX EC med en suveræn levetid.

Hurtig udskiftning af savklingen

Spindelstoppet gør det muligt at udskifte bagskiven i en håndevending. Den lidt forsænkede position og smarte mekanik sørger for, at spindelstoppet ikke ved et uheld aktiveres under polering.

Kompakt og ergonomisk

SHINEX EC vejer kun 2,1 kg. Takket være det behagelige softgrip og det slanke design ligger den sikkert i hånden i enhver position.

God fornemmelse for arbejdsemnet

Den lille afstand mellem bagskiven og maskinen giver hele tiden den rigtige fornemmelse for poleringen og mindsker samtidigt risikoen for, at maskinen vælter. Maskinen kan lægges stabilt på husets bagside.

Doseret, fintfølende grovpolering

Ingen stænk af politur: Med hastighedskontakten er det muligt at starte poleringen blødt med lav hastighed.

Forbliver mærkbart sval

Den udviklede motorvarme køles kontinuerligt via et integreret kølelegeme. Det skåner ikke bare lejerne, men holder også grebszonen sval.

Blidt mod emnet

Det slidstærke PUR-kabel med blød og holdbar kappe skåner emnet.


Produktbeskrivelse

 

SHINEX EC når nye højder – på overfladen og i arbejdshverdagen. Den kulfrie og dermed vedligeholdelsesfrie ECTEC-motor gør ikke alene SHINEX EC kraftfuld, men også ekstremt udholdende og pålidelig. Derudover garanterer den konstante stabile omdrejningstal, også ved højere belastning. En vægt på bare 2,1 kg, det ergonomisk-kompakte design og optimalt placerede betjeningselementer gør arbejdet næsten ubesværet.

Perfekt i system: Skiver optimalt afstemt til maskine og anvendelse samt et bredt sortiment af svampe, filthætter og lammeskind (D 80 mm, D150 mm, D 180 mm, D 200 mm, 230 mm) samt politurer til ethvert formål

Altid klar til brug: Vedligeholdelsesfri og med lang levetid som følge af kulfri EC-TEC-motor

Tilpasset til det individuelle poleringsarbejde: Med hastighedskontakt og trinløst regulerbart omdrejningstal for blid opstart er det let at dosere kraften

Konstant ydelse: EC-TEC-motoren sørger for stabile omdrejningstal også ved høj belastning

Ligger godt i hånden: Kompakt konstruktion, optimal kontaktposition, lav konstruktion

Behageligt arbejde: Lav vægt på kun 2,1 kg

Utrolig enkelt: Hurtigt skiveskift uden brug af værktøjPoliturer og svampe

Filt, lammeskind og finish