Facebook Pixel

Festools akku bore-/skruemaskine CXS/TXS 18

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 5. april 2023

Akku bore-/skruemaskine CXS/TXS 18

Super kompakt. Overraskende powerfuld.

CXS/TXS 18 vil overbevise dig på grund af den lille, lette konstruktion kombineret med fuld 18 V-ydelse. Denne kompakte skruemaskine demonstrerer dagligt sine kvaliteter som en praktisk og kraftfuld følgesvend ved næsten alle anvendelser. Fås i C-form og T-form – som det passer dig

Adskillige forsatser til enhver arbejdsopgave.

Fleksibel skruning og boring: En forsats, der passer til din opgave. Alle forsatser til den aktuelle 18 V-skruemaskine fra Festool passer perfekt – ved enkelt, hurtigt værktøjsskift takket være CENTROTEC- og FastFix-system.

Genialt gode detaljer.

CXS/TXS 18 er optimalt udstyret: Med bitsholder, LED-lysstyring, bælteclips, et stærkt 18 V batteri og Systainer³ med rum i låget (afhængigt af variant) alt hvad man kan ønske og gør arbejdet lettere.

Produktoplysninger

Kort konstruktion

Med en længde på 14/15,6 cm (TXS/CXS) og en højde på 22,4/20,6 cm (inkl. 3,0 Ah-batteri) er TXS/CXS 18 ekstremt kompakt

Powerfuld 18 volt

Kompakthed kombineret med kompatibiliteten af et 18 V batteri. Ideelt egnet til alle applikationer med skruer op til 6 mm. Alle 18-volt lithium-ion batterier passer dermed på TXS/CXS 18 (undtagen Ergo batteripakken).

Imponerende ydelse

CXS/TXS 18 overbeviser med sin performance også ved arbejde med forstnerbor op til 35 mm og skruer op til 6x240 mm i blødt træ

Optimalt oplyst

Med det integrerede LED-lys kan du arbejde præcist selv i mørke hjørner – konstant belysning, efterbelysning eller LED off kan styres via justeringshjulet. Lysstyrken og varigheden af efterbelysningen kan også tilpasses via Work-appen.

Lige ved hånden

Den er ikke bare altid med, men sikrer også, at man har hænderne frie i rette øjeblik:
Bælteclipsen kan monteres, så den passer til både højre- og venstrehåndede.

Intelligente indstillinger med Work appen

Enkel konfiguration af højre-/venstre-omskiftningen. LEDstyring til indstilling af lysstyrke, varighed af efterbelysning og varighed af konstant belysning. Enkelt at udføre med et Bluetooth®-batteri og via Work appen.

Bits altid ved hånden

Det integrerede praktiske bitsholder rummer plads til opbevaring af flere bits – sikret magnetisk mod at falde ud.

CENTROTEC værktøjspatron – for mere fart på byggepladsen

Til lynhurtigt skift mellem boring, undersænkning og skruning: CENTROTEC-værktøjspatronen, der er gennemprøvet siden 2001, er borepatron og bitsholder i én.
Til brug med adskillige typer af CENTROTEC-tilbehør. Endda kun halvt så stor og med en vægt, der er 80 % lavere end standardborepatroner: En ægte Festool-opfindelse i den sædvanlige Festool-kvalitet.

Produktbeskrivelse

Let, kompakt og imponerende stærk. Den kompakte 18 V-skruemaskine CXS/TXS 18 er din perfekte hjælper i hverdagen. Et stort antal forsatser hjælper med at løse vanskelige arbejdsopgaver, perfekt også til trange steder eller i hjørner. Et hurtigt værktøjsskift sikres af FastFix- og CENTROTEC-systemet. Smarte detaljer som bitsholder, lysstyringen og Systaineren³ med rum i låget gør CXS/TXS 18 til et kompakt kraftværk med praktisk specialudstyr

 

Styrker og fordele 

› Lang levetid takket være kulfri EC-TEC-motor
› Inklusive udskiftelig CENTROTEC værktøjspatron og 10 mm FastFix hurtig-borespændepatron
› Den kompakte og handy C-konstruktion letter arbejdet på steder, hvor pladsen er trang
› 18 V kvalitetsbatteri med gummi, der skåner emnet, ladeindikator og 3,0 Ah for lang driftstid inkluderet i leveringsomfanget
› Integreret magnetisk bitsdepot
› Imponerende ergonomi og lav vægt til let boring og skruning
› Hurtig og værktøjsfri omstilling til boring, skruning, vinkelboring og vinkelskruning takket være FastFix-system
› Med dybdeanslagene og excenterforsatsen er det endvidere muligt at skrue med dybdebegrænsning og tæt på kanten
› For venstrehåndede kan højre-venstre-omskifteren indstilles ved hjælp af Work appen, så kontakten ved den primære anvendelse – i højreløb – ikke længere rager ind i den venstrehåndedes gribeområde (kun muligt i kombination med et Bluetooth®-batteri)
› Stort antal forsatser til mange anvendelsesformål. Alle forsatser til de nuværende 18 V-skruemaskiner er kompatible med CXS 18 og TXS 18

Tekniske data

Batterispænding: 18 V
Gear: 2
Omdr.tal, tomgang 1./2. gear: 0 - 470/0 - 1600 min-¹
Borediameter i træ/stål: 35/10 mm
Indstilling af drejningsmoment 1./2. gear: 1,1 - 8/0,4 - 2,3 Nm
Maks. drejningsmoment i træ/stål: 22/40 Nm
Borepatronens spændevidde: 1 - 10 mm
Batterikapacitet: 3 Ah
Produktvægt: 1,4 kg