Facebook Pixel
ddm3_9.jpg

Festool save - Til alle formål

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 18. juni 2018

Festools sortiment af save indeholder alt, du har brug for – både i værkstedet og på byggepladsen. Uanset hvilke du vælger, vil de hjælpe dig med at levere et professionelt arbejde, som du vil føle dig stolt over at aflevere til dine kunder. Fælles for hele Festools sortiment af save er, at de tilbyder dig en præcision og alsidighed, som savner modstykke.

Festool dyksavene TS 55 og TSC 55 på føringsskinne for nøjagtige snit i alle former for plademateriale.

Festool 3-i-1-savene HK 55 og HKC 55 med tre funktioner i samme sav: Rundsav, dyksav og kap-/geringssav.

Festool KAPEX 60 er kap-/geringssaven med uovertruffen præcision.

Festool TS 55 er den bedste dyksav Festool nogensinde har bygget. Dyksaven giver dig nøjagtige og flossefrie snit i alle pladematerialer.

Dyksaven som forandrede håndværkerens måde at arbejde på.
For lang tid siden blev al kløvning og andre former for længdesnit i plademateriale udført på stationære maskiner i værkstedet. På Festool havde man dog andre tanker og tænkte: Hvorfor skal en håndværker, som ofte er mobil, ikke kunne klare kløvning og tilpasningsarbejde med præcision dér, hvor selve pladen skal monteres? Tænkt og udført. Og Festool dyksaven blev født. Sammen med den leveres Festool føringskinnerne, som findes i længder op til fem meter.

Festool dyksaven over alle dyksave.
Den nøjagtighed, som Festool TS 55 tilbyder, er helt uovertruffen. Ved første blik kan man let forledes til at tro, at det blot er en sav, men den er så meget mere. Fra at give nøjagtige snit på begge sider af klingen med splintbeskyttelsen til syv forskellige klinger at vælge blandt – det hele for at give det nøjagtige, flotte snit. Festool TS 55 dyksaven hjælper dig med at være stolt over dit håndværk og det arbejde, du afleverer til dine kunder.

Festool dyksaven TS 55 har et helt plant chassis, hvilket betyder at du kan save så tæt på væggen som 12 mm.

De grønne knapper på dyksaven har altid en vigtig funktion. Træk Fast-Fix-grebet op, og du finder nøglen, så du kan skifte klinge på under et minut.

Nøjagtige snit med dyksaven. Med en skråstillingsvinkel på mellem -1 og 47 grader opnås den allerstørste nøjagtighed.

Nøjagtige og flossefrie snit. Skinnens overfladebeskytter, den gennemsigtige liste, sørger for et flossefrit indvendige snit. Skal det udvendige snit også være perfekt, påmonteres den medfølgende grønne overfladebeskytter på dyksaven.

Den fjedrende føringskile bag klingen på dyksaven, sørger for sikkert arbejde. Her ses også den grønne overfladebeskytter, som giver er pænt og flossefrit snit – også på ydersiden.

Festool savklinger til præcise snit i ethvert materiale. Syv forskellige savklinger til TS 55 dyksaven, sikrer korrekt snitkvalitet i korrekt materiale, samt maksimal levetid for både dyksav og klinge.

Festool føringsskinner med en længde på op til fem meter og taske til praktisk transport af skinnerne. Komplettér efter ønske.

Festool TS 55 dyksaven findes også som en del af Festools 18V akku system. Med støvsugerpose til støvfrit arbejde og 18V batterier med Bluetooth-funktion, som starter Festool støvsugeren nøjagtigt, som var det en maskine med ledning.

Hos dorchdanola.dk finder du Festools kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Se vores udvalg af Festool dyksave her!

Festool 3-i-1-saven HKC 55 - Standardværktøjet på byggepladsen.

