Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_76.jpg

Fokus på Festool MFT Fixing sæt 201311 til MFT arbejdsbord

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 4. april 2016

Verdens bedste arbejdsbord bliver mere alsidig og giver betydeligt flere anvendelsesmuligheder i hverdagen med MFT Fixing sæt. Festool MFT Fixing-sæt 201311 er det ideelle supplement til Festool MFT3 arbejdsbord. MFT Fixing sæt består af forskellige anslag, tvinger og spændeelementer, til hurtig og fleksibel opspænding og fastgørelse af emner i forskellige tykkelser og faconer på arbejdsbordet. Fås kun i en begrænset periode.


Perfekt Festool systemudvidelse. Med den limiterede specialudgave af Festool SYS MFT Fixing-sættet gør du den måske mest alsidige arbejdsbænk – Festool arbejdsbordet MFT – mere alsidig. Det giver dig flere anvendelsesmuligheder i det daglige arbejde. Sættet bestående af én-hånds-tvinger, spændeelementer, små anslag i knapform, låsegreb og lavprofilanslag, det hele ligger kompakt i en Systainer og hjælper dig til at arbejde hurtigere og mere effektivt. Det limiterede Festool MFT Fixing-sæt i SYSTAINER, fås kun i en kort periode. Ikke til at undvære på lang sigt.

Styrker og fordele med Festool MFT Fixing-sæt
Perfekt i system: Festool SYS-MFT Fixing-sættet gør MFT arbejdsbordet, det måske mest fleksible arbejdsbord i verden, mere alsidig og giver betydeligt flere anvendelsesmuligheder i hverdagen.

Spændeelementer MFT-SP, også til opspænding af runde emner.

Små anslag i knapform: sættes fast i hulpladen på MFT arbejdsbordet og fastholder emner i alle mulige faconer under bearbejdningen.

Nem fastgørelse og fiksering af emner i forskellige størrelser, faconer og tykkelser: med fire forskellige anslag. Sparer tid og giver fleksibilitet.

Altid velsorteret: Alle Festool MFT Fixing-sættets dele ligger sikkert i Systaineren. Og Festool SYS MFT Fixing-sættet er således kompatibelt med hele Festool Systainer systemet – let at forbinde og transportere.

Én-hånds-tvinger i metal til vandret opspænding af emner på MFT arbejdsbordet ved hjælp af hulpladen eller lodret opspænding ved hjælp af MFT-profilens V-not.

Lavprofilanslag til meget flade emner som f.eks. plademateriale. Pladerne kan på den måde bearbejdes sikkert helt ud til kanten, fx ideel ved slibning.

Festool MFT Fixing-sæt produktoplysninger

De robuste metaltvinger kan ikke bare fastgøres i hulpladens huller, men kan også sættes i bordprofilens V-not – når emnet skal opspændes lodret.

De er ideelle til meget tynde pladematerialer og gør det muligt at bearbejde hele fladen helt ud til kanten.

Det er således også muligt at opspænde individuelt formede emner perfekt.

Fordele ved Festool MFT Fixing-sæt
Fuld fleksibilitet – i Festool MFT Fixing-sættet er der to nye anslag, der optimalt supplerer de eksisterende én-hånds-tvinger og spændeelementer: de små anslag i knapform og lavprofilanslagene til meget flade emner.

Perfekt systemudvidelse til arbejdsbordet MFT fra Festool. Kompatibel med alle MFT-modeller og Festool Systainer-systemet. Og for at garantere en sikker og nem transport ligger alle MFT Fixing-sættets dele velsorteret i Systaineren.

Nem fastgørelse og fiksering af emner. Tilbehøret i Festool SYS-MFT Fixing-sættet sparer tid og giver fleksibilitet ved fastgørelse og fiksering af emner. Det giver dig flere anvendelsesmuligheder, og du kan bearbejde alle emner optimalt.

Festool SYS-MFT Fixing-sæt 201311 består af:
2 x én-hånds-tvinge FS-HZ 160
2 x spændeelement MFT-SP
4 x låsegreb
4 x lille anslag (Bench dogs)
2 x lavprofilanslag
lev. i SYSTAINER SYS 1 T-LOC

Festool MFT Fixing sæt 201311, tryk på link for at få pris i vores webshop dorchdanola.dk på det.

 

Dorch & Danola Din Festool forhandler!
Hos Dorch & Danola kan du bl.a. finde et bredt sortiment indenfor Festool maskiner og tilbehør. Dorch & Danola værktøjscenter har et stort og varieret udvalg af forskellige typer af elværktøj, håndværktøj, arbejdstøj og meget mere i anerkendte brands som fx Festool, Makita, Metabo, Milwaukee, alt sammen til lave priser. Hos Dorch & Danola er det kvalitet, brugertilfredshed og pris, der kommer i første række. Dette betyder også, at alle de forskellige typer værktøj og tilbehør, du her kan finde, findes i den højeste kvalitet.

Festool elværktøj og Festool tilbehør finder du masser af hos Dorch & Danola, og du kan undersøge hele udvalget på dorchdanola.dk. Hvis du skulle have nogen spørgsmål, kan du nemt kontakte os, og få gode råd og vejledning.