Facebook Pixel
ddm1_69.jpg

Festools spritnye slibemaskiner

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj , Festool Dated: 13. september 2016

Festool har lanceret nye slibemaskiner med 25% højere effekt, MMC-reguleringselektronik, perfekt ergonomi og sikkerhed.


Kompaktsliberne fås i tre forskellige udførelser:


Rystepudser RUTSCHER RTS 400: Den kompakte énhåndsmaskine


Deltasliber DTS 400: Den ideelle hjørnesliber


Excentersliber ETS 125: Den perfekte énhåndssliber


Forbedret ergonomisk konstruktion

Ved de nye maskiner har Festool lagt vægt på, at du nu kan arbejde endnu mere ubesværet. Maskinerne har en kompakt ergonomisk konstruktion, et større greb med softgripindlæg, en vægt på kun 1,2 kg og en perfekt afbalanceret vægtfordeling. Sliberne egner sig derfor ideelt til længerevarende slibearbejde over hovedhøjde. Sliberne kan bruges af både venstre- og højrehåndede.

 

Op til 25 % hurtigere slibeeffekt

De nye generationer af RTS, DTS og ETS 125 giver hurtigere resultater med op til 25 % mere slibeeffekt: Maskinernes nye MMC reguleringselektronik sørger nemlig for, at omdrejningstallet i tomgang er lig med arbejdsomdrejningstallet og overfører effekten på 250 watt direkte til arbejdsfladen.
Desuden har kompaktsliberne mange gennemtænkte detaljer som en integreret longlife-støvpose til støvfrit arbejde og et komfortabelt softgripindlæg omkring grebet. Kantbeskytteren PROTECTOR sørger samtidig for en skånsom slibning langs med skodder, rammer og fyldninger, hvilket betyder mindre efterarbejde.

 

Renere arbejdsmiljø og højeste sikkerhed

Fordelen ved den nye longlife-støvpose er, at den er lavet af ekstra robust polyesterfilt, som kan tømmes og bruges igen flere gange. Der er også sørget for sikker udsugning med det nye CLEANTEC samlingssystem: Den integrerede bajonetlukning forbinder støvsugerslangens tilslutningsmuffe hurtigt og sikkert med el-værktøjets udsugningsstuds. Og kan løsnes ligeså hurtigt igen. Du bestemmer selv hvornår – det sker ikke tilfældigt. Nu er det endelig slut med, at støvsugerslangen falder af.

Husk: at indstille støvsugeren på lavt niveau, ellers kan du risikere, at den suger sig fast til materialet.

 

Du kan se hele vores store udvalg af Festool slibemaskiner i vores netbutik lige her.