Facebook Pixel
ddm1_17.jpg

Fokus på Festool DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 15. juni 2018

Festool DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag gør det muligt at fremstille stabile, fleksible og løsbare møbel- og pladekonstruktioner. De kan anvendes til mange forskellige formål på grund af deres store fleksibilitet – til hjørne-, mellemside- og hulrækkesamlinger. Så du kan arbejde fleksibelt, hurtigt og effektivt.

Festool samlebeslag til samlingsfræser DOMINO DF 500

Festool korpusbeslag, hjørnebeslag og møbelbeslag kan placeres let og universelt – i kombination med Festool DOMINO brikker eller en hulrække.

Det stabile og løsbare Festool DOMINO samlingssystem gør det let at montere og afmontere møbler på grund af det store toleranceområde og den høje stabilitet – både på værkstedet og ude hos kunden.

Alle samlinger er som altid lette og hurtige at fremstille med Festool samlingsfræseren DOMINO DF 500 – uden ekstra specialmaskine.

Festool DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag med samlingsfræser DF 500

Festool DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag gør det muligt at fremstille stabile, fleksible og løsbare møbelkonstruktioner. De kan anvendes til mange forskellige formål på grund af deres store fleksibilitet – til hjørne-, mellemside- og hulrækkesamlinger. Så du kan arbejde fleksibelt, hurtigt og effektivt.

Det smarte Festool DOMINO system muliggør en meget nem og præcis placering af samlingerne og overflødiggør ekstra anslag og positioneringsredskaber. Så du kan arbejde hurtigt og effektivt.

Samlebeslagenes store spændemål og lange bolte gør det meget lettere at montere møbler. Det er således heller ikke noget problem selv at montere skabe.

De plane beslagelementer beskytter mod ridser i møbeldelene.

Beslaget udligner uden problemer fræse- og skæretolerancer op til 1,4 mm.

Festool løsbare DOMINO korpus- og møbelsamlebeslag er fremragende til en pladetykkelse på 18 til 28 mm.

Festool korpus-/ hjørnesamlebeslag KV D8/50
DOMINO/DOMINO-samlingen

Festool korpus-/ hjørnesamlebeslag KV-LR 32 D8/50
DOMINO/LR 32-samlingen

Festool pladesamlebeslag MSV D8/25
DOMINO/DOMINO-samlingen

Festool pladesamlebeslag MSV-LR32 D8/25
DOMINO/LR 32-samlingen

Færdig i kun 3 arbejdstrin
Med kun to DOMINO-huller og et borehul fremstilles hjørnesamlingen hurtigt og uden ekstra måling.

Alt som du kender du
Mellemsider samles på samme måde som hjørner. Den eneste forskel er, at mellemsiden forsynes med et gennemgående hul med Festool DOMINO samlingsfræseren DF 500, som samlebeslaget stikkes ind i. De to konstruktionshylder kan derefter anbringes som altid.

Den hurtige samling
Festool DOMINO korpussamlebeslag muliggør fleksibel samling af en 32 mm hulrække med en konstruktionshylde. Beslaget skrues direkte ind i hulrækkens 5 mm hul og forankres i konstruktionshylden ved hjælp af et DOMINO hul. Det gør, at du kan arbejde let, hurtigt og præcist.

Én løsning til det hele
Festool DOMINO pladesamlebeslaget gør det muligt at samle en 32 mm hulrække med to konstruktionshylder i samme højde. Beslaget skrues direkte ind i hulrækkens 5 mm hul. Konstruktionshylderne kan derefter anbringes som altid med et DOMINO hul.

Lettere kan det ikke gøres
Det kan ikke være lettere at fremstille en løs-bar hjørnesamling. Festool boreskabelonen med udsugning angiver den nøjagtige position af borehullet og den korrekte boredybde og sikrer dermed fejlfrit arbejde.

Perfekt til T-samlinger
Festool DOMINO brik til T-samlinger med en længde på 8 x 36 mm er lavet specielt til T-samlinger, så DOMINO brikkerne ikke støder mod hinanden i midten af 19 mm plader.

Fås i fire farver
Festool dækkapperne til borehullet fås i fire forskellige farver – brun, hvid, grå og sølvfarvet.

