Facebook Pixel
ddm1_101.jpg

Festool VECTURO multiværktøj kommer snart

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 31. juli 2014

Det er blevet sagt, at Festool Vecturo multiværktøj vil blive leveret til det danske marked i September. Der er ikke en hel masse information derude i øjeblikket, men det lykkedes os at få fat på nogle billeder, samt en lille video. Så du kan få et kig og nogle ideer om, hvad du kan forvente fra Festool multicutter.

Her er hvad vi ved: Den nye oscillerende multiværktøj er blevet døbt Vecturo OS 400. Festool Vecturo ser ud til at være direkte konkurrent til Fein Supercut som ligger i det øverste lag af kvalitets multiværktøjer. Det bliver meget interessant at se, hvilken en af disse to selskaber som kommer til at have det bedste produkt, men jeg tror, ​​at vi kan være sikre på, at de vil begge vil levere kvalitets multicuttere. Knivene bliver holdt fast i maskinen ved hjælp af et innovativt fastspændingssystem. Du skal blot løsne quick release håndtaget (meget lig Fein's quick-release - hurtigt og nemt), og du er klar til meget hurtigt at ændre retningen af ​​klingen eller selve klingen. Det lader til af Festool Vecturo passer klinger med Fein Supercut.

 

I Festool Vecturo videoen bliver der vist tilbehør til maskinen. En holder tillader justeringer af skæredybden, når man skal skærer noget af fx dørkarme. I dette eksempel, et det gulvet som de lægger som fungerer som højdeindstillingen på snittet, dybdeanslaget tillader brugeren at skære uden at skærer dybere end nødvendigt. En anden holder virker vidunderligt til lodrette dyksavning. Videoen viser vores Festool mand skabe et hul til at trække en ledning gennem en bordplade.

De eneste oplysninger, der er tilgængelige på Festool Europas hjemmeside er, at vi kan forvente at se Vecturo i september. Men du kan allerede forud bestille Festool Vecturo OS 400 multicutter i vores webshop www.dorchdanola.dk