- Rundsav, Dyksav & Kap-/geringssav

Festool HKC 55 - Så meget mere end en almindelig rundsav.
Fra taglægning til terrasselægning og alt derimellem hjælper Festool HKC 55 saven dig med sine tre funktioner. Til længdesnit i plademateriale anvendes dykfunktionen, og til kap/geringssnit anvendes Festool FSK-skinnerne. Festool saven HKC 55 har en savdybde på 55 mm uden føringsskinne og klarer derfor det mest almindelige træ. Brugere af Festools TS 55 dyksav kommer igen til at mærke den nøjagtige, solide følelse og de hjælpsomme grønne knapper og greb, som fx FastFix hurtigskift af klinger og indstilling af savdybde. Rundsaven findes også som kabelversion under navnet Festool HK 55, begge save har nøjagtigt samme funktioner.

Rundsav, dyksav og kap/geringssav i ét. Desuden på 18V batteri.
På en byggeplads er der altid behov for fleksible produkter. Desværre kan fleksibilitet nogle gange også medføre for store kompromisser, at noget simpelthen forsøger at være for mange ting på én gang og derfor mister formålet. Det er ikke tilfældet med 3-i-1-saven HKC 55 fra Festool, som med sine funktioner i mange tilfælde gør den til den eneste sav, du har brug for på byggepladsen.

Spar tid med akku 3-i-1-saven HKC 55.
Festools kunder mener, at man som håndværker med Festool 3-i-1-saven HKC 55 har mulighed for at arbejde meget hurtigere end tidligere, fordi HKC saven betyder, at du flytter 3-i-1-saven til træet i stedet for det modsatte, som du altid er nødt til, når du har opstillet en kap/geringssav.

Festool HKC 55 som dyksav.
Med sin dykfunktion kløves pladematerialet eller som her afslutning på et trægulv.

Festool HKC 55 som rundsav.
Hurtige og nøjagtige snit uden skinne eller som her med Festool FSK skinne.

Festool HKC 55 som kap-/geringssav.
Indstil geringsvinklen på Festool FSK skinnen, 0-60 grader.

Ideel ved terrassebyggeri.
Flere Festool kunder, som har anvendt Festool HKC 55 saven siden lanceringen for nogle år siden, taler om store tidsbesparelser, ikke mindst med terrassebyggeri. Det at have muligheden for at skære, geringssave og foretage dyksnit dér, hvor træet skal placeres i stedet for at anvende flere maskiner og bære det svært håndterbare træ til kap/geringsstationen, giver derfor store muligheder for tidsbesparelser.

Anvend HKC 55 saven med både den almindelige Festool føringsskinne til længde og dyksnit, og med Festool FSK skinnerne til hurtige og nøjagtige kap-/geringssnit.

Festool 3-i-1-saven er fleksibel som få. Den eneste sav du har brug for på byggepladsen.

Festool FSK skinnerne klikkes fast i HKC 55 saven. Med beslagene på undersiden indstilles kap/geringsvinkel. FSK skinnernes beslag flyttes for at give den
gervingsvinkel du vil have. Fra 0-60 grader.
Skinnerne findes i tre længder.

Arbejd støvfrit med Festool støvsugerpose nr. 500393. Den findes som tilbehør på dorchdanola.dk.

Anvendt med Festool almindelige føringsskinner bliver HKC 55 en dyksav.

Til dyksnittene - Savdybdeindstilling med dobbelt skala viser savdybde både med og uden føringsskinne.

Med tommelfingeren styres klingebeskyttelsen op, fx ved dyksnit. Den har også indbygget føringskile.

Komplettér med tasker til sikker og nem transport af FSK skinner. Findes som tilbehør på dorchdanola.dk.

Festool HKC 55 indgår i Festools 18V system med kulfri EC TEC-motor. Samme batterier og ladere til alle Festools 18V maskiner. Fås også med Bluetooth batteri, du finder det som tilbehør på dorchdanola.dk.

Hos dorchdanola.dk finder du Festools kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Se vores udvalg af Festool rundsave her!

