Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_59.jpg

Fokus på Festool KAPEX KS 60

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 2. december 2016

Den nye Festool KAPEX KS 60 er utrolig let at håndterer. Kapsaven er let at bære med sig, og når den skal ind i bilen kan den transportsikres og tager dermed minimal med pladsoptag. KAPEX KS 60 kap-/geringssav har en geringsvinkel op til 60 ° i begge sider og en hældningsvinkel op til 47 ° i begge sider.

Den nye Festool KAPEX KS 60
Undlader alt, som er overflødigt ved monteringsarbejde. For eksempel hvert gram ekstra vægt. Overbeviser med ergonomisk anbragte bæregreb, kabelopvikling og transportsikring. Og en yderst kompakt
konstruktion takket være føringsstænger, der afslutter i niveau. Festool går ikke på kompromis, når det gælder præcision og anvendelsesmuligheder, med dobbeltsidet geringsvinkel på op til 60 grader og dobbeltsidet hældningsvinkel op til 47 grader. Herunder garanterer den dobbelt lejrede Festool dobbelt søjleføring en sikker og problemfri føring af savklingen på kapsaven. Og mange andre intelligente detaljer som fx LED-skrålys, det udtrækkelige sidebord, den ekstra notfunktion eller smigvinklen udvider KAPEX KS 60 til en perfekt kombination af mobilitet, alsidighed og optimale resultater.

Styrker og fordele ved KAPEX KS 60
Den bedste løsning ligger i systemet: Forhøjningsfødder forøger bordhøjde på KS 60 kap-geringssaven til samme højde som en SYSTAINER SYS 1 T-LOC og Classic. Derved understøttes lange emner sikkert.
Kapdybdebegrænsning til hurtig fremstilling af noter.
Præcist arbejde, også ved længere emner, med det udtrækkelige sidebord.
Let at transportere: Understellet UG-KAPEX er stand- og transportstel i et.
Optimal præcision: Festool dobbelt søjleføring garanterer en sikker og problemfri føring af savklingen.
For ren luft og sundt arbejdsmiljø: I kombination med en Festool støvsuger bortsuger udsugningsanordningen støvet der, hvor det opstår.
Arbejd altid materialerigtigt: Festool rundsavsklinger er perfekt tilpasset til KAPEX KS 60 kap-geringssaven og materialerne.

Uovertruffen præcision: Festool KAPEX konstruktion på KS 60 hvor savhovedet glider på dobbelt søjleføring, giver dig en uovertruffen præcision i alle hældnings-/geringsvinkler.

Tager lidt plads i bilen: med smart placerede håndtag, lav vægt, og integreret kabel holder. Transportsikring, sikre en sikker og minimal pladsoptag i bilen.

Innovativ ned til mindste detalje: Kap-/geringssaven har en geringsvinkel op til 60° og hældningsvinkel op til 47° i begge sider. LED belysning giver den præcise skyggelinje af klingens snit og smigvinkel overfører den faktiske vinkel uden at du behøver at måle.

Mobil som ingen anden
Med håndtag, kabeloprulning og transportsikring. Tager ingen plads i bilen og er let at tage med sig.

Maksimal frihed
Med geringsvinkler op til 60 grader. Vinkelindstillingen indstilles hurtigt ved både forud indstillinger og fri indstillinger.

Præcision
Dobbelt søjleføring garanterer en sikker og stabil føring af savklingen på kapsaven med højst mulig præcision.

Hurtig indstilling
Takket være hældningsvinkel i begge sider, op til 47 grader.

Også til lange emner
Det udtrækkelige sidebord fungerer som sikkert og præcist underlag, også for lange emner.

Fremstilling af noter
Med skæredybde låsning, kan også noter fremstilles hurtigt og præcist.

Arbejd støvfrit
Udsugningsanordningen i kombination med en Festool støvsuger, suges spånerne bort allerede der, hvor de opstår. For rent og sundt arbejde.

Den faktiske vinkel
Hurtigt og præcist med smigvinklen SM-KS, der giver dig den faktiske vinkel uden at du skal måle og beregne.

Skærelinje skygge
KAPEX KS 60 er med LED belysning (medfølger i alle SÆT-versioner) overfører savklingens skygge til materialet som præcis skærelinjesnit.

Hurtig udskiftning af savklingen
Med spindelstop, skiftes savklingen hurtigt og sikkert. Unbrakonøgle er anbragt i nøgleopbevaringen og er altid lettilgængelig.

Smart tilbehør
De ekstra forhøjningsfødder (medfølger i alle SÆT-versioner af KS 60) forhøjer KS 60 til præcis samme højde som en SYSTAINER SYS 1. Den kan således bruges som arbejdsbord, og lange emner understøttes sikkert.