Komplet startsæt
Sortimentet af Festool DOMINO samlebeslag indeholder alle Festool DOMINO D8 samlebeslag, den tilhørende boreskabelon, beslagboremaskinen og dækkapperne. Det er ideelt til at starte med og sikrer på lang sigt et godt overblik.

Dorch & Danola - Din Festool forhandler!

I over 90 år har Festool sørget for perfektion til håndværkeren og nu også med de nye DOMINO samlebeslag til DF 500. De har altid lavet elværktøj i højeste kvalitet, som er gennemtænkt og testet ned til den mindste detalje. Festool tænker altid i systemer, så du får det meste ud af dit værktøj, og så det bliver nemmere at udføre en opgave. Du er altid sikret det bedst mulige resultat, når du bruger produkter fra Festools imponerende program af værktøj og tilbehør, som fx Festool DOMINO korpus-, hjørne- og møbelbeslag.
Hos Dorch & Danola finder du hele Festool store sortiment af DOMINO beslag, DOMINO brikker, dækknapper, boreskabelon og Systainer sortiment.

Tryk på link for at få pris i webshoppen.

Festool pladesamlebeslag
MSV D8/25
203167

Til 25 mellemside-samlinger med Festool samlingsfræser DF 500.
DOMINO/DOMINO samlebeslaget KV D8/25 placeres både i skabssiden og i konstruktionshylden med Festool DOMINO samlingsfræseren DF 500.
Der skal anvendes en Festool boreskabelon til boring af huller til Festool DOMINO samlebeslag D 8 mm.
Lev. i karton

Festool hjørnesamlebeslag
KV-LR32 D8/50
203168

Til 50 hjørnesamlinger med Festool samlingsfræser DF 500 og boring af hulrækker.
Festool DOMINO/LR 32 samlebeslaget KV-LR 32 D8/50 placeres i et 5 mm hul i skabssidens hulrække og i konstruktionshylden med Festool DOMINO samlingsfræseren DF 500.
Lev. i karton

Til 50 hjørnesamlinger med Festool samlingsfræser DF 500.
DOMINO/DOMINO samlebeslaget KV D8/50 placeres både i skabs-siden og i konstruktionshylden med Festool DOMINO samlingsfræseren DF 500.
Lev. i karton

Pladesamlebeslag
MSV-LR32 D8/25
203169

Til 25 mellemside-samlinger med Festool samlingsfræser DF 500 og boring af hulrækker.
Festool DOMINO/LR 32 samlebeslaget MSV-LR 32 D8/25 placeres i et 5 mm gennemgående hul i skabssidens hulrække og i konstruktionshylden med Festool DOMINO samlingsfræseren DF 500.
Der skal anvendes en boreskabelon til boring af huller til Festool Domino samlebeslag D 8 mm.
Lev. i karton

Festool boreskabelon
BS-KV D15
203164

Der skal anvendes en boreskabelon til boring af huller til Festool DOMINO samlebeslag D 8 mm, den er tilpasset Festools beslagbor D15 203165.

Festool beslagbor
KVB-HW D15 CE
203165

Beslagboret er tilpasset Festool boreskabelonen 203164. Der skal anvendes et 15 mm beslagbor til boring af huller til Festool Domino samlebeslag D8 mm. Skaftholder CENTROTEC.

Festool DOMINO brik
D 8x36/130 BU
203175

DOMINO brik 36 mm lang, ideel til samling af to hylder med en mellemside i 19 mm tykke T-skabskonstruktioner (samling med mellemside).
Pakning: 130 Stk.

Festool sortiment af
DOMINO samlebeslag
KV-SYS D8
203170

Leveringsomfang:
70 x Korpussamlebeslag Domino/Domino KV D8, 20 x Korpussamlebeslag Domino/LR32 KV-LR32 D8, 10 x Pladesamlebeslag DOMINO MSV D8, 10 x Pladesamlebeslag DOMINO LR32 MSV-LR32 D8, 50 dækkapper, mørkebrun KV-AK D15 brn, 50 dækkapper, sølv KV-AK D15 slr, 50 dækkapper, hvid KV-AK D15 wht, 50 dækkapper, grå KV-AK D15 gr, 20 x Domino D 8 x 36 mm, Boreskabelon BS-KV D15, Beslagboremaskine KVB-HW D15 CE, Skruetrækker.
Lev. i SYSTAINER SYS 1 T-LOC.