Facebook Pixel
fest.jpg

Fokus på Festool multibord MW 1000

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 19. juli 2018

Festool multibord MW 1000 er det mobile arbejdsbord, som er lige til at tage med. Det mobile arbejdsbord overbeviser med sin enkle håndtering, som gør transporten, såvel som monteringen og afmonteringen, så let som muligt. Med få håndgreb bliver multibordet MW 1000 til en stabil arbejdsplads, hvor alt værktøj ligger på sin plads. Som hjemme på værkstedet.

Klargøring, transport, arbejde – alt i et!

Det mobile arbejdsbord Festool MW 1000 forener områderne "opbevarings- og transportsystemer" og "halvstationært arbejde" optimalt med hinanden. Festool multibord MW 1000 er en genial all-in-one systemløsning bestående af en fleksibel arbejdsplade og sikker opbevaring af maskiner, håndværktøj og tilbehør, så du har alt med, som du har brug for på byggepladsen i en arbejdsgang. Ideelle arbejdsbetingelser på byggepladsen. Individuel indretning, fleksibel arbejdsflade og perfekt orden på maskiner, tilbehør og værktøj.
Så hvis kunden ikke kan komme til dit værksted, kan dit værksted komme til kunden.

Festool MW 1000 multibord er dit mobile værksted, som lige til at tage med – så du også har ideelle arbejdsbetingelser på byggepladsen. Hurtig og individuel indretning – med fleksibel arbejdsflade og perfekt orden på maskiner, tilbehør og værktøj.

Problemfri transport mellem værksted, køretøj og byggeplads: Takket være lav vægt, kompakte mål og god transport på trapper. Straks klar til brug – ingen tidskrævende opbygning af Festool arbejdsbordet MW1000.

Det mobile arbejdsbord MW 1000 kan kombineres perfekt med Festool SYSTAINERNE – her passer alt sammen. Samtidig er alle tilbehørsdele til MFT arbejdsbordet kompatible.

Let transport
Både på værkstedet, i bilen eller på byggepladsen – fremragende transport på trapper takket være store, stødfaste gummihjul.

Præcise arbejdsresultater
Stabil arbejdsplade, bestående af hulplade og aluminiumsprofil, giver fleksible opspændings- og fastgørelsesmuligheder.

Gennemtænkt konstruktion
Vinkeljusterbart transportgreb, glideflader og greb på bakken gør det let for en person at pakke maskinen i bilen.

Også store arbejdsemner
Hvis arbejdspladen ikke er stor nok, kan den udvides individuelt med flere arbejdsborde og SYSTAINER-udtræk.

Komfortabel
Kompakte mål og problemfri montering og afmontering. SYSTAINERE og bord pakkes hurtigt sammen til transport – sikkert og stabilt, så der ikke er noget, der rutscher rundt.

Perfekt i system
Kompatibel med hele tilbehørsprogrammet til Festools arbejdsbord MFT/3.

Praktiske detaljer
Robuste klapben gør, at bordet straks er klar til brug, og takket være indstillingsbare fødder står bordet også helt lige.

Små detaljer
Der er integreret en ekstra hylde til SYS-Mini – ideel til opbevaring af smådele.

Tekniske data
Mål (L x B x H)
Bæreevne total
Bæreevne skuffe
Rulle Ø
Mål
Mål bordudvidelse
Arbejdshøjde
Vægt

MW 1000 Basic
641 x 600 x 1 076 mm
100 kg
20 kg
200 mm
445 x 363 mm

900 mm
19 kg

MW 1000
641 x 600 x 1 185 mm
100 kg
20 kg
200 mm
445 x 363 mm
970 x 445 mm
900 mm
31 kg

Dorch & Danola - Din Festool forhandler!

Festool multibord MW 1000 fåes i 2 udgaver hos Dorch & Danola, som MW 1000 Basic og MW 1000 Set, desuden fås der systainer udtræk SYS-AZ-MW 1000 og ekstra bord TSB/1-MW 1000 til den mobil arbejdsplads.

Tryk på link for at få pris i webshoppen.

Festool Multibord
MW 1000 Basic
203454

Leveringsomfang:
udtræk SYS-AZ-MW 1000

Festool Multibord
MW 1000 Set
203802

Leveringsomfang:
udtræk SYS-AZ-MW 1000, bord TSB/1-MW 1000

Festool udtræk
SYS-AZ-MW 1000
203456

Til Festool arbejdsbord MW 1000
kan fastgøres uden brug af værktøj og indstilles individuelt i højden.

Festool bord
TSB/1-MW 1000
203457

Til Festool multibord MW 1000 og arbejdsbord MFT/3
Forstørrelse af arbejdspladen - aluminiumsprofil og hulplade gør det muligt at bruge mange af de eksisterende tilbehørsdele.

Dorch & Danola - Autoriserede Festool forhandler

Dorch & Danola A/S – her finder du et stort udvalg af Festool arbejdsborde og multiborde, og du får nem og hurtig levering i hele landet. Hos Dorch & Danola får alle tømrere, snedkere, byggeentreprenører og gør-det-selv folket en professionel rådgivning og blive mødt af et bredt sortiment af Festool værktøj, når de besøger dorchdanola.dk eller Dorch & Danola's håndværkerbutik i Odense. Hos Dorch & Danola stiller vi en ære i at have den bedste service og professionel rådgivning, når der skal investeres i nyt el-værktøj.

Stort udvalg af Festool arbejdsborde

Hos Dorch & Danola finder du altid et godt tilbud på Festool, og det er uanset, om der er tale om elværktøj eller arbejdsborde. Vi har altid et stort udvalg af mobile arbejdsborde og multiborde, som kan gøre din arbejdsdag meget bedre, og som kan styrke effektiviteten på din arbejdsplads, idet det giver en bedre stilling og holdning ved arbejdsbordet ude på byggepladsen.
Du finder vores store udvalg af Festool arbejdsborde lige her!

Hurtig levering i hele Danmark

Søger du en autoriseret Festool forhandler med nem og hurtig levering på Festool værktøj? Hos Dorch & Danola får du nem og hurtig levering i hele landet på alle Festool produkter, såsom elværktøj, systainere og arbejdsborde. Dorch & Danola's landsdækkende og effektive service har gjort os til eksperter på tværs af nationen, og vi har kunder fra Skagen til Gedser. Så hvis du vil have den bedste Festool service, så besøg dorchdanola.dk, du er også velkommen til at kontakte Dorch & Danola, hvis du har spørgsmål.