Til venstre- og højrehåndede
Strømbryder og greb er placeret i midten og kan således nemt betjenes med enten højre eller venstre hånd.

Den rigtige savklinge til det rigtige materiale
Festool har passende rundsavsklinger til ethvert materiale, fra massivt træ, pladematerialer, bygge- og gipsplader, hårde og bløde plastmaterialer, til ikke-jernholdige metal, plexiglas, aluminium, laminat, akryl, plast og mange andre materialer.

Let at transportere
Understellet til KS 60 kap-/geringssav er stand- og transportstel i et – for endnu lettere transport af KAPEX KS 60. Det holder kap-/geringssaven KS 60 i en rygskånende arbejdshøjde og opstilles hurtigt og nemt med en gennemtænkt klapmekanik. De ekstra kapanslag (tilbehør) muliggør præcist arbejde med udliggeren indtil 2,4 m skærelængde. Monteringen af KAPEX KS 60 på understellet udføres via adapterpladen UG-AD-KS 60 (tilbehør). Denne har desuden en integreret savklingeopbevaring til en ekstra savklinge.

Tekniske data
Optagen effekt 1 200 W
Omdrejningstal i tomgang 1300 - 3500 min-1
Savklinge-Ø 216,00 mm
Skæredybde ved 90°/90° 305 x 60 mm
Skæredybde ved 45°/90° 215 x 60 mm
Skæredybde 60°/90° (højre) 150 x 60 mm
Skæredybde 45°/45° (venstre) 215 x 40 mm
Skæredybde ved 45°/45° (højre) 215 x 20 mm
Hældningsvinkel 47°/ 47°
Geringsvinkel 60°/ 60°
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Mål (B x D x H) 661 x 475 x 430 mm
Vægt 17,80 kg

Dorch & Danola – Din Festool forhandler!
Festool kap-/geringssav KAPEX KS 60 fåes i 4 udgaver, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola.dk på dem.

Kap-/geringssav KS 60 E 561683
(leveringsomfang: HW universal-savklinge W 36, skruetvinge FSZ 120, betjeningsværktøj)
Bemærk: leveres uden LED-belysning, forhøjningsfødder og smigvinkel.

Kap-/geringssav KS 60 E-Set 561728
(leveringsomfang: HW universal-savklinge W 36, skruetvinge FSZ 120, LEDbelysning til skygge linje, smigvinkel, forhøjningsfødder, betjeningsværktøj)

Kap-/geringssav KS 60 E-UG-Set XL
(leveringsomfang: HW universal-savklinge W 36, skruetvinge FSZ 120, LEDbelysning til skygge linje, smigvinkel, forhøjningsfødder, transportabel arbejdsstation, betjeningsværktøj)

Kap-/geringssav KS 60 E-UG-Set/XL 574789
(leveringsomfang: HW universal-savklinge W 36, skruetvinge FSZ 120, LED-belysning til skygge linje, smigvinkel, forhøjningsfødder, transportabel arbejdsstation, afkorteranslag KS-UG-KS R/L, anslagsrytter, teleskopudtræk med skala, udklappelig standerfod, betjeningsværktøj)

Kæmpe udvalg af Festool kap-/geringssave hos Dorch & Danola
På hjemmesiden www.dorchdanola.dk, kan du finde et bredt udvalg inden for kap-/geringssave fra Festool. Festool laver værktøj i høj kvalitet til den professionelle håndværker, som du kan finde til billige onlinepriser på webshoppen dorchdanola.dk

Ud over kap-/geringssave, kan du også købe meget andet Festool værktøj i høj kvalitet hos Dorch & Danola. Priserne er altid i bund i håndværkerbutikken og på webshoppen, og alle kan købe på webshoppen. Du finder værktøj som dyksav, overfræser, excentersliber, save, bits, bor og meget andet i den store webshop. Der er ingen tvivl om, at du ikke leder forgæves efter værktøj på dorchdanola-netbutik.dk. Der er altid mange gode fordele, når du handler værktøj hos Dorch & Danola. De mange fordele har gjort, at rigtig mange håndværkerfirmaer og andre indenfor industrien kun benytter os. Hos Dorch & Danola er vi meget stolte af vores udvalg af værktøj i høj kvalitet, som fx Festool. Du kan handle på vores webshop døgnet rundt og 365 dage om året. Du kan også være sikker på, at du kan købe værktøj hos os i lang tid fremover, da Dorch & Danola allerede har eksisteret i mange år. Vi har kunne eksistere i mange år, da vi altid yder en god service til alle vores kunder, der køber værktøj og andet hos os.

Værktøj i høj kvalitet finder du hos dorchdanola.dk.