Festool KAPEX KS 60 med uovertruffen præcision.

Festool KAPEX KS 60 tager ingen plads i bilen og giver dig enestående præcision. Festool KS 60 er den første kompakte kap-/geringssav med indvendig liggende, dobbelt søjleføring, hvilket giver maksimal præcision overalt og til enhver tid.

Festool KAPEX KS 60 tager ingen plads i bilen

Kompakt, let, med håndtag og kabeloprulning.
Transportsikring.
Også i kombination med den transportable arbejdsstation.

Gennemtænkt kap-/geringssav

Udtrækkeligt sidebord.
Ekstra fødder bringer KAPEX KS 60 på højde med SYSTAINER SYS 1.

Den fleksible kap-/geringssav

Hældningsvinkel i begge sider op til 47°/46°.
Geringsvinkel i begge sider op til 60°.
Begrænsning af skæredybden for præcise noter.

Præcis kap-/geringssav

Smigvinkel til overføring af de faktiske ind- og udvendige vinkler.
LED belysning til præcis visning af skærelinjen.

Festool KS 60 er den perfekte kap/geringssav til byggepladsen. Fylder kun lidt i bilen og er takket være gribevenlige bærehåndtag let at fragte rundt.

Festool KAPEXs uovertrufne præcision skyldes, at hele savhovedet glider på de to styr. Kvalitetsfølelsen falder straks i øjnene.

LED-belysning på KS 60 kap-geringssaven skaber et nøjagtigt skyggebillede af klingens nøjagtige skærebredde.

Festool KS 60 saven kan drejes 47 grader i begge retninger.

Med grebet låses og justeres savdybden, som giver mulighed for nøjagtig sporing med KAPEX saven.

Virkelighedens vinkel. Med Festool KS 60 smigvinklen kopierer du både indvendige og udvendige vinkler og kopierer derefter automatisk geringsvinklen til KAPEX 60 saven.

Geringsvinkel 60/60 og tydelig skala med kraftig låseskrue på Festool KS 60.

Festool KAPEX KS 60 findes med transport- og arbejdsstativ, samt afkorteranslag til længere træ.

De ekstra forhøjningsfødder (medfølger i alle SET-versioner af KS 60 saven) forhøjer KS 60 til præcis samme højde som en Festool SYSTAINER SYS 1. Den kan således bruges som arbejdsbord, og lange emner understøttes sikkert af systaineren.

Den bedste løsning ligger i Festool systemet
Festool KAPEX KS 60 passer perfekt sammen med Festool støvsugerne CLEANTEC CT 26 eller CT 36, der sikrer et sundt og støvfrit arbejdsmiljø.

For at du kan opnå perfekte arbejdsresultater, tilbyder Festool passende savklinger til ethvert materiale: Festool universal savklinge, Festool fintands savklinge og special savklinger til aluminium, akryl, kunststof og mange andre materialer.

Hos dorchdanola.dk finder du Festools kvalitetsprodukter til markedets bedste priser.

Se vores udvalg af Festool kap-/geringssave her!

Festool værktøjsforhandler

Dorchdanola.dk er en værktøjsshop, hvor vi har samlet et professionelt udvalg af maskiner og værktøj til håndværkere og gør-det-selv manden. På vores webshop finder du blandt andet det populære Festool værktøj, som er perfekt til de store byggeopgaver eller de små opgaver i hjemmet. Har du for eksempel brug for at skære plader eller lister til dine små byggeprojekter, så har serien af Festool værktøj, verdens bedste dyksav eller de brugervenlig stiksave med et ergonomisk design. Dyksaven er let at håndtere, da den kører på batteri, hvilket er super fedt, da du så ikke skal bøvle med ledning og stikkontakt. Til dyksaven følger der en lader og en systainer med, så du let kan opbevare det hele samlet. Klik ind her www.dorchdanola.dk og se mere om de professionelle save i serien af Festool værktøj.