Facebook Pixel
ddm1_93.jpg

Fokus på Festool udtræk SYS AZ til systainere

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 19. september 2014

Fordele ved Festool opbevaringssystem SYS AZ til systainere

Festool udtræk SYS-AZ er et individuel opbevaringssystem til dine systainere og sortainere, kan også bruge til fx Metabo, Fein systainere mv.

Orden og tilpasset arbejde 
Skab orden på værkstedet med Festool individuelle opbevaringssystem SYS AZ udtræk. Du får nem og hurtigt adgang til systainerene og fuld adgang til indholdet, da udtrækket sikre at låget kan åbnes helt op i 90 grader.

Individuelt, fleksibelt opbevaringssystem
Festool SYS AZ udtræk har huller med en afstand på 32mm hvilket gør det muligt at bygge et individuelt reolsystem, som passer til de systainere du har.

Produkt detaljer for Festool udtræk SYS-AZ

Festool SYS AZ er perfekt til at bygge dit eget reolsystem til systainere og med det ekstra udtræk er det muligt at åbne systaineren helt op. Systemet har huller med en afstand på 32mm.

Ekstra udtræk sikre fuld adgang da låget på systaineren kan åbnes helt. For hurtigt og nem adgang, systaineren indhold kan nås med bare at bruge en hånd.

Hvert udtræk SYS-AZ har central låsemekanisme. Udtrækket trækkes ud og oplåses i midten med bare et greb.

Hvert enkelt udtræk kan låses med en enslåsende lås 500693, som er ekstra udstyr og eftermonteres. Hullet til låsen er forbedret i udtrækket.

Tydelige tekstfelter, ens med dem på SYS T-LOC findes på SYS-AZ udtræk. Gør det muligt nemt at vide hvad der er i systaineren.

Festool SYS AZ passer til systainere Classic og T-LOC. Alle Festool's systainere og sortainere kan anvendes i udtrækket og systainere fra mange andre mærker passer også i.

Teknisk data
Mål (L x B x H)  426 x 373 x 57 mm
Maks. belastning  20 kg pr. udtræk
Varenummer 500692 og 500767 (5 stk.)


Tilbehør
Festool lÅs S-AZ 500693
Festool beskyttelse AB-BF TL 497855

Stort og varieret udvalg af Festool systainere og opbevaring

På dorchdanola.dk finder du alt indenfor Festool's systainere og opbevaringssystemer til værkstedet og andre steder som har brug for det.
Du finder de mange forskellige løsnings modeller med flere forskellige indretninger, transport muligheder og i mange forskellige størrelser efter behov.

Du kan hos Dorch & Danola både købe systainere med indhold, færdige opbevarings muligheder og individuelle opbevaringssystemer, som du kan bygge selv, så du får en løsning som passer til netop dit behov.
Så klik ind på dorchdanola.dk i dag og find lige den løsning som passer til dit værksted.
Køb dem online og hav det i hænde indenfor få dage, lige klar til at montere eller byg selv.
Det er nemt, enkelt og bekvemt at købe Festool opbevaringssystemer og systainere online på dorchdanola.dk.