Facebook Pixel
ddm1_77.jpg

Fokus på Festool kabeltromle SYS-PowerHub

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 23. marts 2016

Festool SYS-PowerHub kabeltromle er en helt ny generation af strømfordelere i system. Festool kabeltromle i systainer og med indbygget termosikring bruges til tilslutning af el-værktøj, ladere, støvsugere, arbejdslamper osv. i en af de 4 udvendige stikdåser. Festool sys-PowerHub har også 1 indvendig stikdåse f.eks. egnet til at oplade en smartphone, tablet mv.


Den nye Festool SYS-PowerHub forener alle fordele ved en almindelig kabeltromle med fordelene ved Festool Systainer-systemet. Med det 10 m lange kabel, der kan opbevares inde i systainer kassen under transporten, og fire udvendigt placerede 230V stikdåser giver den frihed, du har brug for, når du arbejder med el-værktøj. Ikke nok med det: Den nye Festool SYS-PowerHub er også forsynet med en indvendig stikdåse, hvor du for eksempel kan tilslutte og oplade din smartphone, som her ligger godt beskyttet. Og selvfølgelig er den stænktæt (IP44) og kan på vejen til og fra byggepladsen transporteres med Festool SYS-Roll eller Festool SYS-Cart.

Styrker og fordele ved SYS-PowerHub
Ved hjælp af de to kabeludgange kan SYS-PowerHub også forbindes med andre Systainere, når den er lukket.
Når SYS-PowerHub er tilsluttet elnettet, signaliserer den røde lampe på forsiden, at apparatet er klar til brug.
Kabeltromlen i Systainer-format. Det fast forbundne, 10 m lange tilslutningskabel ligger inde i kassen under transporten.  SYS-PowerHub har også plads til batterier eller smådele.
Passer optimalt på SYS-Roll og SYS-Cart – er mobil og nem at transportere. Det efterlader et professionelt indtryk hos kunden.
Forsyner op til fire el-værktøjer med strøm samtidigt. Man kan også oplade en mobiltelefon eller tablet godt beskyttet inde i kassen.
Den indvendige stikdåse er beskyttet mod støv og snavs. Den indbyggede termiske overbelastning sørger for ekstra sikkerhed.

Fordele ved Festool sys-PowerHub kabeltromle
Orden på værkstedet og byggepladsen. SYS-PowerHub sørger for orden på værkstedet og byggepladsen. Det efterlader et professionelt indtryk hos kunden.
Frihed med 10 meter kabel. Op til fire maskiner, støvsugere eller ladere forsynes med strøm; mobiltelefoner eller tablets oplades godt beskyttet med den indvendige stikdåse.
Mobilitet i Systainer-system. Endelig en kabeltromle, der er kompatibel med dit værktøj. SYS-PowerHub i Systainer-format kan forbindes med alle Systainere og for eksempel let transporteres med SYS-Roll eller SYS-Cart.

Festool SYS-PowerHub produktoplysninger

Det fast forbundne, 10 m lange tilslutningskabel ligger inde i kassen under transporten. SYS-PowerHub har også plads til batterier eller smådele.

Der kan for eksempel tilsluttes en mobiltelefon til stikdåsen inde i kassen – her er telefonen beskyttet mod støv og snavs. Den indbyggede termiske overbelastningsbeskyttelse sørger for ekstra sikkerhed.

Så snart SYS-PowerHub er tilsluttet elnettet, signaliserer den røde lampe på forsiden, at apparatet er klar til brug.

SYS-PowerHub kan også forbindes med andre Systainere, når den er lukket og tilsluttet til stikkontakten ved hjælp af de to kabeludgange.

SYS-PowerHub forsyner op til fire el-værktøjer med strøm samtidigt – og man kan også oplade en mobiltelefon eller tablet godt beskyttet inde i kassen.

SYS-PowerHub er i Systainer-format og passer derfor optimalt på SYS-Roll og SYSCart – er altså mobil og nem at transportere. Det efterlader et professionelt indtryk hos kunden.

Tekniske data på kabeltromle SYS-PowerHub
Optagen effekt 3600 W
Mål (L x B x H) 369 x 296 x 157,5 mm
Kabellængde 10 m
Kapslingsklasse IP44
Antal stikdåser 5
Vægt 4,2 kg

Festool SYS-PowerHub kabeltromle fåes i 2 udgaver med DK stik og EU stik, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola.dk på dem.

Dorch & Danola – Din Festool forhandler!
Står du og mangler nyt Festool værktøj i en høj kvalitet og til gode priser, så er det værd at besøge Dorch & Danola's webbutik. Her finder man blandt andet alt i Festool elværktøj og kabeltromler i systainer. Bliv selv inspireret, og find det helt rette elværktøj i det store udvalg på webshoppen. Udvalget er så enormt, at du uden tvivl finder det helt rette elværktøj til en fornuftig og lav pris. Samtidig med gode lave priser på elværktøj hos Dorch & Danola så er der ikke skåret i kvaliteten, og du finder elværktøj fra flere forskellige anerkendte mærker som fx Festool, Makita, Metabo, Milwaukee.