Facebook Pixel
ddm1_23.jpg

Fokus på Festool Bluetooth teknologi

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 4. december 2017

Styr din Festool støvsuger med Bluetooth. Enten med fjernbetjeningen fastgjort på slangen eller med de nye Festool Bluetooth batterier. Så når du arbejder med Festool 18V akku maskiner, får du nu samme glæde med Festool støvfri-systemet, som når du arbejder med et Festool el-værktøj.

Styr støvsugeren med Bluetooth. Enten med fjernbetjeningen fastgjort på slangen eller med de nye Bluetooth-batterier.

 

Med kombinationen af Bluetooth modulet og Festool Bluetooth batterierne startes støvsugeren helt automatisk, når der arbejdes med Festool 18V akku værktøj.

 

Støvsugeren kan startes med fjernbetjeningen der fastgøres på støvsugerslangen, så man behøver ikke at gå tilbage til støvsugeren.

Med kombinationen af Festool Bluetooth modtagemodulet på CLEANTEC støvsugeren og fjernbetjeningen på støvsugerslangen behøver man ikke at gå tilbage til støvsugeren - Festool støvsugeren startes nemt med fjernbetjeningen direkte på slangen. Perfekt til løbende rengøring - simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling.
Festool Bluetooth modtagemodulet på støvsugeren kommunikerer ikke kun med den nye trådløse fjernbetjening, men også med Festool Bluetooth batterierne. Derved startes støvsugeren automatisk, når akku maskinen startes. Så når du arbejder med Festool 18V akku maskiner, får du glæde af hele Festool støvfri-systemet.

Styrker og fordele

Perfekt til løbende rengøring - uden at man behøver at omskifte støvsugeren fra AUTO til MAN.
Start støvsugeren med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen.
Bluetooth modtagemodulet kommunikerer også med Festool Bluetooth batterier - derved startes støvsugeren også automatisk, når akku værktøjet startes.

Festool Bluetooth modtagemodul til Festool støvsugere.
Eftermonteringssæt med Bluetooth modtagemodul og fjernstyring. Modulet monteres i det ledige modulstik i støvsugeren CT 26, 36 eller 48.

Festool Bluetooth fjernbetjening er egnet til alle støvsugerslanger som er kombineret med Festool Bluetooth modtagemodul. Festool støvsugeren kan startes med fjernbetjeningen direkte på støvsugerslangen (simpel omskiftning til rengøringstilstand, også når støvsugeren er i AUTO-stilling). Kan monteres på alle Festool's støvsugerslanger ø 27mm og 36mm.

De nye Festool Bluetooth batterier kommunikerer med Bluetooth modulet på støvsugeren og sørger for, at støvsugeren startes automatisk, når et Festool 18V akku værktøj startes. Så når du arbejder med Festool akku maskiner, får du glæde af hele Festool støvfri-systemet.

Styrker og fordele

I kombination med Festool AIRSTREAM batteriladeren SCA 8 oplades der hurtigt og effektivt med aktiv køling under opladningen.
Kommunikerer via Bluetooth med Bluetooth modulet på CLEANTEC støvsugeren (kan eftermonteres som tilbehør) og starter støvsugeren,
når akku værktøjet startes.
Hos Festool får du gratis reparation i 3 år - inklusive sliddele. Og det ikke kun på alt værktøj, men også på batterier og ladere.
Integreret LED display på batteriet informerer konstant om aktuel ladetilstand.
Allround batteri til alle opgaver.
Kraftfuldt batteri med lang driftstid og høj effekt.

Hos Dorch & Danola finder du alle Festools nye Bluetooth batterier. Festool Bluetooth batteri med Airstream fåes i to udgaver: 5,2 Ah og 6,2 Ah.

Tryk på link for at få pris i webshoppen

202479 Festool batteri BP 18 Li 5,2 AS-ASI med Bluatooth og AIRSTREAM funktion
18V lithium-ion (li-ion) batteri

201797 Festool batteri BP 18 Li 6,2 AS-ASI med Bluatooth og AIRSTREAM funktion
18V lithium-ion (li-ion) batteri

Festool Bluetooth lithium-ion (li-ion) batteri med AIRSTREAM funktion, passer til alt Festool 18V akku maskiner (dog ikke CXS/TXS).