Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm4_10.jpg

Festool vakuum spændesæt VAC SYS

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 21. august 2013

Fremtidens spændesystem er nu virkelighed

Festool vakuum spændesystem VAC SYS med vakuumpumpe og -spændeenhed er fremtidens spændesystem. Opspænding uden grænser og uden mærker. Festool VAC SYS kan bruges ved fræsning, slibning, høvling, savning, spartling, fyldning og lakering på værkstedet eller byggepladsen.

Opspænding på en ny måde

Stræben efter perfektion danner grundlag for vort daglige arbejde. Derfor bringer vi kun værktøj på markedet, som overbeviser med forbløffende detaljer og overgår vore kunders forventninger. Som fx Festool's vakuumspændesystem VAC SYS, hvormed vi tilsyneladende har gjort det umulige muligt: Opspænding uden grænser og mærker. Overbevis dig selv om den nye Festool-løsning og opdag fremtidens spændesystem.

Festool VAC SYS til fleksibelt og effektivt arbejde

En ny følelse af frihed: Opspænding uden grænser. Med Festool vakuum-spændesystemet VAC SYS kan arbejdsemner fremover bearbejdes fra alle sider i en enkelt arbejdsgang. Uden omstændelig omspænding. Fra fladen til kanten. Med 360° drejning og et svingområde på op til 90°. Der opstår således en hel ny følelse af frihed, samtidig med at der opnås de bedste forudsætninger for sundt og ergonomisk arbejde.

Kraftfuld og skånsom: Opspænding uden mærker. Dynamisk holdekraft og samtidig skånsom mod overfladen: De specielt udformede sugekopper anvender vakuum til at opspænde arbejdsemnet sikkert og pålideligt. Det førsteklasses plastmateriale er så blødt og fleksibelt, at overfladen behandles særdeles skånsomt, og selv højglanspolerede overflader holdes fri for ridser eller beskadigelser. Også spændeenheden selv arbejder med vakuumteknik: Den suger sig fast på arbejdsbordet og kan også fastgøres med skruer eller tvinger om nødvendigt.

Ubegrænsede muligheder med det rigtige supplement.

Med smarte udvidelser til det nye Festool vakuum-spændesæt VAC SYS klarer du enhver udfordring. Ved bearbejdning af store og tunge arbejdsemner kan du anvende to spændeenheder samtidig. Forbind så bare spændeenhed 2 med spændeenhed 1, vakuum-pumpen og fodventilen. De fire forskellige sugekopper kan anvendes til forskellige emnestørrelser. Og med Festool arbejdsbord MFT 3 giver en alsidig og samtidig mobil arbejdsflade.

Ved at forbinde spændeenhed 1 og spændeenhed 2 med hinanden opnår du endnu mere fleksibilitet. Du kan så også bearbejde meget store og tunge eller svungne arbejdsemner effektivt og i høj kvalitet med Festool VAC SYS.

Det er alsidigt! Sugekopperne fås i fire forskellige størrelser. Det er således også muligt at opspænde svungne og buede arbejdsemner sikkert. Sugekopperne kan udskiftes uden brug af værktøj, så de passer til arbejdsemnets størrelse.

Det er fleksibelt! Ved hjælp af en adapterplade kan Festool VAC SYS forbindes med Festool arbejdsbordet MFT 3 og svinges til side, når det ikke bruges. Til indretning af en praktisk arbejdsplads på værkstedet og mobil anvendelse på byggepladsen.

Fast Fix udskiftning af sugekop: Træk i låsen, fjern sugekoppen, og sæt en ny sugekop i.

Pladsbesparende: Hvis du ikke har brug for Festool VAC SYS, kan du hurtigt svinge det til side.

Spændende detaljer på Festool vakuum-spændesystem VAC SYS

Ergonomisk - Drejegreb med 360° drejning gør det muligt at tilpasse arbejdsemnets position til arbejdsgangen. Arbejdsemnet kan bearbejdes fra alle sider uden omspænding.

Skånsom mod materialet - Festool VAC SYS holder også følsomme overflader fri for ridser eller beskadigelser.

Effektiv - Et svingområde på op til 90°gør det muligt både at bearbejde arbejdsemnets flade og kanter med spændeenheden.

Sikker - Med fodventilen kan sugekoppen afluftes, mens arbejdsemnet holdes med begge hænder.

Komfortabel - Fast Fix udskiftning af sugekoppen gør det hurtigt og nemt at udskifte de forskellige sugekopper.

Sikker - Med fodventilen kan sugekoppen afluftes, mens arbejdsemnet holdes med begge hænder.

Individuel - Med skydeventilen kan du vælge, om spændeenheden skal suge sig fast på arbejdsfladen, eller om du vil fastgøre den med skruer eller tvinger.

Transparent - Vakuum-meteret kan ses udefra, så du altid har absolut kontrol over opspændingen.

Stærk - Vakuum-pumpen suger lynhurtigt arbejdsemnet fast. Der kan opspændes op til 30 kg pr. spændeenhed.

Udvidelig - Ved bearbejdning af store arbejdsemner kan du tilslutte spændeenhed 2 til spændeenhed 1, fodventilen og vakuumpumpen.

Mobil - Pumpen er pladsbesparende og anbragt i en systainer, så den er nem at transportere. Ligesom spændeenhederne. Til anvendelse på værkstedet, udendørs eller hos kunden.

Salg af Festool

På dorchdanola.dk sælges der Festool værktøj som fx Festool vakuum spændesystem VAC SYS. Inde på Dorch & Danola's webshop kan du såmænd bare finde det bedste værktøj på markedet, så du kan arbejde optimalt. Prislejet er heller ikke til at kimse af, fordi det er rigtigt lavt. Se de forskellige Festool produkter på dorchdanola.dk, og gør en god handel. Andet kan næsten ikke betale sig.