Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_176.jpg

Hold varmen i de kolde måneder med Milwaukee's arbejdstøj med varme

Udgivet af: Udgivet i: Beklædning Dated: 11. november 2016

Har du svært ved at holde varmen, når du arbejder på byggepladsen, i værkstedet eller udenfor i haven? Så er Milwaukees M12 serie af arbejdstøj med indbygget varme måske noget for dig!

Milwaukees M12 batteridrevne varmejakker distribuerer varme til kroppens kerneområder og stimulerer blodcirkulationen. De indsyede varmezoner giver optimal komfort i de fleste vejrtyper, og de tre varmeindstillinger (Høj, mellem og lav) gør det muligt at tilpasse varmeniveauet til alle vejrforhold.

For ekstra alsidighed, kan de forskellige varmezoner (ryg og bryst, lommer) justeres uafhængigt for at give den rigtige varme uanset situationen. Derudover er der blevet tilføjet større lommer der giver mulighed for ekstra opbevaring.

Varmejakkerne har også en USB udgang der gør det muligt at oplade elektroniske apparater samt en strømindikator der viser hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.

Milwaukee's Varmejakkerne har en suveræn driftstid på op til 8 timer pr. opladning med et 2,0 Ah M12 batteri, M12 batterier er kompatible med mere end 65 andre akku værktøjer fra Milwaukee.

Alle Milwaukee's arbejdsjakker med varme kan maskinvaskes og tørretrumbles.

Se Dorch & Danola's sortimentet af Milwaukee M12 arbejdstøj med varme her!

eller se Milwaukee arbejdstøj med varme 2016/17 katalog her!

Milwaukees M12 arbejdstøj med varme er perfekt til byggepladsen, værkstedet, fiskeri, jagt og andre udendørsaktiviteter.