Facebook Pixel
ddm4.jpg

Flotte fuger med Makita akku fugepistol 18V

Udgivet af: Udgivet i: Værktøj Dated: 29. oktober 2013

Makita's 18V akku fugepistol er nem at håndtere og doserer fugemassen meget nøjagtigt. Det kræver godt håndelag at fuge og at man har fugepistol, man er dus med. Der skal en øvet hånd, en god fugepistol og en god fugemasse til at lave en ordentlig fuge, som både lever op til funktionskravene og som ser godt ud.

Arbejder du ofte med fugeopgaver er det helt klart værd at investere i en Makita akku fugepistol.

Det er meget vigtigt, at man meget nøjagtigt kan regulere hastigheden på stemplet i fugepistolen, som fører fugematerialerne frem. Men det er selvfølgelig en tilvænningssag og ofte skal man lige lære pistolen at kende, før man har fuld kontrol over, hvad der sker, når man trykker på knappen, men man bliver forholdsvis hurtigt dus med akku fugepistolen fra Makita.

Det er let at regulere fremføringshastigheden, så man kan dosere fugematerialet meget nøjagtigt med akku fugepistolen, endda med flere forskellige fugematerialer og patroner, også selv om de er kolde. Der en ingen forskel på fugepistolens ydeevne om du bruger tempareret fugemasse eller fugemasse som er blevet koldt. Den stærke motor på fugepistolen sørger for en effektiv fremføring!

Bliver fugepistolen overbelastet blinker en rød lampe. Når belastningen når et vist punkt lyser den røde lampe konstant og fugepistolen stopper. For at starte igen skal afbryderen slippes og aktiveres igen.

En rigtig smart detalje er en såkaldt drypforhindringsfunktion der sikrer, at fugemassen ikke fortsætter med at løbe ud af patronen, når du slipper afbryderen. Motoren kører således stemplet lidt retur, når du slipper afbryderen og sørger dermed for at tage trykket af patronen.

Fugepistolen kan modificeres til også at arbejde med fugemasse i poser, som kan til købes som ekstra tilbehør.

Dorch & Danola mener om Makita akku fugepistol:

nøjagtig dosering
god efterdryp-funktion
stærk motor
 

Du kan købe Makita's batteri fugepistol 18V lige her!