Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_13.png

Fokus på Festool akku rundsav HKC 55

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 21. april 2015

Festool akku rundsav HKC 55 med kap-/geringsskinnen FSK tager fx tagbyggeriet til et nyt niveau. Hurtigt, præcist og med flotteresultater uden stikkontakter og ledninger.

 

Mere uafhængighed
Enorm ydelse med akku rundsaven HCK 55: Kombinationen af 18 V litium-ion-batteri og kulfri EC-TEC motor med integreret motorstyring giver fremragende resultater. Uafhængig af stikdåse og kabel.

Mere præcision
Akku rundsaven HKC 55 med kap-/geringsskinne FSK - Klik og færdig. Det er let at koble HKC 55 med kap-/geringsskinnen FSK, som kan leveres i tre længder. På den måde har du lynhurtigt en mobil afkortersav, der er let at håndtere og laver præcise og nøjagtige vinkel snit.

Festool All-inclusive service på HCK 55
Fri reparationsservice i 3 år – inklusive sliddele, tyveriforsikring og 3 års reservedelstilgængelighed eller ny maskine uden beregning. SERVICE all-inclusive også på løse batterier og lader.

 

Festool HKC 55 i detaljer
Nem dybdeindstilling: Tryk håndtaget sammen, og indstil den ønskede skæredybde ved hjælp af den godt synlige og let aflæselige skala, slip håndtaget – færdigt arbejde. På samme måde kan dyksnit udføres let og komfortabelt ved brug af dykfunktionen.

Sikker betjening af skærmen: Skærmen kan bevæges bagud fra det forreste greb for at fritlægge savklingen og give frit udsyn til savklingen. På den måde holdes hænderne altid i sikker afstand fra savklingen.

Høj sikkerhed med spaltekniv: Spaltekniven gør det muligt at save uhindret, spændingsfrit og sikkert. Da den er integreret i den fjeder-monterede skærm kan dyksnit også saves uhindret og sikkert.

Skueglas og snitviser: Den åbne konstruktion og skueglasset på indersiden giver godt udsyn til afmærkningen og savklingen. Den gennemgående snitviser øger præcisionen yderligere.

FastFix udskiftning af savklinge: Savklingen udskiftes hurtigt med én hånd og uden brug af værktøj. Det sparer tid og øger kvaliteten. Da det bliver en selvfølgelighed at arbejde med en savklinge, der passer til materialet.

Låses i en håndevending: HKC 55 kan forbindes med kap-/geringsskinnen og løsnes fra kap-/geringsskinnen igen i en håndevending. Alt efter om du vil save med skinne eller med fri hånd.

Anslagssystemet: Den faste anslagsbolt og det indstillelige anslag gør det muligt at lave ensartede vinkelsnit fra -60°til +60°. De mest almindelige vinkelindstillinger går i hak
i skinnen. Det letter arbejdet.

Tilbagetræksfunktionen: Kap-/geringsskinnen er udstyret med en anslagsrytter og et integreret gummi-bånd, som bringer HKC 55 automatisk tilbage i udgangsposition igen og der-med sikrer, at saven altid er klar til brug.

 

Hovedanvendelser
Langs- og tværgående snit indtil 55 mm materialetykkelse
Ideel til mobil brug på byggepladsen
Afkortning af taglægter
Savning af forskallingsbrædder/forskalling
Savning af brædder
Tilskæring af plademateriale

 

Tekniske data på HKC 55
Batterispænding  18 V
Omdrejningstal i tomgang  4500 min⁻¹
Savklinge-diameter  160 mm
Vinkelområde  0-50 °
Skæredybde 0°; 90°  0-55 mm
Skæredybde ved 45°/50°  42/38 mm
tilslutning til støvudsugning Ø  27/36 mm
Batterikapacitet Li-ion  5,2 Ah
Vægt med Li-ion  4,1 kg

Teknisk data – Kap-/geringsskinner FSK 250/420/670

Materiale tykkelse

HKC 55 + FSK       50 mm

Snitlængde ved 90°  20 mm

Vægt

Vinkelsnit

FSK 250

265 mm

313 mm

0,97 kg

-45° til +60°

FSK 420

435 mm

485 mm

1,25 kg

-60° til +60°

FSK 670

685 mm

735 mm

1,64 kg

-60° til +60°

Dorch & Danola - Din Festool forhandler!
Festool akku rundsav HKC 55 fåes i 4 udgaver, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola-netbutik.dk på dem.
Festool akku rundsav HKC 55 Li 5.2 EB-PLUS-FSK420
Festool akku rundsav HKC 55 Li 5.2 EB-PLUS-FS
Festool Akku rundsav HKC 55 Li EBI-Plus-SCA Bluetooth
Festool akku rundsav HKC 55 EB Li-BASIC

Hos Dorch & Danola i Odense finder du et væld af forskellige Festool rundsave og dyksave til fordelagtige priser.
Har du dog spørgsmål til hvilken rundsav eller dyksav, du skal købe, så er du mere end velkommen til at kontakte Dorch & Danola, vi stiller os altid til rådighed med vejledning og gode råd.
Du finder et bredt udvalg af rundsave og dyksave fra Festool hos www.dorchdanola.dk.